Ajándék tőlünk - neked

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, mert szívesen ajándékozunk, amikor arra alkalmunk van.

Ebben a menüben tehát időről időre újabb ajándékot találsz, amit szeretettel kínálunk neked és kívánjuk, hogy azok minden tekintetben a fejlődésedet szolgálják!

Minden alkalommal e-mailben értesítünk, amikor újabb tartalmat találsz az oldalon.

Ajándék

1. Ajándék

Dr. Joe Vitale

Ho’oponopono

Elektronikus könyv

A Letöltöm gombra kattintva mentheted saját eszközödre

2. Ajándék

          Gyógyító kövek, kristályok, ásványok

Gyakorlati útmutató a gyógyító kövekről, kristályokról, ásványokról

A „Letöltöm” gombra kattintva mentheted a saját eszközödre

Ez az e-book azoknak szól elsősorban, akik csak most ismerkednek a kövekkel, és  elsősorban ékszerként használják azokat. Azért készült, hogy ízelítőt adjak ahhoz, hogy érdemes mélyebben is belemerülni ezekbe az ismeretekbe.

Te, aki a tanfolyamunkat végzed, ennél már sokkal több tudás birtokában vagy :), de hogy Te se maradj le az ajándékról, ide is feltöltöttem. Olvasd el, mert lehet, hogy olyan ismeretlen információval is találkozol, amiről eddig nem tudtál.

Ne feledd! A kristályok, gyógyító kövek ismeretének tárháza kimeríthetetlen! Ha figyelsz a köveidre, megérzéseidre, Neked is lesznek olyan felismeréseid, amit még soha, senki nem vetett papírra.

Higgy magadban, higgy a megérzéseidben! Mivel nem vagyunk egyformák, a Te számodra is lehetnek olyan üzenetei a köveknek, olyan tapasztalataid velük kapcsolatban, amit eddig még soha, senki nem érzett – vagy csak nem értette meg.