Kristály Asztrológia

ENERGIÁK HÓNAPRÓL – HÓNAPRA
2020. SZEPTEMBER


Energiák hónapról – hónapra címen ebben a hónapban ismét megérkezett Kunó asztrozófiai elemzése, fogadd hát szeretettel a bolygók aktuális állásáról szóló cikkünket.

A bolygók együttállásának elemzését kedves ismerősünktől, Kiss Balázs Kunótól kapom minden hónapban. Ugyanazt kapom én is, amit neked is elküld, ha feliratkozol a hírlevelére.

Mivel én az asztrozófiai útmutatást nyomon követem más csatornán is, továbbra is szeretettel ajánlom  Veres Mónika előadását, ami a nyári, őszi és téli időszakra vonatkozik, egészen januárig. Fontos így egyben végig kísérnünk ezt a pár hónapot, így folyamatában látni és megérteni, hogy mi miért történik.

Fontosnak tartom azt is, hogy tudatosítsuk magunkban: a külvilágunkra nem tudunk hatással lenni, de mindent elvégezhetünk magunkban, belső munkával.

Veres Mónika előadását a youtubeon találod, ide kattintva:


Csillagtitkok: Ősz – tél

Az előadáshoz Mónika hozzá fűzött néhány sort, amit én szintén nagyon fontosnak tartok, javaslom, hogy olvasd el a videó alatt.

Itt, írásban pedig következzen Kunó előrejelzése szeptemberre.

Mindannyian más szavakból értünk de a lényeg ugyanaz.

Kunó mellékelt levele:

“A 2020-as éve megkoronázása vár ránk ősztől. Ennek előfutára lesz a szeptember, és maga a csúcs október második felében várható. Erről majd remélhetőleg egy előadásban tudok részletesebben beszámolni, mert sok tudatosítani való vár ránk.

Szeptember kulcsfontosságú égi eseményeit gyűjtöttem össze Neked ebben a levélben.

Szeretnék egy olyan nézőponttal szolgálni számodra, ami segít kiemelkedni a mindennapok sűrűjéből, és támogat az Önmagad felé vezető úton.”

Szeptember eleje

Minden mindennel összefügg… emberi elmével értelmezhetetlen és elemezhetetlen átmenetek történnek a napokban.

Hogy úgymondjam, készülünk egy nagy ugrásra. (Erről majd később olvashatsz a Csillagleső app-ban).

A felkészülés azt jelenti, hogy az ellentétek megismerésén keresztül kristályosodik ki az, ami valódi. A kristályok hatalmas nyomás alatt, sok különböző feltétel teljesülésekor keletkeznek. A bennünk létrejövő lelki és szellemi nyomás célja is az, hogy kikristályosítsa a tapasztalatokat.

Ez a végső esszencia, ami stabil, kikezdhetetlen, és millió féle árnyalata van. Ezek a létezés végső esszenciái, és ezekért jött létre a földi utazás. Ne csodálkozzunk hát, hogy a nagy belső nyomásban, az egymásnak feszülő energiák közepette nem értjük, hogy mi történik: nem is ezért van, hogy értelmet nyerjen.

Pusztán „csak” keresztül kell menni ezeken, s ha lehetséges, minél tudatosabban. S ha úgy élsz egy tapasztalást, hogy benne is vagy és egyszerre kívül is vagy; tehát tudatában vagy annak, ami történik, de mégis megengeded magadban, hogy átéld, akkor az életedben új, eddig sosem látott utakra érhetsz: ott hagyhatod régi mintáidat, régi szenvedésidet.

Például a párkapcsolatok szintjén élhetsz meg nagy feszültségeket, ahol a vágyak harcolnak az igaz belső lényeddel. Sajnos a lelked valódi, belső csendjét és békéjét körbeveszik és eltorzítják a földi, mulandó vágyaid és félelemből táplálkozó sóhajaid.

Így kerülhetsz olyan, konfliktusokkal és játszmákkal terhelt kapcsolatba, amiben részben ugyan megtalálod a szeretetet, de igazából a programjaid miatt képtelen vagy azt valódi módon megtapasztalni. Ezek harcolnak most benned: a mulandó és az örök.

A mulandó tartalmaz örök részeket, és ezért az örök elvesztését érezve kétségbeesést érez az ember – de felülemelkedve a mulandón megtapasztalhatja azt, ami örök – mindezt a mulandó világában, a folyamatos változás által.

A szembenállások sorozatában, ahogy írtam, a belső kristályosodás nagy nyomása alatt törik le minden, ami nem valódi, és a mulandón keresztül válik örökké a lényeg.

* * *

Szeptember 2: Telihold a halak jegyében. (dátum a levélben helytelen volt,  a Holdnaptár alapján módosítottam)

A Telihold amúgy is a belső feszültségeket szimbolizálja, de most a Hold együtt áll a Neptunusszal, így különösen mélyről jövő indulatok vagy félelmek bukkanhatnak elő. Ma (és holnap) semmiképpen ne tervezz semmit, ne dönts és nem érdemes konfrontálódnod.

Egyrészről nehezebb most tudatosnak lenned, mert olyan indulatok és ösztönök vezérelhetnek, amelyekre még nem tekintettél rá tudatosan. Éppen ezért kiváló lehetőség arra, hogy megfigyeld, mi az, ami még fennakadást hordoz életedben.

