AZEZTULIT
hatása testre, lélekre, szellemre

Az azeztulit jellegzetessége

Színe színtelen, fehér, vagy aranysárga

Az aleztulit egy ritka és fényhordozó kristály, a New Age köve.

Rendkívül tiszta rezgése az egyik legfinomabb az ásványvilágban, és a legmagasabb frekvenciákkal áll kapcsolatban. A spirituális fejlődés érdekében lehozza a magasabb rezgéseket a földre.

Hogyan hat ránk?

Az azeztulit kiszélesíti a tudatunkat.

Ha már készen állunk rá, magasabb szintre tudja emelni a tudatunkat és a rezgéseinket, amelynek emelésével segít abban, hogy pozitív energia kibocsátásával mások javát szolgáljuk.

Az azeztulitot sosem kell tisztítani, és mindig fel van töltve energiával.

Óvatosan kell bánni ezzel a kristállyal annak, aki nem mozog a spirituális világban, vagy a rezgése nem ér el magas frekvenciát.

Ebben az esetben ugyanis nagyon magas a rezgések közötti eltérés, amely kellemetlen mellékhatásokat okozhat, amíg teljesen nem alkalmazkodunk hozzá.
Ha így van, akkor eleinte inkább más spirituális kristályokat használjunk, például ametrint vagy akvamarint, s csak ezután azeztulitot, ha már ezekhez hozzászoktunk.

A váltás előtt feltétlenül oldani kellene a régi kötéseket, valamint érzelmi tisztítást végezni.

Az átlátszatlan azeztulitnak kevésbé finomabb a rezgése, ezért lehetőség szerint minél áttetszőbb kristállyal dolgozzunk.

Miben segít?

Az azeztulit megkönnyíti a meditációt, azonnal tudattalan állapotot idéz elő és védőspirált hoz létre a fizikai test körül.

Serkenti a kundalini felfelé haladását a gerincben. A látomás és az inspiráció köve, az azeztulit megnyitja a harmadik szemet, és a felsőbb koronacsakrát, összeköttetést teremt a spirituális szintekkel.
Segítségével útmutatást kaphatunk a jövővel kapcsolatban. Ezért nagy hasznunkra lehet a fontos döntések meghozatalában.
Az azeztulit aktiválja az emelkedési pontokat a gerinc alján, a hasüreg közepén és az agy középpontjában, így még a testen belül, de már magasabb rezgést idéz elő.

A harmadik szemre téve segíti a jövőbe látást.

Az azeztulit hatása a testre

Fizikai szinten ez a kristály jótékonyan hat a daganatos, valamint a sejtekkel összefüggő betegségekre és a gyulladásra.

A célok feltámasztásával, az akaraterő újjáélesztésével enyhíti a krónikus betegségeket.

Az azeztulit gyógyító hatása közül legtöbb a spirituális rezgéssel összefüggésben érvényesül. Elősegíti a csakrák kapcsolódását a magasabb rendű valósághoz, valamint a rezgéscserét visz végbe.

Ha többet is meg szeretnél tudni a kristályokról, ásványokról, kattints ide!

Ha tetszett amit olvastál, támogasd oldalunkat azzal,
hogy megosztod ismerőseiddel.
Köszönjük megosztásodat!

Oldalaink támogatója: borkaszandal.hu