Kristály Asztrológia

ENERGIÁK HÓNAPRÓL – HÓNAPRA

Energiák hónapról – hónapra címen most Veres Mónika asztrozófus üzenetét adom közre. Az elmúlt években nyomon követtem írásait és előadásait, ezért állíthatom, hogy minden úgy következik be, ahogy azt Ő mondja.

2021 év első hónapjaira szóló, legújabb előadását itt érheted el (kattints a linkre):
A zsenialitás és a felszabadulás éve 2021

Itt, írásban pedig következzen Mónika üzenete.

Kedves Olvasók!

Egészen különleges körülmények között elkészült az idei első – rendhagyó – előadásom. Szent helyen, szent időben, de ezúttal (sajnos) közönség nélkül. Persze a következő előadást (ami szokásos módon a nyári napforduló idején lesz júniusban) már élőben fogom megtartani.

Ez az előadás tehát az idei évre egy összefoglaló előadás, amit azért is készítettünk el, mert sokan kérték, meséljek én is, mit látok, mit érzek a Csillagos Égbolt titkai alapján az idei esztendőről.

Most is azt a számomra alapvető szellemiséget képviseltem, mely szerint a bolygók között létrejött kapcsolatok, fényszögek “csupán” energiák, amit mi emberek meg tudunk élni jól is (magas szinten) és rosszul is (alacsony szinten), egyéni döntéseink alapján. És persze egyéni isten-tudatunk alapján.

Az én küldetésem változatlan: a magas szintet kell és fogom is megmutatni. Mert ebben hiszek. Erre segítek ráhangolódni. 

Viszont, ha esetleg olyan információkat engedsz be az életedbe, amelyek az alacsony szintre helyezik a hangsúlyt, akkor ráhangolódsz erre a “hullámsávra”, és ha nem vagy résen, már be is hívtad az életedbe. De gondolom nem ezt akarod.

Újra csak azt tudom mondani: most már annak van itt az ideje, hogy elsősorban magadra hallgass és a szívedre! Kinek adod oda az energiád?

Ez lesz az idei, 2021-es év nagy kérdése – és nagy próbája. Tehát, légy résen, maradj tengelyben! Isteniben. Isteni Forrásodban.

Erről is mesélek az előadásban…..

Most az egész 2021. év dinamikáján túl elsősorban az első 3-4 hónapot tekintettem át részletesebben, azért is, mert a lényegi dolgok itt dőlnek el. Az év további részéről majd júniusban lesz szó. Konkrét dátumokat is hoztam, amire érdemes jobban figyelni és a magad javára fordítani az energiát. Nagy titok, ha már tudatosan egy kozmikus hatás (például az idei Uránusz – Szaturnusz kvadrát) magas szintjére, legjobb kimenetelére figyelsz, akkor ez tud könnyebben valósulni az életedben.

Mert amire figyelsz az most duplán  megerősödik, ez az üzenet nagyon fontos lesz idén!

Külön köszönet kedves barátomnak Vörösmarti Anikónak a felvételért és a szerkesztésért!

https://meditaciok.csillagtitkok.hu/Eloadas_20200108.mp4

(www.csillagtitkok.hu/ (Az Előadások – Letöltések linkben)

A tavasszal induló új, kezdő asztrozófiai tanfolyamra még lehet jelentkezni. Én is tettem egy forradalmi lépést és megnyitottam a lehetőséget az online tér előtt is. Azaz, aki szeretne be tud ebbe a csoportba csatlakozni online is. A részletekről, a tanfolyam menetéről, a tandíjról az alábbi linken lehet tájékozódni.

https://csillagtitkok.eoldal.hu/cikkek/asztrozofia-tanfolyam-2021.html

Mónika legújabb (áprilisi)  írását pedig itt olvashatod: https://www.csillagtitkok.hu/2021/a-szabadsag-mesterei/

Amikor olvasom Mónika levelét,  írásait, meghallgatom az előadását, ismételten csak azt tudtam mondani, hogy HŰHA!

Mi következhet még?

Asztrológusok, asztrozófusok egyöntetűen azt mondják, izgalmas időszakban vagyunk. Minden jel arra mutat, hogy ha nem változunk gyökeresen, könnyen összecsaphatnak fejünk felett a hullámok!

Ha az Önismereti (online) csoportunk tagja vagy, a belső egyensúly felismeréséhez és megteremtéséhez nagy segítséget kapsz a kiküldött mini tréningjeinkben. Ha még nem vagy a tagja,  IDE KATTINTVA olvashatsz erről bővebben.
Mentés

Mentés