S újra el kell mondanom, mint minden Teliholdkor, hogy ez a nap a pihenésre és a töltődésre való. Ha teheted, ne dolgozz, ne fáraszd magad, a sportban kerüld a megerőltetést. Igazi pihenőnap, amikor hagyhatod magad töltekezni kellemes élményekkel és ellazulással. Érdemes még kihasználni a nyár melegét, és vízzel kapcsolatos pihenést választani – de egy forró fürdő vagy illóolajok használata is tökéletes.

* * *

Egy messianisztikus konstelláció, a Szaturnusz és a Holdcsomópontok feladatokat szimbolizáló kapcsolódása jelenik meg. A Szaturnuszról már tudod, hogy azokat a problémákat mutatja meg az életedben, amelyek elől menekülsz és másokra hárítod a felelősséget.

A Holdcsomópontok pedig mindig valamiféle „karmikus” eredetű, azaz lezáratlan történet megoldását kínálják. Tehát a napokban úgymond sorsfordító felismerések vagy események támogathatják életedet – esetlegesen nem túl kellemes módon.

Ne védekezz, ne menekülj, ne a félelem legyen az első gondolatod, mert ezzel pont azt mutatod magadnak, hogy a felelősséget a problémáidért megint másokra hárítod.

Itt az idő, hogy szembenézz magaddal és saját gyengeségeiddel.

Szeptember közepe

A Mars látszólagos útján hátráló mozgásba vált.

Ez az ego számára egy nagyon nehéz időszak lesz (egészen november közepéig), mert az eddig használt legnagyobb elterelés nem fog működni: a mások hibáztatása, a másokkal vagy a világgal való harcból nyert energia nem fogja kielégíteni az egót.

Ilyenkor a tudatlan ember még nagyobb harcba kezd, még jobban elkezdi keresni az okokat a külvilágban, mintsem hogy magába tekintene. Ezért ebben a két hónapban sok minden megtörténhet és sok minden meg fog történni.

A legfontosabb, hogy nagyon észben tartsd egészen november végig, de igazából az év végéig, hogy ne reagálj, ne harcolj, ne hibáztass, ne ítélkezz. Tudom, hogy ezeket hallottad már, de kérlek próbáld meg az életedbe ezt most tényleg beépíteni, tényleg odafigyelni. Tudom, hogy megszoktad, hogy „azok hülyék”, meg hogy „ő olyan”, és hogy a „világ ilyen”… de nem! Ezt most felejtsd el!

Minél több ilyet használsz akár öntudatlanul is, annál messzebb kerülsz önmagadtól, az igazságtól…

Mindenképpen kerüld a harcot, a konfrontációt, a drámázást, ne engedj a belső fájdalomtestnek, ne hibáztass senkit…

Ha ezekben a napokban meg tudod tanulni, hogy minden belőled fakad, hogy te vagy az OK, te vagy az eredő, akkor hatalmas változás vár rád.

De ha még jobban belemerülsz a szenvedés, hibáztatás vagy elterelés világába, akkor minden egyre fájdalmasabb lesz számodra. Ez az ősz most egy nagyon erős választóvonal lesz az egód számára: képes vagy-e elengedni a harcot, a drámát?

A Nap és a két Holdcsomópont kvadrátja abban hozhat nehézséget, hogy amikor a régi „karmikus” mintáid újra felbukkannak, konfliktusok sorozatába ütközhetsz, amelyek miatt úgy tűnhet, mintha nem menne mindaz, amit korábban már felismertél, elsajátítottál.

Ha a napokban mélyen megrendítő, kimozdító, nagy piros gombot megnyomó eseménnyel találkozol: emlékezz, ez teljesen rendben van, csak azért történik veled, hogy erősítsen, és meggyőződhess arról, biztosan magad mögött tudod hagyni az adott mintát.

Ezért ne zuhanj össze, csak emlékezz! Minden érted van!

Szeptember második fele

Hatalmas felismerések ideje ez. A lassan aktívvá váló Merkúr–Mars együttállás a Plútóval, a Jupiterrel és a Neptunusszal van most kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy hatalmas szellemi erőket tudsz most megmozgatni!

Amire érdemes odafigyelned mostanában, az az agresszív kommunikáció. Ilyenkor az történik, hogy hagyod, hogy az elmédből eredő indulatok utat törjenek maguknak, amelyeknek éppen azzal adtál erőt, hogy korábban elnyomtad őket magadban.

Ehelyett engedd meg magadnak, hogy felismerések szülessenek abból, hogy most nem mondod ki, amiket amúgy kimondanál, csak belül átengeded magadon őket.

* * *

Nyugodtan legyél végletes és lépd át azokat a dolgokat, amelyek korlátoznak, találd meg mindenben végső határaidat. Ne fogd vissza magad, s ne félj, nem fogsz „megőrülni”, nem fogsz rombolni.

A túlzott gondolkodás tévútra vihet, ha félsz váltani, akkor pedig bezárod magad. Az elméd lehet most az ellenséged, ha hagyod, hogy irányítson. Ellenben, ha elcsendesíted, és csak cselekszel, akkor lehet, hogy olyan tapasztalásokban lesz részed, amelyektől ódzkodtál.

Bármit is hozzanak e napok, legyen jó vagy rossz, nem számít, mert most nem tudsz csak jót tenni. Csak tenni. Élvezd a teremtés szabadságát!

Szeptember vége

A mostani konstelláció egy negatív aspektusra hívja fel a figyelmedet, amelynek öntudatlan megtapasztalásába még könnyen belecsúszhatsz.

A túlzott rendszerezés és skatulyázás hátráltathatja a fejlődésedet, amikor mindent meg akarsz érteni, és mindent valamihez hasonlítani szeretnél. Mintha az általad tapasztalt dolgokat mindenáron bele kellene tenni egy ládikóba a fejedben.

Ezzel egy darabig jól lehet kontrollálni, irányítani a valóságot, csakhogy a „dolgok” mindig kilógnak a skatulyából! A fehérről kiderül, hogy minden szín benne van, és minden szín végtelen árnyalattal bír.

Minden rendszer eléri egyszer önmaga határát, éppen ezért a rendszerek csak egymást feltételezve létezhetnek.

Más szavakkal: minden relatív, minden attól függ, hogy honnan nézed. A mai nap üzenete erre az időszakra: ne ragadj be a rendszerbe, ne akarj mindent érteni.

* * *

Erre gondolj, mielőtt belevágsz valamibe: biztos, hogy ezt szeretnéd megteremteni? Igen nehéz időszak van jelen, sok a feszültség, így nagy tudatosságra van mostanában szükséged.

A legjobb, ha ma „szabadságot veszel ki az életből”… Félelmek, indulatok, hamis gondolatok alakíthatják tetteidet és érzelmeidet, ezért tegnap, ma és holnap inkább vonulj vissza a világtól. Ez nem egy kis erdei házban megélt magány (de akár lehet az is), hanem azt jelenti, hogy megteszed azt, amit meg kell tenned, de csak egyfajta zombi üzemmódban: cselekszel, de nem döntesz, nem vélekedsz, csak teszed a dolgod.

* * *

A Szaturnusz hozza el életedbe azokat a helyzeteket, amikor az illúziókat, a hazugságokat, a nem-valódi dolgokat le kell bontanod. A tapasztalás próbája során a valóságról gondolt, alkotott képet, a kőkemény fizikai szinten megélve kell valódivá kovácsolni, hogy kiderüljön kiállja-e az idő próbáját.

Azaz, amit elgondoltál magadról, az életről, egy-egy dologról az a valóságban működőképes-e? S ezt a hétköznapok szent alkímiai tégelyében kell átolvasztanod, hogy meglásd túléli-e a megmérettetést.
Éppen ezért hívták régen a Nagy Szerencsétlenség égitestének, mert aktívvá válásakor az egó nem valódi elgondolásai porrá omlottak a nyomása alatt.

Talán ez az égitest áll a legközelebb ahhoz, amit az alkimisták Prima Materia-nak neveztek, a Bölcsek Kövének, amely nem egy tárgy, hanem a Bensődben átalakult ősi esszencia: Te Magad.

A Szaturnusz arra inspirál Téged a lelked legmélyéig, hogy alakulj át! Égesd el a nemtelen anyagot, és hozd elő magadból a Prima Materia-t, azt az esszenciát, ami minden dimenzióban, minden létsíkon a tiéd. (E kapcsolat, igen ritkán jön létre, akár egy kezünkön meg tudnánk számolni, hogy egy emberöltő alatt hányszor.)

A Szaturnusz mindig arra tanít Téged, hogy ami nem valódi, azt a tapasztalatokon keresztül le tudd bontani.

A Mars–Szaturnusz kvadrát önmagában egy igen nehézkes energia szimbóluma, ami a napokban már megjelent, s azt mutatja, hogy nehézségekbe ütközhetsz a teremtő, beindító erőid kapcsán.

A Mars fontos szerepet kap a héten, hiszen a kos jegyben járva hívja fel a figyelmet, hogy megvizsgáld, az erőidet, a kezdeményezőkészségedet, akaratosságodat, indulataidat mennyire a megfelelő módon használod? Akár magad ellen, akár mások ellen, az eredménye mindenképpen elválaszt önmagadtól.

Ne ítélkezz, ne akaratoskodj, viszont merj lépni, merj haladni!
Tetteid legyenek egyszerűek, valódiak és mentesek az elvárásoktól. Csak légy, vagy cselekedj úgy, hogy azzal mindennek a javára legyél.

A Szaturnusz küszöbén csak az haladhat át, ami VALÓDI, ami nem a mulandóság világát erősíti.

Nézd meg mi az, ami nem sikerül: biztos, hogy olyan formában kell neked, ahogyan szeretnéd? Egyáltalán szükséged van rá?

Keresd a belső béke nyugalmát, amikor is folyamatosan erre tudsz fókuszálni. Ha valami olyasmivel találkozol, ami „kibillent”, akkor próbálj meg minél inkább szemlélődőként, a saját bensődből figyelni.

Hangolódj rá a hála érzésére. Amikor választásod szabadságának okán befogadhatod azt. Ténylegesen kiléphetsz a saját linearitásod által meghatározott folyamból, azaz nem kell tovább szenvedned, nem kell tovább annak maradnod, akinek hiszed magad.

Csak tőled függ, mennyire vagy nyitott kehely, hogy befogadd ezt az energiát. Mindent lebonthatsz, ami nem igazi az életedben, ami hátráltat, vagy amit eddig csak tudattalanul éltél meg!

Amikor elolvastam Kunó levelét,  ismételten csak azt tudtam mondani, hogy HŰHA!

Mi következhet még?

Asztrológusok, asztrozófusok egyöntetűen azt mondják, izgalmas időszakban vagyunk. Minden jel arra mutat, hogy ha nem változunk gyökeresen, könnyen összecsaphatnak fejünk felett a hullámok!

Ha az Önismereti (online) csoportunk tagja vagy, a belső egyensúly felismeréséhez és megteremtéséhez nagy segítséget kapsz a kiküldött mini tréningjeinkben. Ha még nem vagy a tagja,  IDE KATTINTVA olvashatsz erről bővebben.
Mentés

Megtisztelsz, hogy eljutottál idáig az olvasással. Kérlek, írd meg Te is nekünk, hogyan élted meg az előző hónapot, érzed / érezted – e azokat az energiákat, amelyek körbeölelnek minket?

Írj nekünk néhány sort, szólj hozzá Te is, szeretettel fogadjuk!
Hozzászólásodban az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon.

42 válaszok
 1. Márti
  Márti says:

  Köszönöm szépen ezeket a havi bolygóállásokat. Fantasztikus energiákat érzek magamban,amikor ezeket olvasom, legszívesebben szerte osztogatnám az egész világnak,mert óriási lendületet ad,a rossz érzés is kihívássá,egy egy egyszerű feladattá generalodik,a félelem megszűnik és a helyébe harc, küzdelem lép,ami megoldható problémává válik. Nagyon sokszor segítettek ezek a jó tanácsok,és teljesen máshogy áll az ember a hétköznapi dolgaihoz,ha ismeri az aktuális energiákat,és úgy érzem,hogy mindent le lehet győzni. Szerencsére minden jól alakul,és nagyon boldog vagyok az aktuális helyzetembe, mindenkinek kívánom ugyanezt. Szép napot 😊

  Válasz
 2. Zsuzsy
  Zsuzsy says:

  Kedves Ági!
  Köszönöm szépen azt hogy elküldted a májusi előrejelzést-
  Igazából én most káoszt látok és érzek a Világban, ami aggódásra is ad okot, hiszen zaklatott és tanácstalan körülöttem sok ember… fáj, hogy a generációkat szinte szétválasztották, a Lányomat sem ölelhettem meg anyák-napján… nagyon félt engem, nehogy átadjon nekem valami fertőzést. Én nem érzek “vírus-félelmet”… de azt érzem, hogy ő aggódik. Fiam kiábrándult, depresszív, véli, hogy be akarnak mindenkit chipezni, s abban nem venne részt, Így én miattuk aggódok. A helyzet, a káosz bízom benne hogy jóra fordul át s ebben segít a tudat, hogy sokan vannak olyan segítők mint te kedves Ági, vagy Kúnó és Kaló Jenő ( az ő videóit rendszeresen nézem). Hála és köszönet minden szavadért!!!!
  Zsuzsy.

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Köszönöm szépen hozzászólásod és bizalmadat Zsuzsy!
   Válaszom egy kicsit hosszú, ezért – kicsit később – e-mailben fogok válaszolni.

   Szeretettel kívánok minden jót!
   Ági

   Válasz
 3. Timi
  Timi says:

  Kedves Ágnes!

  Köszönöm szeretettel a soraidat!
  A beszélgetésünk után ez egy remek összefoglaló volt!
  Hálás vagyok az útmutatásodért!
  Köszönöm szépen! ❤️

  Timi

  Válasz
 4. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes, nagyon örültem ennek a bejegyzésnek!
  Egyrészt , mert váratlan volt; másrészt, mert összeolvastam már
  több előrejelzést – egyik ijesztőbb volt, mint a másik! 🙂
  Köszönöm, hogy folytatod Kunó előrejelzéseinek közzétételét.
  ( Most vettem észre, feliratkozhatunk a hírlevelére! :))) Megteszem,
  de ha már elkezdtem írni, folytatom! ) 🙂

  Én is nagyon várom a hónap végét! Oroszlán vagyok Bak ascendenssel ,
  a Szaturnusztól kaptam bőven leckéket az elmúlt években! Most várom, mit
  tartogat a számomra – újabb leckét vagy jutalmat???
  Valahogy bizakodó vagyok. Decemberben nagyon aktív voltam minden téren,
  most is jól érzem magam . Egyre jobban, biztosabban érzem, hogy mi is a dolgom valójában!
  Sokat segítenek Kunó útmutatásai , és a Te önzetlen tanácsaid!

  Köszönettel : Julianna

  Válasz
 5. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes, Kedves Kunó , Kedves Mindenki!

  Ezek az előrejelzések mindig nagy hatással vannak rám, de ez a
  mostani különösen megérintett.
  Ha csak az elejét és a végét emelem ki, máris minden érthető :
  ö s s z e d ő l é s – é p í t é s ! Fantasztikus. Ez maga az ÉLET. Ilyen egyszerűen.
  És hogy a kettő között mi történik , az bizony tőlünk függ.
  Ehhez nyújtott nekünk segítséget Ágnes és Kunó egész évben.
  Hálásan köszönöm önzetlen munkátokat , kívánok csendes, meghitt,
  szeretetteljes készülődést az Ünnepekre ,
  Mindenkinek azt kívánom, hogy találjon sok lehetőséget az építkezéshez!

  Szeretettel: Julianna

  Válasz
 6. Péter
  Péter says:

  Fényesség lelketekben{nek}!
  Én is úgy érzem mintha Kúnó minden sora hozzám íródott volna. Nagy istenség vagy! Köszönöm szépen az Univerzumnak az isteneknek. Az elmúlt szűk egy évben mintha felcsavartak volna egy érzékenyebb, más perspektívába látóvá. Ezt a látásmódot nem a szemeimmel érzékelem. Ez egy másik tér amit érzek legbelül a szívem környékén néha még csak úgy körbe vesz. Mindenhonnan csak szeretetett érzek. A csillagleső az én bibliám. Szeretem! Köszönök mindent mindenkinek!
  Peti

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Peti!

