Köszönöm, hogy jelentkeztél önismereti tréningemre!

Jelentkezésedet rögzítem.

Jelentkezéseddel azok közé tartozol, akik nem bízzák a véletlenre, hanem saját kezükbe veszik sorsuk,  és életük minden területének jobb sorra fordulását.

Önismereti tréningünk része a bőség és anyagi gazdagság is, ezért egy kis ízelítő: Tudtad, hogy minden egyes alkalommal, amikor jó szívvel, szeretettel fizetsz valamiért, üzenetet küldesz az univerzumnak?

Ez az, amit kijelentesz ilyenkor:

“Szívesen adok pénzt és fektetek szellemi energiát számomra értékes dolgokért. Így hozzám is egyre több áramlik, hiszen engem is úgy fognak értékelni mások, mint ahogy én értékelem azt, akinek a munkájáért cserébe most pénzt és energiát adok.”

Így amikor befizeted a tréning díját, tetszel egy lépést afelé, hogy te magad is egyre nagyobb bőségben élj, és afelé is, hogy téged is ugyanúgy értékeljenek mások, mint ahogy azt Te teszed. Így lesz a te életedben is egyre több az értékes és örömteli tevékenység.
Boldog vagyok, hogy így döntöttél!

Kérlek, figyelmesen olvasd el ezt a visszaigazoló levelet.

Ez a levél e-mail formájában egy automatikus levélküldő rendszeren keresztül máris ott van az e-mail fiókodban. Ha nem találod az elsődleges leveleid között, nézd meg a promócióknál, esetleg a spam mappában.

Azért is fontos, hogy megtaláld a leveleimet, mert a díj befizetése után a lehető legrövidebb időn belül szintén e-mailben fogom küldeni a tréning első napi anyagát.

Kérlek, az alábbi számlára utald át az egy éves tréning kedvezményes díját, 5.000 Ft-ot:

Molnár Józsefné

11773401 – 51072230 – 00000000 (OTP)

Ha az utalás nem a saját nevedről történik, kérlek írd be a közlemény rovatba azt a nevet, amin jelentkeztél a tréningre. Csak így tudom beazonosítani, kinek a díja érkezett be.

Külföldről indított utalás esetén az alábbi adatokra is szükséged lehet:
IBAN: HU53 1177 3401 5107 2230 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Amikor az összeg megérkezik a számlára, megkapod a tréning első részét, majd ezt követően  5 naponként a soron következő részt. Bővebben az összeg beérkezése után,  e-mailben tájékoztatlak.

Addig is kérlek, jelöld be a levelező fiókodban az e-mailemet biztonságosnak, hogy ne a spam mappában landoljon.

Kívánom, hogy az önismereti tréning anyaga minden tekintetben a megelégedésedet szolgálja!

Molnár Ágnes

ui: Ha esetleg egyszerre jelentkeztél két, vagy mindhárom tanfolyamomra, akkor az összeget utalhatod egyben is. Így kevesebb banki adminisztrációval, neked kevesebb utalási költséggel jár, a számlát pedig mindenképpen egyben írom meg az egy napon beérkezett összegekről.