Az aventurin vonzza a gazdagságot és segít új lehetőségekké alakítani az előnytelen helyzeteket is. Ha az aventurin követ használod, a szemed kiélesedik a hasznot ígérő piacra.

Választottad megmondja neked, mi vezetett téged éppen hozzá!

Lehet, hogy nem is Te választottál,
hanem a kristály választott Téged?

Ezt azonnal megtudhatod, amint belépsz az AVENTURIN oldalára

Ráadásul
INGYENES sorozatunkból,
azt is megismerheted,
hogyan használd az aventurint, hogy az valóban a célodat szolgálja.

50 % Kész

Csak a keresztnevedet kérem, ahogy megszólíthatlak, valamint az e-mail címedet, és máris olvashatod, mit tesz érted az aventurin

Máris megnézheted az aventurint, és ha szeretnéd tudni, akkor akár minden nap választhatsz új követ, ami megmondja neked, milyen lelki állapotban vagy éppen.  Ingyenes útmutatónkból pedig további hasznos tanácsot kapsz a kövek használatára.

Ha már regisztrált tagunk vagy, akkor lépj be az oldalunkra, és a “Kövek” menüben nézd meg, miért ezt a követ választottad.

Ha már a tanfolyamunkat végzed, a zárt oldaladon, a belső blogban megtalálod az útmutatót is!

Mi is utáljuk a spameket, az adataid nálunk biztonságban lesznek.
NAIH-110876/2016

Mire számíthatsz, ha velünk tartasz?

Gyakorlatias sorozatot olvashatsz a Gyógyító Kövek működéséről és használatáról.

Útmutatásunk messze túlmutat a szigorúan vett drágaköveken.

Szemléletünk holisztikus, az egész emberre irányul, vagy tágabban nézve az egységes élővilág – társadalom – Univerzum környezetre.

Minden olyan lényeges területet érintünk, melynek ismerete segít Neked megérteni a kövek működési mechanizmusát és ezáltal a betegségek rejtett kiváltó ( lelki ) okaira gyakorolt hatását.

Foglalkozunk az emberi természetben és gondolkodásmódunkban gyökerező azon korlátokkal, melyek a gyógyulásunk útjában állnak.

A sorozatunkkal érthetővé válik, hogy gyermekkorunktól kezdve minden jelentős esemény és tapasztalat hatással van jelenlegi helyzetünkre. Lelkünket minden jó és rossz megérinti.

Különösen igaz ez a múltban ért sérelmekre, melyeket eddigi életünk során nem sikerült feldolgoznunk és ezáltal lezárni.

Tárgyaljuk a környezetünk ránk kifejtett hatását és ennek kapcsán a térrendezés, a Feng shui is szóba kerül.

Szó lesz a szeretet, a megbocsájtás, a szép és a jó ránk gyakorolt hatásáról, önbizalomról, fejlődésről és önfejlesztésről, melyek elengedhetetlenek egészségünk megtartásához.

Természetesen nem maradhat ki a gondolataink hatalma, vagyis a pozitív gondolkodás és az erre épített cselekvés fontossága sem.

Ha minderről szeretnél olvasni, tisztelj meg bizalmaddal és iratkozz fel sorozatunkra, majd olvasd el, milyen lelkiállapot vezetett ahhoz, hogy ma az achátot választottad.