   Köszönjük szépen, hogy olvasod a bejegyzéseinket, és megtisztelsz hozzászólásoddal!
   Örülök, hogy már ráéreztél ezekre az energiákra! Csak így tovább!
   Ha érzed azt a szeretetet a szíved környékén, áraszd tovább mindenre, és mindenkire!

   Szeretettel kívánok minden jót!
   Ágnes

   Válasz
 7. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes, köszönöm az újabb bejegyzést, amit végre – harmadszori nekifutásra!!!- végig tudtam olvasni! :)))
  Úgy adódott. hogy váratlanul mindig megzavartak.
  A szeptemberi napok is kellemesen teltek, jól fogadtam ( kezeltem ) az energiákat. Nagyon remélem,
  október sem billent ki belső egyensúlyomból. Olvasva Kunó tanácsait , rácsodálkoztam valamire.
  Az utóbbi időkben észrevettem , hogy teljesen váratlanul – végezve napi teendőimet – bevillant egy-egy kép korábbi
  éveimből ( gyerekkoromból is!!! ) , ami kellemetlen ( időnként fájó) érzésekkel járt. Nem szégyellem, többször
  csendesen sírdogáltam , nem értettem, hogyan tehettem én ilyet! Mert az volt a rosszabb emlék, amikor én okoztam fájdalmat valakinek. Nem is gondoltam arra, hogy mindezt az ” éppen aktuális energiák” okozzák.
  Ebből kell kilépnem végre! Követem Kunó tanácsait októberben is! :))) ( Jövőre pedig megrendelem a könyvet!)
  Üdvözlettel: Julianna

  Válasz
 8. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes! Mindenek előtt köszönöm augusztusi jókívánságaidat. 🙂 Szép hónapom volt,
  rám sütött a Nap:))),reményekkel telve – mondhatom belső egyensúlyban fogadom a szeptemberi
  energiákat. Bízom a Merkúrban, segít helyére tenni a dolgokat, felismerni az okokat , megtalálni
  azt, amire szükségem van a tisztánlátásban : Én hol vagyok a helyemen?
  Megfogadom Kunó tanácsait, nem lesznek elvárásaim,nem leszek maximalista , a bennem lévő erőkre figyelek.
  Nekem a rendszeres meditáció sokat segít. Mostanság legjobban az OM meditációk töltenek fel az Univerzum rezgéseivel. :)))
  Kívánok mindenkinek kellemes felfedezéseket!
  Szeretettel: Julianna

  Válasz
 9. Ferenczy Sára
  Ferenczy Sára says:

  Kedves Ágnes! Bár augusztus vége felé olvastam a havi előrejelzést, megdöbbenten tapasztaltam, hogy minden úgy történt velem ebben a hónapban ahogy itt olvastam. Eddig azt gondoltam,hogy ha elolvasok egy ilyet,akkor ösztönösen én alakítom úgy az életemet, ahogy olvastam. DE NEM! Mert most augusztus 29 körül olvastam, mégis az történt velem ebben a hónapban, ami itt már le volt írva. MOst már alig vártam, hogy közzétedd a szeptembert, mert kiváncsivá tesz, mi jöhet még?
  Ágnes! Rendkívül hálás vagyok a tanfolyamodért, és ajánlom is mindenkinek a környezetemben. Mióta veled tartok,az írásaidat olvasom, tanfolyamaidat végeztem, kicserélődtem, boldog és kiegyensúlyozott lettem a már – már depis érzések helyett.
  Köszönök mindent!
  Sára

  Válasz
 10. Nagy Ákos
  Nagy Ákos says:

  Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nekem is a multamból jöttek elő feloldásra váró dolgok. Hálás vagyok (most veszek részt Ágnesnél az önismereti tréningen, ezért könnyű volt 🙂 ), hogy felismertem, mit kezdjek vele. Egy hatalmas élményt osztok meg veletek:
  Hónapok óta fájt a vállam,hátam, voltam orvosnál, kaptam kezeléseket, gyógyszereket, de mégis szinte már meggörnyedve jártam, fájdalmas volt kiegyenesedni.
  Júliusban jött valami (abban a pillanatban szörnyű volt) esemény az életemben, ami évtizedekkel korábbi dologhoz vezetett vissza. Most valahogy mégis másképp láttam, szinte rám zúdult a saját felelősségem felismerése,így nagyon gyorsan a helyére tettem a dolgokat a fejemben. Egyszerűen hihetetlenül pillanatok alatt elmult, megoldodott a mostani esemény a valóságban is.
  De ez még semmi ahhoz képest,hogy másnap reggel úgy keltem fel,hogy semmi baja a hátamnak.Szinte jól esett végre kiegyenesedni. Azóta sincs nyoma sem a fájdalomnak. Mintha óriás terhet,mázsás zsákot tettem volna le.amiröl nem is tudtam,hogy cipelem.
  Örömömben mindenkinek mondtam,de úgy néztek rám, mintha megbolondultam volna, ezért inkább csendben hallgatok róla. Örülök,hogy itt leírhattam,mert a többi hozzászólásból tudom,hogy megértenek.

  Köszönöm! Ákos

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Ákos!

   Köszönöm szépen hozzászólásodat, és gratulálok a felismerésedhez!
   Így működik minden! Nekünk csak egy kicsit kell lépnünk másik irányba – kilépni a komfortzónából – és szinte azonnal megtapasztaljuk a kellemes eredményt.

