KÖSZÖNJÜK, HOGY ÉRDEKLŐDSZ

GYÓGYÍTÓ KÖVEK

TANFOLYAMUNK IRÁNT!

Rendkívüli közlemény

A világban és országunkban is zajló helyzet, a gyorsan változó körülmények  arra késztetnek bennünket, hogy átgondoljunk sok dolgot, és amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű feladat – mindenképpen szeretnénk pozitívan tekinteni, és nagyon szeretnénk ezt a pozitivitást Neked is átadni.

Éppen ezért

A tanfolyam 3 moduljának részvételi díja

36.990 Ft  helyett most, a rendkívüli helyzetre való tekintettel

mindössze

5.000 Ft


Hogy miért csökkentettem az árat olyan mértékűre, ami szinte a honlap fenntartásának költségét is alig fedezi?

Meggyőződésem, mert tapasztalom, hogy a kristályok segítenek nekünk! Most, amikor azt sem tudhatjuk, hogy holnap mi vár ránk, szinte elkerülhetetlen az aggodalom, a kilátástalanság, félelem, keserűség és hasonló érzések még akkor is, ha tudjuk, hogy minden rendbe jön.
A kristályok – mint minden amit a Természet ad nekünk -, segítenek, hogy ezt a kritikus helyzetet átvészeljük. Úgy érzem, meg kell adnom a lehetőséget mindenkinek, hogy hozzám hasonlóan bizakodva, reményekkel, és szeretettel telve várhassa a holnapot.

A kedvező tanfolyami díjon felül, még egy ajándékot is felkínálok: A tanfolyam zárt oldalára már feltöltöttem a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című e-bookot, amiből megtudod, hogy milyen betegséget milyen lelki állapot vált ki. Ez az e-book segítségre lesz a kristályok kiválasztásánál is, mivel minden betegség magyarázata mellett megtalálod azt is, hogy milyen kristályok alkalmasak annak kezelésére.

Kérlek, olvasd el ezt a rövid összefoglalót a tanfolyamról!

Tanfolyamunk online, tehát személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve tanulhatsz, és annyi időt töltesz a tanulással, amennyi neked jól esik.

A tanfolyam anyagához való hozzáférésed örökös, tehát bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert tanulóinknak (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályterápiák tanfolyam 3 modulból áll, modulonként 8 – 8 tananyag (összesen 24 + 3 bónusz) amelyek három nagy életterületet ölelnek fel.  Jó ütemben haladva átlagosan havonta egy modult tudsz elvégezni, de nyugodtan haladhatsz a magad ütemében gyorsabban, vagy lassabban, ahogy neked jólesik.
A harmadik modulnál érdemes tananyagonként 1 – 1 hetet számolni, mivel a programozott kívánságaidnak érdemes időt adni, így a III.modul kb. 2 hónapot vesz igénybe.

A teljes tanfolyam ára 36.990  Ft helyett most kedvezményesen  csak  5.000 Ft 

Szeretettel segítünk!

ÚTMUTATÓ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉHEZ

Mielőtt kitöltöd az űrlapot, az érvényes jogszabályok (GDPR) értelmében tájékoztatnunk kell arról, hogy a megadott személyes adataid nálunk biztonságban vannak.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod

Ha elfogadod a fent írtakat, kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Amikor minden adatot pontosan beírtál, kattints az alján lévő zöld színű Elküldöm a jelentkezést! gombra!

Ha sikeresen elküldted a jelentkezést, azonnal olvashatod a választ. Ha továbbra is a jelentkezési űrlapot látod magad előtt, akkor valószínűleg nem sikerült elküldened. Ebben az esetben nézd át, hogy minden adatot kitöltöttél – e (pirossal bekeretezve látod, amit pótolnod kell) majd kattints még egyszer a gombra, vagy a Kapcsolat menüből küldj egy üzenetet nekünk!

Ne feledd: A halogatással gyakran elmúlik az alkalom!

Szeretettel várunk tanfolyamunkon.

Az űrlap kitöltésével elküldheted a jelentkezésedet.

Jelentkezésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a „jelentkezem a tanfolyamra” gombra kattintással Molnár Józsefnéval kötötted ( 3033.Rózsaszentmárton, Erzsébet út 13/a, adószám: 52545784 – 1 – 30  ) Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak és egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató,  illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével. NAIH-110876/2016

 

Mentés