AZ AKVAMARINT VÁLASZTOTTAM!

A képen akvamarin látható Kristálygyógyítás

Mit gondolsz, miért tetszik neked legjobban az akvamarin?

Mentés

Mentés

Van egy ajándékunk Neked!

Ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, itt megteheted! Feliratkozásod után azonnal megajándékozunk a Gyógyító kövek, kristályok, ásványok című e-bookkal!

Mivel az akvamarint választottad, Te egy igazi egyéniség vagy, amit fenn is kívánsz tartani! Ezért hajlamos vagy arra, hogy a többiektől eltérő gondolkodásmintákat kövess.

Nagy baráti köröd ellenére nem vágyódsz arra, hogy bárkit is túlságosan közel engedj magadhoz, mert úgy érzed ezzel béklyóba szorítanád magad. Ugyanakkor képes vagy arra, hogy bárkinek “beleláss a lelkébe”, tanácsaid mindig megnyugtatóak. A jó ügy szolgálatának érdekében ebbe az irányba képezed is magad.

Gondolkodásod eredeti, leleményes, időnként forradalmi változásokat hozó. Ebből következik, hogy saját eszményképeidet követed, mert ezek képviselik számodra az élet valódi lényegét. Bármikor meggondolhatod magad, de sohasem más hatására, mert nem vagy befolyásolható a külső körülményektől.

Ha csak most ismerkedsz a kövekkel, légy bátrabb, mert téged szolgálnak.

Ha már használod a köveket, azok folyamatosan ösztönöznek arra, hogy veled született képességeidet fejleszd, tanulj és kamatoztasd önmagadat és másokat szolgálva ezzel.

Időnként makacsnak, különcnek sőt kellemetlenkedőnek látnak a kívülállók. Magas intellektuális képességekkel rendelkezel, és nincs kedvedre a robotmódra végzett munka.

Az igazságot kutatod, és rendkívül fontosnak tartod a az emberek, állatok, a természet, összességében a bolygónk jólétét, ezért elképzelhető, hogy valamilyen formáját választod a gyógyításnak, jótékonyságnak, adakozásnak.

Neked ott kell lenned, ahol szabad és független lehetsz, ahol leleményességed és egyéni látásmódod szabad teret kap!

Akvamarin kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

MIT TEHET ÉRTED AZ AKVAMARIN?

Ezt a gyönyörű követ akkor választja valaki, amikor éppen nagyon érzékeny lelki állapotban van. Kérdésekkel nézel szembe, aminek lényege a “Hogyan tovább?”

Az akvamarin csillapítja a félelmeket, megfelelő látószögbe helyezi a dolgokat és segít a kapott információkat a legjobban felhasználni, amit a szinte médiumi képességeiddel érzékeid azonnal befogadnak.

Mivel ezt a követ választottad, valószínűleg most nagy szükséged van az akvamarin utat mutató hatására, különösképpen valamilyen zavaró dolog kielégítő megoldására. Segít téged ellazulni, amire szükséged van ahhoz, hogy boldogulj a feladataiddal.

Ha úgy érzed, hogy túl sok felelősség terhel, mert neked kell döntened, az akvamarin segítségével megbirkózol ezzel és a feladatra érdemesnek érzed magad!

Az akvamarin a perspektíváid, látómeződ kiszélesítésével kimozdít a megszokott kerékvágásból. Ösztönöz téged a tovább fejlődésre, megmutatja, hogy ott van rád a legnagyobb szükség, ahol rejtett gyógyító képességeddel a legtöbbet tudsz segíteni.

Mivel az akvamarint választottad ez azért történt, mert fizikailag vagy lelkileg az akvamarinra van szükséged!

Sajátítsd el a mélyebb tudást, IDE KATTINTVA olvashatsz erről bővebben.

Mit üzen a tudatalattid a betegségeddel?

Ha szeretnéd tudni, hogy a mostani lelkiállapotod milyen tüneteket, betegségeket okozhat akár máris, akár hosszabb idő elteltével, ajánlom a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című könyvünket, amiről IDE kattintva olvashatsz bővebben.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

KIK VÁLASZTJÁK AZ AKVAMARINT?

Aki az akvamarint választja, annak számára legfontosabb, hogy egyéniség lehessen és hajlik arra, hogy a többiektől eltérő “zenére járja élete táncát”.

Kiterjedt baráti köre ellenére nem vágyik arra, hogy túlságosan közel engedjen magához bárkit, mert ez béklyóba szorítaná szabad életvitelét. Eredeti, leleményes és időnként forradalmi lényéből fakadóan saját elképzeléseit követi, mert számára ezek képviselik az élet valódi lényegét.

Tehát Te, aki az akvamarint választottad, akárhányszor meggondolhatod magad, de soha nem valaki más hatására.

Neked ott a helyed, ahol szabad és független lehetsz, ahol leleményességed és egyedi látásmódod kibontakozhat. Ha nem ezt teszed, vagy hosszú időn keresztül mást teszel, mint amit a szíved diktál, sajnos könnyen megbetegedhetsz.

Mentés

Mentés

Mentés

AZ AKVAMARIN EGYÉB GYÓGYHATÁSA

Az akvamarin szabályozza és javítja a test mirigyeinek működését.
Sikeresen alkalmazható pajzsmirigy daganatok és gyulladások kezelésére is.
Erősíti az immunrendszert.

Az akvamarinnal regenerálható a fáradt és megerőltetett szem, az allergia és szénanátha során jelentkező szem könnyezése is megszüntethető vele!

Alkalmazható megfázáskor , valamint asztma és bronchitis megbetegedéseknél!

Lágy, nyugtató rezgései csillapítják az agressziót.

Rendszeres használatával a szívroham is megelőzhető!

Az egyes mirigyekre gyakorolt hatása kiterjed a lelki síkra is: enyhíti a depressziót és a szélsőséges hangulatingadozást
Javítja az agy tevékenységét ezért a fokozottabb stresszhatásnak kitett személyeknek feltétlenül ajánlom!

Hogy hogyan használd az akvamarint és a gyógyító köveket önmagad és mások betegségének kezelésére, azt online (személyes részvételt nem igénylő), oklevelet is adó tanfolyamunkon sajátíthatod el. Bővebb információ IDE KATTINTVA

Ha szeretnél másik követ választani, IDE KATTINTVA megteheted!