KRISTÁLY TERÁPIÁK

III.MODUL: KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Tananyagok

Ezen az oldalon találod a Kristály Programozás tananyagát. Az előzőekhez hasonlóan itt is 8 külön fejezetre bontottuk a különböző részeket, haladj sorban az 1. lépéstől az utolsóig, mivel az egyes fejezetek egymásra épülnek.

Ha eddig még nem tetted,  akkor az 1.leckét megelőzően javaslom, hogy olvasd el a Belső blogban a Rezgés törvényéről szóló írásunkat, mert ebben a részben rendkívül fontos, hogy érthető legyen számodra is, miért és hogyan működnek velünk együtt a kristályok.

Ezen az oldalon találod a III.modulhoz tartozó BÓNUSZ ajándékodat is.

Megmutathatom neked az utat, de magadnak kell végigjárnod.
Megmutathatom a vizet, de csak te tudsz belőle inni. (A. de Mello)

A kristályok élő „komputerek”, melyek híján vannak mindenféle gátat jelentő emberi érzésnek, előítéletnek és szkepticizmusnak. Mindig készen állnak, hogy egy programozott feladatot végrehajtsanak. Sohasem használódnak el, nem romlanak el, nem betegszenek meg, nem jár le a szavatosságuk. 

Azért vannak itt, hogy tanítsanak és szolgáljanak bennünket. Az ébredő elme szolgálatában rengeteg funkciót képesek ellátni, mint például az álmokon keresztüli útmutatás, a test negatív energiáitól való megtisztítása, a gondolatok összpontosítása, telepátia, mentális és fizikai szintű gyógyulás, összekapcsolódás bizonyos személyekkel és helyekkel, és más, határt nem ismerő feladatok.

Türelemmel, kitartással, eltökéltséggel, „kemény munkával”, és a benned rejlő képességekbe vetett hiteddel együtt a kristályok segítenek felgyorsítani és a megfelelő irányba terelni a belső fejlődési folyamatot.

A tanfolyamon számodra is egyértelművé válik majd, hogy a programozáshoz milyen fontos a teljes ellazulás,  a különböző szertartások, meditációk.

Ezeknek azért van jelentőségük, mert miközben előkészülsz és végzed a szertartást, saját energia – rezgéseddel is ráhangolódsz a kristályokra. A kristályok programozásánál ugyanis rendkívül fontos, hogy tudatod elcsendesítsd és leválj a külvilágról, mert saját belső hangodat kell meghallanod, érzéseidnek kell hangot adnod. Nem fontos, hogy azt a szertartást kövesd, ami nekem bevált, és amit szeretettel ajánlok! Dolgozz ki magadnak bármilyen módszert, amivel az elmédet elcsendesítheted, ez is működni fog!

Ha viszont a kristály programozása közben fejedben egymást kergetik a kívülről származó gondolatok, könnyen ellenkező hatást érsz el, és beprogramozod a kristályba a problémáidat!

Egyeseknek talán az elvégzendő szertartások, meditációk, nevetségesnek tűnnek. Saját tapasztalataim alapján teljes hitemmel megígérhetem, hogy ezek elvégzése hatalmas változást hoz az életedbe. Nem a szertartás a kemény munka, hanem legyőzni önmagadat! Merj végre „gyerekesen” viselkedni és újra meglátod a láthatatlan világot!

Ne feledd! Érzelmeid rezgéshulláma programozza kristályodat, egyre hatékonyabbá és beteljesítővé!

1.lecke

A programozás alapismeretei

A hegyikristály programozásával kezdünk. Legjobban a hegyikristály módosítható, illetve “programozható”, a többi kristály már eleve magában hordozza saját egyedi rezgését vagy természetes jellegzetességét. Ez azt jelenti, hogy a hegyikristályt általánosan bárkinek, bármilyen cél megvalósítására tudjuk programozni, míg a többi kristály általában egy meghatározott célnak megfelelő tulajdonságokkal és ígéretekkel rendelkezik.

Saját, személyes kristályod kiválasztása és programozása.

2.lecke

 Bőség, anyagi gazdagság kristálya

Sem a világban, sem a saját körülményeinkben nem jöhet létre a változás, amíg saját szintünkön nem változunk. Így van ez az anyagi helyzetünkkel is! Az a látásmód és életvitel, amiben eddig hittél és éltél, az vezetett ide, ahol most vagy, akár bőségben élsz, akár szegénységben.

Ahogy bőségtudatod erősödik, úgy segít a választott bőségkristályod közelebb jutni a valódi bőséghez, anyagi gazdagsághoz.

 

3.lecke

Ellazulás, relaxáció, meditáció

A kristályok programozása látszólag szinte a relaxációból és a meditációból áll. Ez azonban csak a látszat! Ellazult állapotban ugyanis olyan mély harmóniába kerülünk a kristályunk rezgésével, hogy az átveszi azokat a letisztult érzéseket, amelyek mélyen bennünk vannak. A programozáshoz pedig egyedül erre van szükség!

Eggyé válok a kristállyal, Ő az én kiterjesztett Énem.

