KÖVEK, KRISTÁLYOK,
ÁSVÁNYOK

Kristály ismeretek – képzés online ( távoktatás )

Mentés

Üdvözöllek  !

Köszönjük, hogy bizalmaddal megtiszteltél, és jelentkeztél képzésünkre! Gratulálunk döntésedhez, amiért csatlakozol a kövek, kristályok, ásványok ismerőinek és használóinak táborához!

Ezzel a hozzáállással azok közé tartozol, akik vállalják egészségükért, és életük minőségének javításáért a felelősséget, készen állnak a cselekvésre, és a cél elérése érdekében a fejlődésre.

Számunkra rendkívül fontos, hogy segítsünk téged ezen az úton, ezért engedd meg nekünk, hogy hozzád hasonlóan fontosnak érezzük, elhivatottak legyünk a céljaidat illetően. Mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy hozzánk hasonlóan Te is megismerd, élvezd és a magad szolgálatára hasznosítsd ezt a sok csodát, amit a kövek, kristályok nyújtanak számunkra.

Javaslom, hogy először a további bejelentkezésedhez módosítsd a kapott jelszavadat egy olyan jelszóra, amit könnyen meg tudsz jegyezni! Ehhez vidd a kurzort a Kijelentkezés menü fölé és almenüként megjelenik a Profil módosítás. Erre kattintva találod az adataidat, amit tetszés szerint módosíthatsz.

Természetesen megtarthatod a kapott jelszót is, ha nem szeretnél változtatni.

A kristályok használata a tudatossággal kezdődik

Mivel érdeklődésed a gyógyító kövek felé fordult, bizonyára már Te is tudatossá váltál az alternatív lehetőségekre. A képzés anyaga a gyakorlati megvalósításra helyezi a hangsúlyt, aminek köszönhetően napról-napra egyre közelebb fogsz kerülni az első sikereidhez, akár az egészségedről van szó, akár más életterületekről.

Igyekeztünk minden lépést nagyon érthetően leírni, elmagyarázni és rávilágítani olyan dolgokra, amelyekről eddig  még nem hallottál, vagy csak nem hoztad összefüggésbe őket.  Ne aggódj, bárki számára megvalósíthatóak ezek a lépések!

Zárt oldal

A fenti menüsorban egyértelműek lesznek számodra a lépések. Ezen az oldalon, – ahová bejelentkezésed után jutsz,- fogunk neked üzenni, ha új tartalom került az oldalra.

A különböző menükben, modulonként megnevezve és jól elkülönítve találod a tanfolyamod minden anyagának lépésről lépésre való elsajátításához szükséges tudásanyagokat, haladj rajta végig, tervszerűen, és ha bármilyen segítségre lenne szükséged, írj nekünk!

A Te könyved menüben találod az ajándék könyvedet, amit letölthetsz és akár ki is nyomtathatsz, hogy mindig kéznél legyen.

Az egyes modulokhoz tartozó  BÓNUSZ ajándékunkat az aktuális modul végén helyeztük el, letölthető formában. 

Mindig egy mérföldkő az ember életében, amikor új fába vágja a fejszéjét. Szeretettel kívánunk neked kitartást, és rengeteg sikerélményt a megvalósításhoz! Illetve ne feledd: bármilyen kérdésed van, írj bátran a fenti menüsorban található Kapcsolat gombra kattintva!

A tanfolyam elvégzése nincs időhöz kötve. Elvégezheted az egészet egy hónap alatt is – bár javaslom, hogy főleg a harmadik modullal lassabban haladj!

Akkor irány a gyakorlati pálya! Kezdd el még ma a leckék elsajátítását, és kerülj minden nap közelebb a kristályok birodalmához!

Kellemes tanulást és sikereket kívánok a tanultak gyakorlati alkalmazásához!

Molnár Ágnes

****

FIGYELEM!
A kristályokról, ásványokról olvasható információk  nem helyettesítik az orvosi
vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást, illetve terápiát.
Az oldal információkkal szolgál a kristályokról, ásványokról a testi, szellemi és érzelmi jólétet keresők számára. A szövegekben a gyógyulás, illetve
gyógyítás kifejezések minden esetben a Test-Lélek-Szellem egységét, a belső egyensúly helyreállítását jelentik.

Mentés

kristálygyógyítás tanfolyam

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés