Pythagorasz tanít

Kép forrása: WIKIPÉDIA

A numerológia története

A numerológia lenyűgöző tudománya sok titkot rejt magában. Valaki hisz benne, néhány nem. A numerológia követői azt állítják, hogy képesek mindent megváltoztatni az életükben. A Pythagorasz mátrixa részletesen feltárja a születés dátumát. Ez tényleg így van? Próbáljuk meg kitalálni.

Egyik személyes tapasztalatom a számok jelentéséről, mennyire tükrözik személyiségünket, sorsunkat:

A számaim alapján már tudom, az egész életem az újrakezdésről, a megpróbáltatásokról szól. Gyerekként, születésemtől 11-es számú házban laktam, majd költöztem egy 10-esbe, jelenleg 1-esben lakom.

És ezek a választások nem voltak szándékosak.

Ha a hírlevelekből egyre többet tudsz majd meg a számokról, te is felfedezed idővel az összefüggéseidet, többek között, a házszámod is sok mindent elárul.

Történelmi háttér

Egy ilyen tudomány, mint numerológia elődei a matematika és a filozófia voltak. A numerológia mint önálló tudomány fogalma sokkal később jelentkezett, de törvényei már az ókori idők óta széles körben használatosak.

A származási országa nem ismert. A különböző források különböző módon értelmezik az előfordulás történetét. A numerológia Görögországból, Egyiptomból, Olaszországból, Indiából és más országokból származhat.

A tudomány alapítói Platón és Arisztotelész. Az ősi görög tudós Pythagorasz szintén jelentősen hozzájárult a fejlődéséhez. Mindenki ismeri a Pythagorasz mátrixát, amelyet eddig széles körben használnak.

Mi az a numerológia?

A numerológia a különböző számok hatását vizsgálja egy személy életére. Ez az emberiség egyik legősibb ezoterikus tudománya.

Az egyszerű számokat vizsgálja 1-9-ig.

Minden szám egy adott jellemzőnek felel meg, és ezáltal befolyásolja egy személy sorsát. Például a Pythagoraszi mátrix mutatja a születési dátum hatását egy karakterre.

Személyes év

Pythagorasz mátrixa

A mai napig híres Pythagoraszi mátrix lehetővé teszi, hogy a személyt részletesen jellemezze a számítások segítségével a születésének napjáig. Az egyszerű számításoknak köszönhetően megtudhatja, hogy milyen jellegű személy, tehetsége és rejtett képessége.

Pythagorasz tanításainak középpontjában az a meggyőződés, hogy egy személy képes újjászületni és több életet élni. Megváltoztatja a testét, de a lélek örökké él. Ezeket a spekulációkat a Pythagoraszai mátrix hozta létre, amelynek számítása ma mindenki számára elérhető.

A pythagoreaiak titkos tanításainak köszönhetően felgyorsult a matematika, a filozófia, a földrajz és a csillagászat fejlődése. Ezeknek a tudományoknak az alapja a számokkal való transzformáció, azaz numerológia.

Szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot?

Ha a színekkel, számokkal kapcsolatban van kérdésed,
használd bátran a lenti  űrlapot, és küldj nekem egy rövid levelet.

A gombra kattintva elfogadod az  Adatkezelési Tájékoztatót