Kristály terápia

II.MODUL: KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

Tananyagok

FIGYELEM, ÚJ!
Az oldal alján, a leckék alatt új információt helyeztem el, ami megkönnyíti számodra a születési jegyeid kiszámítását!

Ezen az oldalon találod a II. modul, Kristály Asztrológia tananyagát. Ebben is 8 külön fejezetre bontottuk a különböző részeket, haladj sorban az 1. lépéstől az utolsóig, mivel az egyes fejezetek egymásra épülnek.

Ez a modul nem egyszerűen a horoszkópról és a szerencsekövekről szól! 

Javaslom, hogy a magad születési információin kívül tanulmányozz át minden csillagjegyet minden szempontból, hiszen ha gyógyítani szeretnél a kristályokkal – akkor is, ha csak önmagadat és a családodat – nagyon fontos, hogy a hozzád fordulókat is teljes emberként megismerd.

Lehet, hogy éppen e – sorok hatására ébredsz rá, hogy eddig nem is ismerted a férjed, feleséged, gyereked, legközelebbi hozzátartozóid valódi, belső mozgatórugóit.

Nem utolsó sorban ha már a kristály gyógyítást is elsajátítottad, vagy ez után fogod, ezen ismeretekkel még nagyobb értéket képviselsz, mint azok a gyógyítók, akik csak a betegségre koncentrálnak, magát az embert figyelmen kívül hagyva. Az információk bősége miatt nem szükséges ezeket azonnal és pontosan megtanulni, senki nem fogja visszakérdezni, hiszen majd a gyakorlat tesz mesterré. Elegendő az, ha tudod, hogy mit és hol keress akkor, ha valaki hozzád fordul segítségért.

Ezen az oldalon találod a II.modulhoz tartozó BÓNUSZ ajándékodat is.

„Az ember valódi lényege a jóság.
Ha igazán emberi lényeggé akarunk válni, a szívünk legyen jó!”
(XIV. Dalai Láma)

 

Az első három részben a 12 Nap jeggyel / állatövi jeggyel foglalkozunk. A Nap jegyek azok, aminek egy részét általában a horoszkópokból ismerhetsz. Ezeket tárgyaljuk ki tágabb értelemben is. Megismerkedhetsz azzal, milyen kapcsolatban vannak a kristályok a bolygókkal. Szó lesz az uralkodó bolygókról, a személyiségjegyekről, egyes jegyek adottságairól és feladatairól az életben. Itt foglalkozunk azzal is, hogy az egyes jegyeknek melyek az érzékeny testrészei, szervei és azoknak melyek a gyógyító kristályai. Természetesen nem maradnak el a Nap jegyekhez tartozó szerencsekövek sem. 🙂

1.lecke

2.lecke

3.lecke

A következő két leckében 6 – 6  Ascendenst veszünk sorra. Mint láthatod majd, rendkívül fontos figyelembe venni mindenkinél, hogy milyen csillagjegy kelt fel a horizontján a születése pillanatában. Ha pontosan tudod, hogy mikor születtél, könnyű dolgod van. Ha nem tudod és már nincs lehetőséged senkitől megkérdezni, vagy nem emlékeznek rá, akkor az Ascendensek jellemzőinél könnyen magadra ismerhetsz, hiszen ki tudná azt nálad jobban, hogy mit mutatsz meg magadból a világnak?

Lenyűgöző biztosan tudni, hogy semmi nem történik véletlenül, minden „meg van írva a csillagokban”.

Ugyanakkor az is meg van engedve, hogy sorsodat magad alakítsd, hiszen a változás lehetősége is meg van írva! Ha élsz vele, sorsod új útra tereled, és mint a GPS, pillanatok alatt újratervezi az útvonalad, a lényeges dolgokat meghagyva. Nem mindegy azonban, hogy ezeket hogyan éljük meg!

Ebben a részben áttérünk a Hold – jegyekre, és a Lunáris kristályokra. A Hold érzelmeket, erőteljes ösztönöket, mintákat, ősi és karmikus örökségeket jelképez, amelyek a tudattalan szintjén működnek. Ezt a részt az ismeretek bősége miatt ismét három részre osztottam, így ma négy Holdjegy jellemzőit vesszük. Itt is megismerkedhetsz azokkal a szerencsekövekkel, amelyek segítenek neked, azon a területen, ahol szeretnéd. Minden Holdjegy után találsz egy – egy rövid szertartást is.

