AZ AVENTURINT VÁLASZTOTTAM!

Mit gondolsz, miért tetszik most legjobban az aventurin?

Mentés

Mentés

Ajándék Neked!

Gyógyító kövek, kristályok, ásványok című útmutató e-book azonnal, ha feliratkozol hírlevelünkre! Válj részesévé Te is annak a sok csodának, amit a kristályok nyújtanak nekünk!

Mentés

Mentés

LEHET, HOGY NEM ÉN VÁLASZTOTTAM,
HANEM AZ AVENTURIN VÁLASZTOTT ENGEM?

Az aventurin vonzza a gazdagságot és segít új lehetőségekké alakítani az előnytelen helyzeteket is. Ha az aventurin követ használod, a szemed kiélesedik a hasznot ígérő piacra.

Az aventurin a szerencsejátékosok köve, jó szerencsét hoz és pókerarchoz szükséges nyugalmat ajándékoz.

Ha az aventurint választottad akkor lehet, hogy pénzügyekben bátorságra és vakmerőségre van szükséged.

Persze nem azért, hogy meggondolatlanul játssz, hanem azért, hogy a lehetőségek kihasználásának érdekében képessé válj kockára tenni azt, aminek az elvesztését még megengedheted magadnak.

aventurin kristalygyogyitas.hu

MIT TESZ ÉRTED AZ AVENTURIN?

Ha valóban spontán, első megérzésre választottad az aventurint, készülj fel, mert a szerencse nem kerül el!

Az aventurin ősidők óta a jószerencse köve. Mivel ezt választottad, itt az ideje, hogy szerencsét próbálj!

Nem, ne rohanj azonnal a lottózóba! Az aventurin segít észrevenni a lehetőségeket, mert az élet tartogat valamit az  számodra.

Az aventurin teljesen új körülményeket és elképzeléseket hozhat neked, vagy más szemszögből mutatja meg mindazt, ami eddig is a szemed előtt volt.

SEGÍT A FOGYÓKÚRÁBAN!

Mivel az aventurint választottad, valószínűleg foglalkoztat a fogyókúra kérdése. Nyugodtan használd, mert serkenti a zsír anyagcserét, nyugtatja a szívet, feledteti a gondokat.

Használd karkötőként, amelyben az aventurinon kívül más olyan kövek is vannak, amelyek a fogyókúrára hatnak.
Folyamatosan használva segíti a fogyást, salaktalanítást, csökkenti a folyadékraktározást.
Segíti a kitartásodat és erősíti az akaratod. Elősegíti a blokádok minden fajtájának leépítését a testedben és a lélekben egyaránt.

Segíti az anyagcsere folyamatait, gátolja a tápanyag felvételt. Kiváló éhségérzet csillapító hatású, hatással van a pajzsmirigy működésére. Kiváló hatású a vércukorszint normalizálására, méreganyagok kiválasztására. Jó irányba befolyásolja a negativitást is.

Mentés

Az aventurin nyitottá tesz a természet gyógyító, harmonizáló erőire,
érzelmi gyógyuláshoz és kiegyensúlyozottsághoz vezet.

Derűt, higgadtságot és belső nyugalmat kölcsönöz.

Összeköt téged a természet gyógyító erőivel, segít, hogy felvedd belső harmóniáját, s megnyitja lelked a látható jelenségek mögött működő finom energiák számára.

Mivel az aventurint választottad, közel áll hozzád a természettel való gyógyulás, gyógyítás. Arra ösztönöz, hogy fejleszd magad, tanulj és alkalmazd a természet adta kincseket életed minden területén.

Ha az aventurint a zöldben tett séta közben magadnál tartod, segítségével mélyebben magadba szívhatod az erdők, mezők és a Föld gyógyító erőit, s könnyebben feloldhatod magadban a mindennapok alatt keletkezett stresszt.

Jól tudod Te is, hogy a stressz okozta belső feszültség különböző tünetek, betegségek megjelenéséhez vezet. A betegséget azonban nem legyőzni kell, nem harcolni ellene, hanem megérteni azt, hogy miért alakult ki.

Abban a pillanatban, amikor megérted, hogy honnan jött a tünet, mi alakította ki benned, akkor azt is tudni fogod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a valódi okot megszüntesd. Ennek következtében a természetes gyógyulási folyamat azonnal beindul. Csak így juthatsz el a teljes gyógyuláshoz!

Ha ismered az egyes tünetek lelki hátterét, többé nem esel bele abba a hibába, hogy stresszeld magad olyan dolgok miatt, amik téged megbetegítenek. Gondolataid erejével és a kristályok segítségével vissza tudod állítani az egészségedhez szükséges egyensúlyt!

Ha szeretnéd mélységében is elsajátítani a kristályokkal való gyógyítás és a kristályprogramozás fortélyait, szeretettel várunk Kristályterápiák online (személyes részvételt nem igényel) tanfolyamunkon. Bővebb információ IDE KATTINTVA

A sértődött lélek jajkiáltása! kristalygyogyitas.hu