MIT ÜZEN A TUDATALATTID A BETEGSÉGEKKEL?

Letölthető e – book

Gratulálok vásárlásodhoz! Ebben az e-bookban röviden olvashatsz arról, hogy miért és hogyan betegítenek meg a gondolataink, sőt elsősorban a mélyen megélt érzelmeink. A kettő nem ugyanaz!

Gondolataink már szavakba vannak öntve, sőt amelyek megbetegítenek, azok általában bíráló, ítélkező gondolatok, amelyeket egy – egy életesemény hatására göngyölítünk, újra  felidézünk, elmondunk másoknak, stb.

Ezzel szemben érzelmeinket mélyen és elszigetelten éljük meg, nem tudjuk szavakba önteni, általában szimbolikus tartalmúak. Ilyen például, amikor azt érzem, hogy „nagy teher nehezedik a vállamra”, „elszorul a torkom” „megszakad a szívem”, „nem veszi be a gyomrom”, stb. Ezek és a hasonló érzelmek okozzák a váll fájdalmat, torok, szív, gyomor problémákat.

Javaslom, hogy keresd ki a betegségedet, olvasd el a hozzá tartozó konfliktus tartalmat és keresd a betegségedet megelőző időben azt a konfliktust! Gondold végig: az az esemény megér annyit, hogy belebetegedj?

Minden betegség magyarázata után felsoroltam néhány követ, amelyek mindegyike egyaránt alkalmas a meglévő tünet javítására és a betegséget kiváltó lelki ok kezelésére.

A könyvet és az alatta levő Bónusz ajándékaidat megnyithatod,  itt bármikor olvashatod, de letöltheted a saját gépedre is, sőt ki is nyomtathatod, ha jobban szereted a papír formát.

Mentés

I.BÓNUSZ

Mentés

II.BÓNUSZ

Mentés

KUPON

2.000 Ft értékű ajándékkupon,
amit beválthatsz oldalainkon.