   Szeretettel kívánok további sikereket életed alakulásában!
   Ágnes

   Válasz
 11. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes, talán el sem hiszed, mennyire vártam már az augusztust.
  Végre magam mögött tudhatom az elmúlt hónap energiáit és megpróbáltatásait!
  Kaptam egy kis leckét , ami arra késztetett, hogy múltbéli dolgaim összefüggéseire
  koncentráljak, rálássak, megértsem a velem történteket.
  Oroszlán vagyok, augusztus az én hónapom, az én kis ” békés szigetem” !!!
  Most arra figyelek , ne ragadjak bele a kis részletek tökéletesítésébe ( ami
  egyébként jellemző rám),
  Köszönöm a bejegyzést, kívánok minden jót!
  Szeretettel: Julianna

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Julianna!

   Köszönöm szépen hozzászólásodat! Valószínűleg mindannyian, akik tudatosan figyelünk arra, hogy mi miért történik velünk, hozzád hasonlóan érzünk. Ráadásul – talán mások is – én is megkaptam a leckét az előző hónapban. 🙂 Valószínűleg mindig lesz valami a múltunkból, amire rá kell pillantanunk, hogy megértsük.

   Soha nem késő, és jól eső érzés, amikor valamit rendbe teszünk ott, a régmúlt eseményeiben.

   Szeretettel kívánok gyönyörű napokat (a Nap jegye az Oroszlán, ezért most saját házában tartózkodik), boldog születésnapot, jó egészséget és minden jót!
   Üdvözlettel: Ágnes

   Válasz
 12. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes!

  Újfent köszönöm az előrejelzést és a válaszodat is.
  Szívesen olvasnám mások érzéseit,tapasztalásait, hogyan élik
  meg a változásokat, hiszen egymástól is sokat tanulhatunk.

  Most például nagyon örültem , hogy Kunó megosztott velünk egy
  személyes élményt – igen, néha “csak úgy megtörténnek” a dolgok,
  amik szebbé teszik az életünket. Észre sem vesszük, de változunk ;
  talán épp a saját belső intiúciónk hatására.

  Ami legjobban megfogott most engem – vegyük észre, mennyire
  hibáztatjuk a VILÁGOT vagy egyes embereket a sérelmeinkért.!!!
  Ahogyan Te írtad Ágnes……dolgunk van a gyenge pontjainkkal,
  hogy jobbá váljunk. ( Kortól függetlenül :); én már jól benne vagyok…)

  Köszönettel: Julianna

  Válasz
 13. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes és Kedves Kunó!
  Mindig nagy várakozás van bennem a hónapok utolsó napjaiban, várva Kunó újabb előrejelzését – amit mindig szeretettel és köszönettel fogadok. Gyakran meglepődök ha magamra ismerek , ha szembesülök saját “csapdáimmal”.:)
  Mint most…..
  Már kezdtem azt hinni, minden rendben van körülöttem, bennem; majd váratlanul (ápr. 29-én!) történt valami, ami rávilágított. hogy beleestem egy “csöndben duzzogó” játszmába. Jött a Szaturnusz és megmutatta.
  Be kell vallanom, örültem a felfedezésnek , mert ezt nem gondoltam magamról. 🙂
  Lesz min dolgoznom!
  Kívánok mindenkinek hasznos felfedezéseket, hogy az a bizonyos d i m e n z i ó v á l t á s sikerüljön az életünkben!

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Julianna!
   Köszönöm szépen hozzászólásodat!
   Minden nap olvasom a Csillaglesőt, sokszor előre is néhány napot, de ilyenkor, amikor az egész össze van foglalva, jobban fel tudok készülni a várható eseményekre. Kifelé ugyanis mutathatjuk, hogy minden rendben, de önmagunkat nem tudjuk becsapni.
   Persze nem akarattal hazudunk, csak szemet hunyunk azok felett, amik kimozdítanának a komfortzónánkból. Mert kényelmes a megszokott még akkor is, ha olykor zavaró.

   Az energiák azonban könyörtelenek, és megmutatják, hol vannak a gyenge pontjaink. Dolgunk van ezekkel, mert azért születtünk, hogy jobbá és jobbá váljunk. Ezen kell dolgoznunk ahhoz, hogy életünk minden területén élvezhessük azokat az áldásokat, amelyek segítenek minket.

   Igen, a Szaturnusz, ami csak akkor enged tovább, amikor valóban “tiszta” vagy azon a területen, amit éppen érint. Ilyenkor nem halogathatjuk tovább a változást. Kényszerít minket, hogy új házunk időt álló legyen, ezért ne rozoga alapokra építsük.

   Egyetértek veled, én is örülök a Szaturnusz útmutatásának. Új korszakba léptünk, amikor már nincs helye az “ejnye – bejnye” dolgoknak.

   Szeretettel kívánok minden jót!
   Ágnes

   Válasz
 14. Andrea Kollár
  Andrea Kollár says:

  Kedves Ágnes, Kedves Mindenki!

  Igen, én is eléggé odavagyok, mert minden utolér az utóbbi időben. Alaposan földbe lettem döngölve, minden, amiben eddig hittem, az kezd szertefoszlani. Ez azonban mégsem igaz ebben a formában.
  Múlt hónapban egy balszerencse sorozatom után jelentkeztem Ágnes önismereti csoportjába, aminek így utólag is nagyon örülök. Valóban nagyon érthetően, a tudatosság legalacsonyabb szintjétől megismerkedhetek magunkkal és azzal, hogy mi miért történik. Így, hogy már az útmutatónak megfelelően tekintek az életemre, sikerült magam mellé állítani ezeket az energiákat is. 🙂 Persze az Uránusz az Uránusz, rám is hatással van, csak az nem mindegy, hogyan 🙂

  Köszönöm szépen Ágnesnek, hogy az önismereti tréninggel átvezet minket ezen a nehéz időszakon.

