Kristály Asztrológia

ENERGIÁK HÓNAPRÓL – HÓNAPRA

Energiák hónapról – hónapra címen most Veres Mónika asztrozófus üzenetét adom közre. Az elmúlt években nyomon követtem írásait és előadásait, ezért állíthatom, hogy minden úgy következik be, ahogy azt Ő mondja.

Veres Mónika írásait és előadását itt érheted el (kattints a linkre):
Csillagtitkok

Itt, írásban pedig következzen Mónika május 16-án küldött üzenete.

Kedves Olvasók!

Ezen a héten a Mars és a Neptun csodálatos találkozója a meghatározó energia. (Május 18. szerda) Érdekessége, hogy a Mars hamarosan (május 25.) eléri majd a tavaszpontot (kos nulla foka), mellyel egy új kezdet lehetőségét erősíti fel! Ez a szerdai Mars – Neptun együttállás pedig lényegében ezt készíti elő.

Azaz, a május több szinten is az új lehetőségeknek, új irányoknak, új utaknak kedvez. Akár annak is, hogy a régit lezárva egy teljesen Új Korszakba lépj. Ennek már egy fontos dátuma volt a május 11. , amikor a Jupiter érte el a tavaszpontot, most pedig őt követi a lendületes és bátor Mars (május 25.).

Kifejezetten a marsikus lendületet ad május 25. és május 29. napjaiban nagy ERŐT ahhoz, hogy bátran (ha kell kicsit kockáztatva) belekezdj valami újba és elindulj valami olyan irányba, amit lehet korábban nem mertél volna megtenni. A “kezdeti lökést” a kozmosztól most megkapod hozzá, érdemes használni – de persze rajtad áll, élsz -e vele?! Ez lehet akár egy új szellemi úton való elindulás is.

A május 11., május 25. és május 29. napjai mindenképpen nagyon kedveznek a hosszú távú tervezésnek és terveknek! Próbálj tudatosan ne a “külvilág őrületére” figyelni most! Próbáld a figyelmedet a saját szent célodra fókuszálni és akkor észreveheted az új kapuk és új lehetőségek kinyílását. Tervezz bátran! Van rá lehetőség és segítenek benne az égi energiák. Szép új terveidbe tedd tudatosan az ENERGIÁDAT! Mert a Mars maga az energiád is, amibe erőt teszel.

Ehhez a nagy tervezéshez segít a május 18. szerda is, amikor a képzelőerődet tudod hozzá segítségül hívni. Hiszen a Neptun magas szintje a képzeleted ereje. Valamint a belső csend és az egység élménye. Most szerdán könnyebben tudod felvenni a kapcsolatot isteni részeddel, a benned élő istennel. Erőt ad “áttörni” egy olyan gátat magadban, ha kell, amely eddig talán a belső EGYSÉG megélésében akadályozott.

A május 18. tehát az egység és az elmélyülés napja, s ezáltal könnyebben tudsz elmélyülni a meditációban is. Olyan új “rétegeket” is felfedezhetsz a lelkedben, az érzelmeidben – vagy meditációs utadat járva -, amelyről addig talán nem is tudtál még. Segít tudatosítani mi rejlik benned rejtve a mélyben? Segít felszínre hozni titkokat, eltitkolt érzéseket vagy vágyakat is. Persze akár rejtett félelmeket is.

Ezzel sincs semmi baj, a lényeg, merj szembenézni vele és utána dolgozd ki magadból (valamilyen számodra hiteles technikával). Ugyanakkor a neptuni hatás miatt egészen kiváló alkalom a szerda tudatosan pozitív TEREMTŐ KÉPEKET bevinni a tudatalattidba és ezzel írni új terveket magadnak. Érdemes ezért vizualizációval a meditációdban olyan pozitív, örömteli képet használni, amelyet szeretnél, ha a jövőben megvalósulna. Képzeld el és higgy benne, ahogy Neville Goddard is tanítja. (Ajánlom hozzá akár a Teremtő meditációt, mely a csillagtitkok oldalon található.)

Mivel a Mars és Neptun együttállás a Visszaúszó halak csillagai alatt lesz (felette a Pegasus szárnyas paripa ragyog), ezért minden sikeresen elvégzett belső munka most plusz áldást hoz: hiszen, ha készen állsz rá visszatér hozzád egy lehetőség, egy varázserő, egy képesség vagy akár egy társ.

