Egy rövid idézet Kuthumitól,
aki elsősorban a kvarckristályokról tanít

( Michelle Ellof közvetítésében / 2003. 06.12.)

……”A kvarckristály – amit ez alkalommal a mester kristályok egyikének fogunk nevezni -, ha elképzeltek egy piramist, akkor a piramis csúcsán áll. Ez a kristály képes 4620 ciklusnyi rezgésre egyetlen másodperc alatt.

Ez valószínűleg nem sokat mond számotokra, de ez a rezgési tartomány sosem mérhető ember alkotta eszközökkel. Mindez azt jelenti, hogy mikor kimondottan egy kvarckristállyal dolgoztok, legalább 2000 ciklus/másodperccel emelitek a saját energiavibrációtokat.

Az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál. Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen fel a másodpercenként 900 ciklusig.

Képzelhetitek, mennyire felerősíti egy kvarckristály az energiamezőtöket. Ezt megint csak nem tudjátok mérni, de minél jobban megnyitjátok a tudatotokat ennek az energiának, ennek a tudatosságnak és minél többet dolgoztok vele, annál hamarabb kezditek tapasztalni az előnyöket, amiket ez az entitás nyújtani tud számotokra.

A kristályok alkotják a Föld Anya „csontvázát”, ezért nagyon jól működnek együtt az emberi test csontvázával. Testetek csontjai hihetetlen mennyiségű információt tárolnak, főként előző életbeli információkat. Csontjaitok kifejezik életetek struktúráját is, ők képviselik az alapot, amire az álmaitok épülnek.

Mikor erre ráhangolódtok, a kristály, a kvarckristály elkezd segíteni nektek abban, hogy megvizsgálhassátok mennyire erősek vagy sérülékenyek az alapjaitok, és életetek külső struktúrája. A kvarckristályokat használhatjátok csontok gyógyítására, vagy arra, hogy energiát húzzatok a fizikai testbe egyensúlyi állapot eléréséhez, vagy arra, hogy energiát húzzatok ki a fizikai testből, az egyensúlyi állapot biztosításához.”…..