Szeretettel hívlak, tarts velem!

Hazánk és a világ eseményei most számtalan olyan érzést elevenít fel bennünk, amit nagyon nehéz kezelnünk.

Felgyorsultak az események, jelentős fizikai és energetikai változások zajlanak, hihetetlen energiáknak vagyunk tanúi az utóbbi időkben. Az előrejelzések szerint ez ebben az évben még tovább fokozódik. Ez tükröződik hazánk és a világ eseményeiben is, de a környezetünkben, az egészségünkben, társkapcsolatban is, így minden ember életét érintik.

Naponta számtalan kétségbeesett levél és telefonhívás érkezik hozzám, amiből azt látom, hogy egyre jobban összecsapnak a hullámok azok feje fölött, akik eddig nem foglalkoztak azzal, hogy mi – miért történik.
Betegség, káosz terjed és uralkodik, legtöbben félnek, mert már az sem tudható, hogy holnap mi lesz.

Akik nem ismerik a gyors változás okát, azok kétségbeesetten, és értetlenül állnak a hirtelen változások előtt. Akik ismerik, azok fel vannak készülve és örömmel üdvözlik, szeretettel fogadják az újabb tapasztalásokat. A vírusok őket sem kerülik el, de mivel nem uralkodik fölöttük a félelem, könnyebben túljutnak az eseményeken.

Legyünk óvatosak és elővigyázatosak, de miközben zajlanak a külső események, vegyük észre, amint beépülnek az új energiák!

Mivel elérkezett az az idő, amikor teljes rendszer, hit, szemléletváltáson megyünk keresztül, valóban el kell tűnnie mindennek ami nem az új energiáknak megfelelő.

Meg kell érteni, hogy miért történik mindez, és sokkal gyorsabban, könnyebben túljutunk a nehezén!

Ezek megértésének segítésére hoztam létre ezt az egy évig tartó tréning sorozatot, ahol elsősorban az önismerettel, önfejlesztéssel, személyiségfejlesztéssel foglalkozunk. Ahogy egyre jobban megismered és megérted önmagad,  túl az álarcon, ami eltakarja igazi, belső önvalódat,  együtt tudsz majd haladni az új, energetikai változásokkal.

Amikor belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül!

A mai korszak – már tapasztalhatjuk – hatalmas változásokat hoz mindenki életébe akár ellenkezik, akár befogadja azt.
Azok az emberek, akik már évek óta a fejlődésnek ezt az útját járják, örömmel üdvözlik ezt. Ezek a változások fájdalmasak lesznek annak, aki nem tud egységben tekinteni a történésekre, ugyanakkor felemelő örömben lehet része annak, aki átlátja az egészet. Mindenekelőtt fejlődik a finom érzékelésünk, így felismerjük, és gyakrabban használjuk intuitív és kreatív képességeinket.

Ahhoz, hogy a fájdalom kevesebb legyen, meg kell értenünk a velünk történő eseményeket, legyen az egészségünk területén, szűk környezetünkben, vagy az egész Föld bolygón.

Azok részére tehát, akik szeretnének megismerkedni  az életüket irányító belső erőkkel, önmagukkal,  egy tréning sorozatot indítottam. (ez nem a kristályokról szól!) Ebből ismerkedhetsz a holisztikus, az élet minden területére szóló, minden életterületre kiterjedő szemlélettel úgy, hogy azokat meg is érted.

Lépésről – lépésre haladunk, olyan ismeretekkel, amelyek alapján az én életem már közel húsz éve, hatalmas változásokon ment és ma is megy keresztül. Ma már tudom, hogy a tanulás folyamatos,  hiszen azért születtünk, az a feladatunk, hogy újabb és újabb tapasztalatokat szerezzünk. Az pedig, hogy ez a tapasztalás fájdalmas, vagy örömteli, egyedül rajtam – rajtad! – múlik.

Szeretettel hívlak, tarts velem!

Az önismereti tréning személyes részvételt nem igényel!

Jelentkezésed után öt naponta kapsz újabb és újabb tréning anyaghoz való hozzáférést,  amit nem megtanulni kell, hanem megérteni. Amikor megérted, önmagától, szinte észrevétlenül beépül az életedbe.
Időről – időre jönnek az “aha élmények”.  Olyan képességeidet fedezed fel, amelyek eddig rejtve voltak előtted. Akkor már csodálkozni fogsz azon, hogy eddig miért másképp láttad a világot, hiszen így annyira egyszerű és örömteli az élet.

Az alapoktól indulunk, így ha ma jelentkezel, akkor sem maradsz le azokról a részekről, amit azok kaptak, akik már régóta követnek.

Az önismereti tréning díja kedvezményesen most csak

5.000 Ft

Önfejlesztő, önismereti tréningünk egy éve alatt olyan ismeretekre teszel szert, amelyek szinte észrevétlenül beépülnek az életedbe.

Ha szeretnél jelentkezni az egy éves online tréningre, azt az alábbi űrlapon megteheted. A tréning a díj befizetését követően kezdődik.

energia vibráció

Jelentkezem az Önismereti tréningre

energia vibráció