KÖSZÖNJÜK, HOGY ÉRDEKLŐDSZ

A KRISTÁLYOK, ÁSVÁNYOK ISMERETE

KURZUSUNK IRÁNT!

Most rendkívül kedvező áron végezheted el ezt a tanfolyamot. Abból a célból csökkentettem ennyire le a részvételi díjat, hogy a lehető legtöbben el tudják sajátítani a kristályok használatának ismereteit.

A kurzus 3 moduljának részvételi díja

most kedvezményes áron, összesen

5.000 Ft

Ez a díj magában foglalja a zárt, saját jelszavaddal védett oldaladon elhelyezett 3 modul összesen 27 részletes tananyagát.

Mindenekelőtt tekintsd át ezt a rövid összefoglalót a tanfolyamról!

Tanfolyamunk online, következésképpen személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve tanulhatsz, és annyi időt töltesz a tanulással, amennyi neked jól esik. A tanfolyam anyagához való hozzáférésed örökös, így bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert tanulóinknak (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályterápiák tanfolyam tehát 3 modulból áll, modulonként 8 – 8 tananyag (összesen 24 + 3 bónusz) amelyek három nagy életterületet ölelnek fel.  Jó ütemben haladva átlagosan havonta egy modult tudsz elvégezni, de nyugodtan haladhatsz a magad ütemében gyorsabban, vagy lassabban, ahogy neked jólesik.

ÚTMUTATÓ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉHEZ

Mielőtt kitöltöd az űrlapot, az érvényes jogszabályok (GDPR) értelmében tájékoztatnunk kell arról, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod

Ha elfogadod a fent írtakat, kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Amikor minden adatot pontosan beírtál, kattints az alján lévő zöld színű Elküldöm a jelentkezést! gombra!

Ha sikeresen elküldted a jelentkezést, azonnal olvashatod a választ. Ha továbbra is a jelentkezési űrlapot látod magad előtt, akkor valószínűleg nem sikerült elküldened. Ebben az esetben nézd át, hogy minden adatot kitöltöttél – e (pirossal bekeretezve látod, amit pótolnod kell) majd kattints még egyszer a gombra, vagy a Kapcsolat menüből küldj egy üzenetet nekünk!

Ne feledd: A halogatással gyakran elmúlik az alkalom!

Szeretettel várunk tanfolyamunkon.

Az űrlap kitöltésével elküldheted a jelentkezésedet.

Jelentkezésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001.évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződést a jelentkezési űrlap kitöltésével és a „jelentkezem a tanfolyamra” gombra kattintással Molnár Józsefnéval kötötted ( 5137 Jászkisér, Bacsó utca 22. ,adószám: 52545784 – 1 – 30  ) Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak és egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató,  illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével. NAIH-110876/2016

 

Mentés

Tájékoztatásul közlöm, hogy nekem nincsenek eladó kristályaim, a sajátjaimat én is különböző helyeken szerzem be. Szeretettel ajánlom azonban az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok:
Ametiszt ásványbolt és Kristály Centrum

Mentés