A BOROSTYÁNT VÁLASZTOTTAM!

Mit gondolsz, miért tetszik most legjobban a borostyán?

Mentés

Mentés

Ajándék Neked!

Ha szeretnéd letölteni a Gyógyító kövek, kristályok, ásványok című útmutatónkat, iratkozz fel hírlevelünkre, és máris az e-mail fiókodban lesz az ajándék!

 

Mentés

Mentés

Mivel a borostyán követ választottad,
megtudhatod, miért történt ez?

A borostyán tulajdonképpen nem tartozik a kristályok közé, mivel ősi tobozos növények megkövesedett gyantája, ami a föld gazdagságát hozza magával.

Mivel a borostyánt választottad, talán hatalmas adag optimizmusra van szükséged!

Depresszióra hajlamos lehetsz, ami elveszi fizikai vitalitásodat. A borostyán bátorító hatása serkenti a tested, lelkesít és hitet ad, hogy megtaláld az életed értelmét.

A borostyán fokozza a kreativitást és tisztítja az elmét, hogy valós alapokra építve érhesd el a céljaidat. Ez a kő enyhíti a stresszt, szélesebb rálátást nyújt életedre, kiegyensúlyozza és felvidítja azt.

Hasznos segítség az ízületekre és rendkívüli hatással van a torok és az emésztési problémákra.

A borostyán a Föld életerejének rezgését adja át neked!

A képen megmunkálatlan borostyán látható. kristalygyogyitas.hu

MIT TESZ ÉRTED A BOROSTYÁN?

A borostyán visszaállítja a szerelembe és a társkapcsolatba vetett hitedet, segít abban, hogy megtaláld a legjobb tulajdonságait társadnak. Hatalmas erejével a legjobbakat képes kihozni belőled, hogy melegséget, rokonszenvet tudj mások felé sugározni.

A borostyánt évezredek óta használják szépség és vonzerő fokozó, valamint magányűző képessége miatt.

A borostyán a természeti erőkkel való kapcsolata miatt fokozza az érzéki örömöket és a féktelenséget. Ha a szívedhez közel viseled, olyan párt, társat vonzol magadhoz, aki igazán hozzád illő!

A borostyán minden szinten boldogságot sugároz!

A BOROSTYÁN GYÓGYHATÁSA

A borostyán elsősorban mint fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatásáról ismert.
Csecsemőknek rendkívül hatásos nyugtató és fogzáskönnyítő tulajdonságaiért széles körben elismert és népszerű ez a gyönyörű gyógykő.

A borostyán szintén a legismertebb gyógykövek egyike. Valójában az idők során megkövesedett gyanta, ezért gyakran zárványokat is találhatunk benne: apró leveleket, gallyacskákat, rovarokat.

Ha kézbe vesszük a borostyánt, a többi kőhöz képest nagyon könnyűnek és melegnek érezzük.

Miben nyilvánul meg a gyógyhatása?

A borostyán igen jó hatással van a különféle bőrbetegségekre, használhatjuk kelések, furunkulusok és ekcéma, afta, bőrkiütések, psoriasis, övsömör, allergia és szemölcsök esetében is.

Mivel a fejbőr is bőr, a borostyán alkalmas korpásodás ellen is.
A légutakra is kifejti gyógyító hatását. Használhatjuk a tüdő erősítésére, mandulagyulladás, köhögés, asztma, krónikus hörghurut esetén.

A borostyán a kisgyermekek fogzásakor is hasznos segítséget nyújt, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő, nyugtató hatása miatt.
Ugyanígy használhatjuk felnőttek fogínygyulladása esetén is.

Általában elősegíti a sebek gyógyulását is.
Használják például reumatikus panaszok, ín- és Ízületi gyulladások, váll- és nyakmerevedés, a gerincoszlop problémái és megbetegedése, lumbágó és csípőízületi gyulladás esetében.

Jótékony hatással van a májra és epére, vesére, lépre, és az emésztésre is.
Melengető energiája javítja és nyugtatja a kedélyt, megszünteti a félelmeket és a depressziót.

Energiája önbizalommal tölt el, segítségével gondtalanabbul élhetjük az életet. Gyakran megszünteti a stressz okozta fejfájást és a migrént is.

Jól tudjuk, hogy a felsorolt betegség és tünet mindegyike megoldatlan lelki konfliktusok következménye. Tudatalattink mindannyiszor jelzést küld felénk valamilyen tünet formájában, valahányszor valamilyen lelki problémánk van. Ha tudni szeretnéd, melyik betegség milyen üzenetet közvetít, olvasd el könyvünket, melyben a sértődött lélek jajkiáltásait közvetítjük feléd. Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel?

Ha szeretnél másik követ választani, IDE KATTINTVA megteheted!