Olyan ez, mint amikor beverek egy szöget, és kalapácsot használok hozzá. A kezemben nincs annyi erő, hogy ezt az öklömmel megtegyem, mégsem mondom, hogy a kalapács verte be a szöget. Ő “csak” egy eszköz, mégis hatalmas segítség, nélküle nem tudnám beverni a szöget!

Ebben a részben lazító technikát tanulhatsz, vizualizációs gyakorlatot végzünk és kiválasztod relaxációs kristályodat.

 

4.lecke

Gyógyító kristályod

Az igazi egészség nem csak egyszerűen a betegség hiánya, hanem a vitalitás és az életöröm természetes, pozitív állapota. Ha fizikailag jó egészségnek örvendesz, akkor is segíthet neked a saját gyógyító kristályod abban, hogy feltöltődj energiával.
Ha kimerített az élet, vagy ha egyszerűen csak nehéz és kimerítő napod volt, vagy olyanokkal kerültél kapcsolatba, akik „leszívták” az energiádat, legyen egy saját gyógyító kristályod, amivel újra egyensúlyba kerülhetsz.

A saját gyógyító kristályod akkor is segít, ha készséget érzel mások gyógyítására, hiszen védelmet nyújt neked, mialatt energiádat másnak átadod.

Ebben a részben foglalkozunk a lelki sebekkel és a lélekgyógyító programmal is.

Megismerkedsz a másokat való gyógyítással és egy Termékenységfokozó technikával is.

5.lecke

Szeretet, szerelem, párkapcsolat

Valószínűleg csábító a gondolat, hogy az életed minden területét mielőbb rendbe tedd, mégis türelemre intelek.
A dolgok idővel megváltoznak, tehát ami jelenleg jónak tűnik számodra, az később esetleg már nem lesz az. Ha változtatni szeretnél, a legjobb, ha a változásokat egyesével, fokozatosan vezeted be, hogy láthasd, mi történik.

Földi létünkben kétféle érzésünk lehetséges. Az egyik a szeretet, a másik a félelem. Minden más érzés ebből a kettőből fakad.

A szeretet gyógyít, szárnyakat ad és gazdaggá tesz, míg a félelem megbetegít, lebénít, elpusztít. A félelem a szeretet hiánya. Éppen ezért javaslom, hogy Szeretet kristályod segítségével először nyisd meg szívedet Önmagad és a világ felé. Amint ezt eléred, megváltozik minden körülötted! Ebben a részben rátérünk a szeretet és a szerelem kristályok programozására. Megismerkedhetsz a szerelemvonzó kristályesszencia receptjével is.

6.lecke

Szerencse és siker kristály

Ha az egész életedet nézed, a kor előrehaladtával radikálisan megváltozhat számodra a szerencse és a siker szó jelentése.

Bizonyos időszakokban egyet jelent a győzelemmel, az esélyek elnyerésével, a vizsgák letételével, az előléptetéssel, az anyagi javak megszerzésével.

Máskor pedig a beteljesülés, a kreativitás és az önfejlesztés sokkal mélyebb kérdéseire vonatkozhat.

Ma kiválaszthatod és programozhatod a Szerencse és Siker kristályát, hogy amikor életed különböző területeit „állóvíznek” érzed, tudj segítséget kérni.

Szükség lesz az önbizalom növelő szertartásra is, mert ennek hiányában nem bízol abban, hogy a szerencse melléd pártolhat, vagy sikeres lehetsz bármiben.

7.lecke

Védelmező kristály

Gyakran a legnyilvánvalóbb fenyegetéseket a legkönnyebb kezelni, míg a kevésbé látványosak alattomosabbak lehetnek. Például nehéz egy olyan embert beazonosítani és szembeszállni vele, aki észrevétlenül leszívja az energiádat, a te energiádon élősködik, vagy éppen „fúr” téged.

Védelmező kristályod legfontosabb ajándéka az, hogy erősíti a fizikai és lelki biztonságoddal kapcsolatos megérzéseidet.

Ha gyermeked miatt aggódsz, a gyermek védelmére is kapsz egy kidolgozott szertartást.

8.lecke

Meditációs kristály és a
Kristálygömb jövendölés

Utolsóként kiválaszthatod a meditációs kristályodat. Kristályod vizuális képességeidet fokozva segít tisztán és hatékonyan összpontosítani a valódi kívánságaidra. Azért is fontos ezekre nagy hangsúlyt fektetni, mert utolsó és legizgalmasabb részhez érkeztünk, a Kristálygömb jövendöléshez. Csak vigyázz, mert ha jól csinálod, rád foghatják, hogy boszorkány vagy 🙂

Bármilyen csábító is a gondolat, ezt valóban hagyd utoljára, mert az előző részek gyakorlatai erősítik majd ezt a képességedet! Eljuthatsz a kristály szellemedhez és felébresztheted „álmodó” képességedet. Ezzel elérheted, hogy megálmodd, mit tegyél a célod elérése érdekében.

BÓNUSZ

Az Inga titka című ajándék e-bookból elsajátíthatod az ingázás tudományát.