Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A JADE KÖVET VÁLASZTOTTAM!

jade kő kristalygyogyitas.hu

Mit gondolsz, miért tetszik neked a jade?

Mentés

Mentés

ÉN VÁLASZTOTTAM A JADE KÖVET,

VAGY A JADE VÁLASZTOTT ENGEM?

Miért esett a választásod a jade kőre? A jade elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodást. Segít értékelni és okosan használni azt, amid van.

Fokozza a pénzt gyarapító beruházásaidhoz szükséges kreativitást és vonzza a pénzt!

A jade spirituális kő, kiegyensúlyozza pénzügyi hozzáállásodat és rávilágít, hogy az igazi gazdagság pénzben nem mérhető.

Mivel a jade követ választottad, valószínűleg a jövőben nem fogsz aggódni anyagi problémák miatt. Segít eloszlatni a negatív gondolatokat, és ráismerni, hogy a pénzkeresés egyszerű dolog. A jade segítségével önellátónak és függetlennek érezheted magad, tudatában lehetsz a rendelkezésedre álló forrásoknak és képes leszel ezeket fel is használni.

A jade kövek használata, a jade ékszerek viselése vonzza a pénzt, fogadd hát elegánsan!

Mivel a jade kőre esett a választásod, az azért történt, mert fizikailag vagy lelkileg erre a kőre van szükséged!

Ne késlekedj hát!

Tarts otthonodban jade kőből készült dísztárgyakat, használj marokköveket, viselj jade ékszert és nincs más dolgod, csak figyeld az életedben történő pozitív változásokat!

jade tojás kristalygyogyitas.hu

jade szerencsehozó teknős kristalygyogyitas.hu

Mentés

A JADE MEGBÉKÉLÉST

ÉS HARMÓNIÁT ÁRASZT.

A jade békét és harmóniát áraszt. Nyugtató és lazító hatása megnyitja szívedet, hogy a teremtés szépségét annak minden formájában és alakjában felfedezd és átéld.

A jade rezgései igen finom, szeretetteljes emocionális fejlődést indítanak el benned. Megszilárdítja és elmélyíti szívbéli elkötelezettségeidet. Segít feldolgozni veszteségeidet és bánatodat, hogy ismét megbékélhess az élettel.

Javítja identitásod és belső szilárdságod megőrzésének képességét, vagyis azt, hogy ne kerülhess külső körülmények vagy más emberek nyomása alá.

A nehéz időszakokban abban segít, hogy visszatalálj belső középpontodba, hogy szívből és szívvel tudj élni.

jade karkötő kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

A JADE GYÓGYHATÁSA

A jade kőhöz hozzárendelhető:
Csakra : szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra
Csillagjegy : Mérleg, Halak

Tulajdonsága:
zöldes-fehér, zöld, szürke, sárgás, áttetsző, átlátszatlan

Gyógyhatása :
A jade erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav – bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is.

Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.

A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, félelmi állapotban a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.

Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat, segít megteremteni a lelki egyensúlyt.

A jade a vese klasszikus gyógyköve: erősíti annak működését, enyhíti gyulladásos betegségeit, beleértve a hólyag és húgyvezeték gyulladását is.
Megelőzi a vesekő képződést!

Általános savtalanító hatást és a testfolyadékok tisztítását is tulajdonítják neki. Ehhez természetesen huzamosabb időn át kell jade követ használnunk akár ékszerként, marokkőként vagy jade kristályelixírként!

Minden tünet amit testünkön tapasztalunk, lelkünk mélyen rejlő problémáink kinyilvánítása. A „sértődött lélek jajkiáltása”, aminek figyelmen kívül hagyásával egyre erősebb tünetek, betegségek megjelenésére számíthatunk!

A kristályok és drágakövek a természet adta energiarezgéssel rendelkeznek. Egész szervezetünknek, minden sejtünknek szintén van egy bizonyos frekvencián való rezgése. Amíg minden rendben van körülötted, szervezetednek, sejtjeidnek rezgése kiegyensúlyozott, harmonikus, lelkivilágod rendben van, gondolataid pozitívak, addig a tested egészséges.

Azonban bármilyen stressz hatás ér, mindez diszharmonikussá válik és attól függően, hogyan dolgozod fel a helyzetet, negatívan hat érzéseidre, gondolataidra.
Ha hosszú ideig tart az egyensúly megbomlása, tested is megbetegszik, különböző tünetekkel – akár súlygyarapodással – figyelmeztet, hogy valamit sürgősen tenni kell!

A Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel? című könyvből megtudhatod, hogy egyes elváltozásaidat, különböző betegségeidet milyen lelki diszharmónia okozta.

Ha szeretnél másik követ választani, IDE KATTINTVA megteheted!

jade golyó kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mit üzen a tudatalattid? kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés