KÖSZÖNJÜK, HOGY ÉRDEKLŐDSZ

GYÓGYÍTÓ KÖVEK

TANFOLYAMUNK IRÁNT!

Kérlek, olvasd el ezt a rövid összefoglalót!

Tanfolyamunk online, tehát személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve tanulhatsz, és annyi időt töltesz a tanulással, amennyi neked jól esik.

A tanfolyam anyagához való hozzáférésed örökös, függetlenül attól, hogy az oklevelet már megkaptad, bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert tanulóinknak (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályterápiák tanfolyam 3 modulból áll, amelyek három életterületet ölelnek fel.

Az egyes modulokra külön – külön is jelentkezhetsz, de érdemes az I.modullal kezdeni, mert az alapozás abban van, a II. és III. modulokban csak utalunk az alapokra.

A tanfolyamok díja:

1. Modul Kristálygyógyászat : 14.990 Ft

2. Modul Kristály asztrológia: 14.990 Ft

3. Modul Kristály programozás: 14.990 Ft

A teljes tanfolyam, ha egyszerre jelentkezel mindhárom modulra,

44.970 Ft helyett

kedvezményesen csak 36.990 Ft

Ösztöndíj lehetőség ide kattintva

A különböző modulok 8 – 8 tananyagból állnak, összesen tehát 24 tananyagot kapsz, ha mindhárom modulra jelentkezel. Minden modul mellett megtalálod a Bónusz ajándékaidat is!

Fontos tudnod, hogy amikor elvégzed ezt  a tanfolyamot, életterületenként (Kristálygyógyászat, Kristály asztrológia és Kristályprogramozás) külön oklevelet kapsz.

Tehát a tanfolyamon való részvételt

3 különböző oklevéllel igazoljuk,

amit postán juttatunk el a címedre!

ÚTMUTATÓ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉHEZ

Ha elfogadod a fent írtakat, kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

A teljes névhez azt a nevet írd be, amit az oklevélen szeretnél látni! Ez eltérhet a számlázási névtől.

A lenyíló menüben válaszd ki, melyik tanfolyamra jelentkezel?

Ha korábban vásároltál már nálunk, írd be a kapott kupon kódodat, mert a díj számításánál ezt az összeget levonjuk!

Amikor minden adatot pontosan beírtál, kattints az alján lévő zöld színű Jelentkezem a tanfolyamra gombra!

Ha sikeresen elküldted a jelentkezést, egy köszönő oldal nyílik meg előtted. Ha ezt az oldalt nem látod, akkor valószínűleg nem sikerült elküldened a jelentkezési lapot, ezért kattints még egyszer a gombra, vagy a Kapcsolat menüből küldj egy üzenetet nekünk!

JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA!

Mentés

Jelentkezésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a „jelentkezem a tanfolyamra” gombra kattintással Molnár Józsefnéval kötötted ( 3033.Rózsaszentmárton, Erzsébet út 13/a, adószám: 52545784 – 1 – 30  ) Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak és egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével. NAIH-110876/2016

 

Mentés