  Szeretettel: Andrea

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Andrea!

   Köszönöm szépen hozzászólásodat, kedves szavaidat!
   Örülök, hogy segít az útmutatásom. Ez azt jelenti számomra, hogy érdemes ezen az úton haladni.

   Szeretettel kívánok minden jót az utadon!
   Ágnes

   Válasz
 15. Julianna
  Julianna says:

  Hááát, bennem most van egy kis félelem. Már megcsapott az Uránusz szele, már benne vagyok az új fázisban., és hősiesen bevallom, ez egy fájdalmas balesettel kezdődött. Megnéztem a horoszkópomat …… születésemkor az Uránusz a Bikában állt.!!!
  Ez kicsit félelmetes. De erőt veszek magamon. Nyitottan várom, fogadom az új felismeréseket. Keresem magamban az Egységet.

  Köszönöm az előrejelzést.
  Szeretettel: Julianna

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Julianna!

   Köszönöm szépen hozzászólásodat! Ne feledd: csak kétféle érzelem létezik: a szeretet és a félelem. Valahányszor elfog a félelem, töltsd fel szeretettel, és meglátod, mindjárt másképpen viszonyulsz a dolgokhoz.
   Az energiák nem kímélnek senkit sem, a különbség csak abban van, hogy szeretettel befogadjuk és keresztül áramoltatjuk az életünkön. Nem ragadunk bele. Tudjuk, hogy minden a tapasztalásunkat szolgálja, ezért legjobb, ha csak annyira reagálunk rá, hogy “Köszönöm, ezt a tapasztalatot is megszereztem, felismertem amit tanulnom kell belőle, nincs többé szükségem rá!”
   Csak arra kell vigyáznunk, hogy ezután a felismeréseink szerint változtassunk az életünkön, mert ha nem ezt tesszük, újra és újra meg kell ugyanazt tapasztalnunk.

   Szeretettel kívánok örömteli tapasztalásokat! 🙂
   Ágnes

   Válasz
 16. Julianna
  Julianna says:

  HŰHA! Szaturnuszi év?
  Kunó azt írja “Ne félj” ! Hát én szófogadó leszek. 🙂

  Kedves Ágnes, köszönöm, hogy ilyen hamar megosztottad velünk Kunó előrejelzéseit.
  Már harmadszor olvasom….és még hányszor fogom!!! Valahogy nagyon
  vártam ezt az évet, olyan érzéssel, hogy jót hoz az életembe. Elárulom, már decemberben
  kerestem előrejelzéseket az interneten , asztrológusok, numerológusok videóit hallgattam.
  (utóbbiak a Merkúr évének nevezik 2019-et)
  Teljes egyetértés van abban, hogy nehéz év lesz, nagy változásokkal, magasabb rezgésű energiákkal,
  és csak rajtunk múlik, megteszünk-e minden tőlünk telhetőt.
  Én megpróbálom.:)
  Szeretettel kívánok Mindenkinek igazi sikert hozó Új Esztendőt!
  Julianna

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Julianna!

   Köszönöm szépen kedves hozzászólásodat! Már szinte végigolvastam a Csillagleső 2019 minden napját, így biztos vagyok abban, hogy sok kellemes tapasztalatot hoz az életünkbe ez az év.
   Kétségtelen, hogy nehéz év áll azok előtt, akik árral szemben, visszafelé akarnak úszni, de azok, akik ráfekszenek a hullámokra, befogadják az újat és hajlandóak a változásra, azoknak sok csodában lesz részük. Olyan tapasztalásaink lesznek, amelyek megoldása már nem működik a régi módon, nem húzhatjuk rá a “jól bevált” sablont. Nem mutogathatunk kifelé, mert a megoldásokat önmagunkban kell megtalálni, és felelősséget vállalni.

   A magasabb rezgésű energiák befogadása egyedül azon múlik, hogy önmagamat is felemelem magasabb rezgésre, ezt pedig senki nem tudja helyettem megtenni.
   Mindennek a kulcsa a szeretet! Aki a szeretetet táplálja magában élete minden területén, annak minden eszköz a rendelkezésére áll az új energiák befogadására.

   Szeretettel kívánom, hogy megtapasztald a csodákat ebben az évben!
   Ágnes

   Válasz
 17. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes, köszönöm , hogy egész évben számíthattam segítő , lelkesítő
  írásaidra; hogy megosztottad velünk Kunó havi összefoglalóit.Ezeket
  mindig nagyon vártam , támogattak, segítettek abban, hogy meglássam
  a valós okozati korlátokat az életemben és azon változtassak, amin változtatni kell.
  Nem könnyű az önismeret útján haladni , de csakis ezen az úton járva tudunk
  magasabb szintre jutni.
  Köszönöm, hogy együtt lehettünk egész évben!
  Julianna

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Julianna!
   Hálás vagyok kedves szavaidért, és azért, hogy ilyen remek csapattal dolgozhatok együtt, amibe Te is beletartozol!
   Általatok én is sokat tanulok.

   Szeretettel kívánok sok sikert, jó egészséget és minden jót!
   Ágnes

   Válasz
 18. Edit
  Edit says:

  Drága Agnes úgy érzem megint kezdek akarni élni! Hálásan köszönök minden információt amit küldesz mert azt érzem pont nekem es rólam szól! Hajra gyerünk ki a gödörből mintha ezt mondanád ! Halas vagyok koszonom es meg 100 szor koszonom mindenki hozzászólását! PusziMINDENKINEK ! Edit

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Drága Edit igen, pontosan ezt mondom! Ki lehet jönni a gödörből, csak akarni kell! Feladatunk van, és ki tudná azt nagyobb szeretettel és megértéssel végezni, mint aki maga is volt már a gödörben?