Mit jelent készen állni rá? A Mars előtte a halak zodiákus jelét járta végig, tehát le kellett zárni minden méltatlan vagy halott helyzetet, kapcsolatot vagy életképtelen érzést! Tudatosítani kellett milyen hibás belső tartalmak akadályoztak eddig a minőségi változtatásban.

És aki ezen az őszinte belső úton az elmúlt hetekben bátran és tudatosan végigment, s kellő erőt tett abba, hogy valóban meghozza a befejezés áldozatát, annak az új korszak egy más (és jobb) minőségben tud megnyílni most – és az észreveszi azt is, hogy egyáltalán “van” egy új korszak. 

Szeretettel kívánok szerelmetes májusi napokat!

Veres Mónika

Mónika programjai

Most vasárnap, 2022. május 22-n Jászberényben tartok előadást! A részletek és az előadás témája az alábbi plakáton található, illetve a csillagtitkok oldalon. A  téma elsősorban az aktuális időszakra vonatkozik (már kicsit érintve az őszt is), s azon belül arra, hogyan lehet jól, magas szinten megélni? Mik a feladatok, mire kell figyelni, illetve a hétköznapokban milyen gyakorlati jó megoldások vannak a csillagok kozmikus üzenete szerint, melyek az új korszakba segítenek átlépni?

Jegyeket rendelni és érdeklődni Palócz-Bakos Ilonánál lehet, e-mail: bakosicu@gmail.com. Várunk mindenkit nagy szeretettel!

Idei élő előadásaim – Csillag Titkok

Plakát:

https://up.dimail.hu/files/9578a63fbe545bd82cc5bbe749636af1/plakat_jaszbereny.png

A következő előadásom majd Győrben lesz 2022. június 19-n.

Illetve Budapesten Szent László napján, június 27-n 18 órakor (Harmónia Palota), amely után ráadásként egy órás Karakürt koncert is lesz. Erről is találtok információkat fenti linken a csillagtitkok oldalon!

Ismét tartok ezen a nyáron Gyakorló Napokat Budapesten. Időpontok: 2022. július 01. péntek (10-17 ig) és augusztus 10. szerda (9-16 ig), mindkettő a MagNet Házban lesz az Andrássy úton. Részletek és jelentkezés az alábbi linken. Ha valaki szeretné, hogy az ő képletét elemezzük együtt, akkor kérem jelezze a születési adatai megadásával abban a levélben, amit a megjelölt címre küld nekem. (Az adatokat természetesen titkosan és bizalmasan kezelem.)

Várok mindenkit nagy szeretettel!

Gyakorló napok – Csillag Titkok

Nemrég Jakab István készített velem egy két részből álló interjút a VNTV csatornán. A beszélgetés első részét az alábbi linken találjátok:

Eljött a teljes igazság ideje! – Veres Mónika, Jakab István – YouTube

Továbbra is aktuális a BÉKEMEDITÁCIÓ és minden BÉKÉÉRT elmondott imádság! Kérlek, ha úgy érzed csatlakozz a reggel 7 órakor és este 21 órakor KÖZÖSEN elmondott pár perces hálaimánkhoz, mellyel a béke, a biztonság és a szeretet erőterét erősítjük! Az általam készített Békemeditáció az alábbi linken található és a www.csillagtitkok.hu oldalon is szabadon elérhető. A belső béke állapota – melyhez hozzásegít – meghozza a külső békét is.

Csillagtitkok – Békemeditáció – Veres Mónika – YouTube

Amikor olvasom Mónika levelét,  írásait, meghallgatom az előadását, ismételten csak azt tudtam mondani, hogy HŰHA!

Mi következhet még?

Asztrológusok, asztrozófusok egyöntetűen azt mondják, izgalmas időszakban vagyunk. Minden jel arra mutat, hogy ha nem változunk gyökeresen, könnyen összecsaphatnak fejünk felett a hullámok!

Ha az Önismereti (online) csoportunk tagja vagy, a belső egyensúly felismeréséhez és megteremtéséhez nagy segítséget kapsz a kiküldött mini tréningjeinkben. Ha még nem vagy a tagja,  IDE KATTINTVA olvashatsz erről bővebben.
Mentés

Mentés