4.lecke

5.lecke

6.lecke

4 – 4 újabb Holdjeggyel ismerkedhetsz meg.
Kedvenc témám a Hold, bármilyen vonatkozásban. Lenyűgöz a hatása, amit minden lehetséges módon ki is használok azon kívül is, hogy Teliholdkor kristályaimmal elvégzem a magam kis szertartását. Figyelmesen olvasd ezeket az összefüggéseket, mert annak is hasznát veheted a magad vonatkozásában, ami nem a Te csillagjegyedről szól.

Bármilyen a Hold – jegyed, ha egy megtisztított lapis lazulit a kezedben fogsz meditáció közben és éjszakára a párnád alá teszed olyankor, amikor a Hold a Nyilas jegyben jár, könnyen kapcsolatba kerülhetsz a belső vezetőddel és az álmaidon keresztül az intuíciódat is fejleszti. (a Hold járását a Holdnaptárban nyomon tudod követni)

A 8.részben részben végzünk a II. Modul Kristály Asztrológiával. Végigvettük mind a 12 csillagjegyet a Nap, a Hold és az Ascendens tükrében. Ismereteink birtokában megérthetjük, miért olyan különbözőek az emberek még egy családon belül is. Megértjük, hogy a testvérek mindegyike is szinte törvényszerűen más jellemzőkkel bír.

Bízom abban, hogy ezen ismereteket jól tudod hasznosítani majd Önmagad, családod, és mások javára!


A hold két-három napos tartózkodása a tizenkét állatövi jegy valamelyikében mindig másféle erőket kelt életre, amelyek az eleven világban mindenhol érezhetők, és a testünket is észrevehetően befolyásolják. BÓNUSZ ajándékunkban az állatövi jegyek szerint rendezve, összefoglalást kapsz a mindenkori impulzusokról és jelentőségükről a tápanyagok, és az egészség szempontjából. Ebben megtalálod a szerv – óránkat és megtudhatod, milyen Hold állások kedvezőek, vagy kedvezőtlenek néhány dolog elvégzéséhez. Ha figyelembe veszed a Hold mindenkori állását, egyszerűbb lesz pl. a fogyókúra, vagy úgy tudsz egészségesen étkezni, hogy semmiről nem kell lemondanod.

7.lecke

8.lecke

BÓNUSZ

Kiegészítés 2020. 12. 08.

Az asztrológiai számítások elsajátítása kissé bonyolultabb, ezért nem a tananyag része. Én is csak a kristályokkal kapcsolatban foglalkozom vele, minden egyéb ismeretem asztrológiai oldalakról származik.

A Nap jegyedet (hónap, nap amikor születtél) biztosan ismered, most pedig ajánlok neked egy asztrológiai kalkulátort, ahol egyszerűen ki tudod számolni a Hold jegyet és az Ascendenst is.
Előnye, hogy az uralkodó bolygók állását is mutatja  a megadott időpontban, és mindez a hozzá tartozó magyarázattal együtt.
Hátránya, hogy csak Magyarországon születettekre érvényes, de ha más országban született személyre szeretnéd kiszámítani, az adott ország nyelvén beírva a google keresőjébe, találsz olyat is.

Kattints a linkre:
Asztrológiai kalkulátor

Az Ascendens számításához (amikor a Hold jegyet vált, ahhoz is)  fontos a percre pontos idő megadása. Ha bizonytalan vagy, írj be egy kb.időt, számítsd ki, majd percről  percre haladj visszafelé, és előre is, és nézd meg, hogy pontosan hány órakor kezdődött az adott jegy, és hány órakor végződött.
Átlag 2 óra egy jegy, de van ennél sokkal rövidebb, és hosszabb is.

Javaslom, ha bizonytalan vagy, olvasd el a kapott jegy előtti és utáni leírást is, és amelyik jobban illik rád, nagy valószínűséggel az lesz az Ascendensed.

Közben pillants rá a Hold jegyedre is, hátha megváltozott. A hold ugyanis átlag 2,5 nap alatt halad át egy jegyen.

Szeretettel kívánok sok sikert a számításokhoz! 

Ágnes