   Szeretettel kívánok sok sikert az Új Élethez!
   Ágnes

   Válasz
 19. Annonymus
  Annonymus says:

  Ez egyszerűen hihetetlen! Valahányszor elolvasom az előrejelzést, mindig olyan érzésem van, hogy egyedül hozzám és rólam szól! Kíváncsi lennék, más is így érzi?

  Válasz
 20. Julianna
  Julianna says:

  Köszönöm ezt a reménytkeltő, segítő , ösztönző előrejelzést.
  Mindig nagyon várom , mivel nekem nincs meg Kúnó könyve.
  Már többször elolvastam, mennyi mindent adnak most az Égiek!
  És ez tényleg érezhető , szinte kézzel fogható az energiák
  “sorban állása” !
  Kúnó írása nagy segítség, hogy eligazodjunk ebben a
  “forgatagban” . 🙂

  Köszönettel: Julianna

  Válasz
 21. Julianna
  Julianna says:

  Köszönöm, kedves Ágnes!
  Zseniális, ahogy Kunó az önigazolásról, a “vetítésről” ír.
  Én is mindig megérzem,mégis gyakran elnyomom, nem akarom
  meghallani a figyelmeztető jeleket,
  A nehézségek is itt vannak az életemben. Megfogadom Kunó
  tanácsait, most türelemre, elfogadásra törekszem.
  Várom április közepét és figyelek lelkem jelzéseire.

  Üdvözlettel: Julianna

  Válasz
  • Kristálygyógyítás
   Kristálygyógyítás says:

   Kedves Julianna!

   Köszönjük szépen hozzászólásodat!
   Igen, nem egyszerű kilépni a komfortzónánkból, pedig a változásunk itt kezdődik. Jól tudjuk, hogy amit és ahogyan eddig tettünk, az vezetett oda, ahol most tartunk. Ha továbbra is ugyanezt tesszük, ugyanígy élünk, ugyanúgy gondolkodunk, sehová nem jutunk.
   Komfortzónánkat azonban nehéz elhagyni, mivel azt gondoljuk, hogy jobb a biztos rossz, mint a bizonytalan jó. Pedig egy icipici változtatás is hatalmas eredményeket hozhat az életünkbe.

   Gondolj arra, hogy mindig, ebben a pillanatban teremtjük meg a következő pillanatot, ami megteremti a jövőnket. Ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Földet körülvevő bolygók, energiájukkal is segítenek minket, mintegy lámpást tartva elénk, merre menjünk az úton, szakértők pedig – jelen esetben Kúnó – azt is megvilágítják, milyen nehézségekkel kell szembenéznünk. Félelmeink pedig csak addig életképesek, míg ott van az ismeretlen VALAMI, de amint nevet adnak a valaminek, már képesek vagyunk megoldandó feladatként tekinteni rá, és szeretettel meg is oldjuk 🙂

   Ahol pedig szeretet van, ott nem él meg a félelem!

   Üdvözlettel: Ágnes

   Válasz
 22. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes!
  Köszönöm az újabb előrejelzést !
  Mostanság sokat olvastam a bolygókról , és olyan fantasztikus érzés
  megtudni, mikor és hol járnak, hogyan találkoznak, miben segítenek bennünket.
  Az ember teljesen másképpen néz mindenre, tényleg úgy, mintha most
  látná először. Önmagamat is másképp látom. 🙂
  Kunó varázslatos energiákról ír, igyekszem követni a tanácsait.
  Kezdem azzal, hogy most hétvégén nagyon kreatív leszek, 🙂

  Üdvözlettel:
  Julianna

  Válasz
 23. Julianna
  Julianna says:

  Kedves Ágnes!
  Köszönöm!!!
  Ha minden kívánságom így teljesülne! 🙂
  Tegnap megéreztem valamit a nagy energiákból.
  Reggelre virradóan pedig olyan álmom volt, ami
  a múltamra, talán előző életeimre is utalt. Az Édesanyám
  (aki sajnos már nincs velünk) is ott volt.
  Ébredés után arra gondoltam, jó lenne már Kunó előrejelzéseit olvasni.
  És íme, itt van! 🙂
  Lesz mit feltérképeznem!

  Köszönettel:
  Julianna

  Válasz
  • Válasz Juliannának
   Válasz Juliannának says:

   Kedves Julianna!

   Köszönöm szépen bejegyzésedet!
   Amikor álmodunk, érdemes ébredés után azonnal felírni, még akkor is, ha egyébként értelmetlennek tűnik. Minden álmunk vezet minket valahová, utat mutat, választ ad valamire. Mivel az álmokat könnyen elfelejtjük, nehezebben tudjuk összefüggésbe hozni a későbbi eseményekkel.

   Kúnó Csillaglesőjében február 6-ra – és ezt tudjuk, hogy nem pontosan arra a napra, hanem előtte és utána is érvényes – pontosan hasonló energiákra mutat rá.

   Szeretettel kívánok sok sikert a feltérképezéshez!
   Ágnes

   Válasz
 24. Attila
  Attila says:

  Köszönöm szépen az információt! Annyira érdekes, hogy minden nap el fogom olvasni előre, bár most az egész hónapot végigolvastam. Meg is rendelem a jövő évre a Csillaglesőt 🙂 Eddig még nem hallottam róla

  Válasz

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .