Ezen az oldalon azokat a partnereinket mutatjuk be,

akiket hitelességük, megbízhatóságuk, hozzáértésük miatt

szívesen és szeretettel ajánlunk mindenkinek.

Kisgyermekes anyukák, nagymamák figyelmébe ajánlom!

Elsőként nem kristállyal és gyógynövénnyel kapcsolatos oldalt ajánlok, de köze van az egészség megóvásához, az egészséges láb kifejlődéséhez.
Lábunk egy olyan fontos testrészünk, ami egész életünkben teljes testsúlyunkat cipeli, legyen az bármekkora. Ahhoz, hogy felnőttként ne szenvedjünk gerinc – és egyéb problémákkal, fontos már kicsi, totyogó gyermekkorban segíteni a láb fejlődését.

Ezekhez a biztonságos első lépésekhez pedig elengedhetetlenül fontos a megfelelő cipőválasztás, hiszen ebben az első évben alapozzuk meg a lábak későbbi egészséges fejlődését. 

Szeretettel ajánlom figyelmedbe a Borka Kézműves Baba és Gyerekszandálok oldalt, (kattints a linkre) ahol egyedi, a gyermeked lábára készült kézműves szandálokat vásárolhatsz, elérhető áron.

Kattints a képre

A kézműves gyermekszandálok ötlete Németh Gabriella (a lányom) fejéből pattant ki, mivel neki is fontos, hogy kicsi gyermekének lába egészségesen fejlődjön úgy, hogy közben a kis tipegő megfizethető is legyen. Egy nagyszerű, hozzáértő csapatot hozott létre, és velük összefogva már több száz kis szandált készítettek a megrendelő anyukák legnagyobb megelégedettségére.
Véleményüket a termékről a facebook Kézműves Baba és Gyermekszandálok (a linkre kattintva) oldalon olvashatod.

Mivel szeretünk ajándékozni, AJÁNDÉK Kupont is adunk, ha vásárolni szeretnél. Jegyezd meg a kuponkódodat, és ezt írd be a megfelelő helyre:  Kristály
Mindenki, aki a Kristálygyógyítás oldalait olvassa, és a fenti kódot beírja, a szandál mellé a saját, garantáltan vegyszermentes „tündérkertemben” termett levendulából készített párnácskát is kap ajándékba. Amíg az idei levendulatermés el nem fogy.

Bár a levendula tőlem származik hozzá, a kis illatosító, nyugtató hatású párnácskát Gabi varrta sok szeretettel, amivel gyermeked/unokád nyugodt, békés álmát is biztosíthatod.

Ide kattintva nézheted meg a Borka Kézműves Baba és Gyerekszandálok kínálatát.

Csernóczki László, az Ametiszt ásványbolt és webáruház tulajdonosa 1990 óta foglalkozik vállalkozás formájában ásványok, drágakövek kereskedelmével, köves ékszerek készítésével és ékszerkövek csiszolásával. „Előtanulmányai” hét év ásványgyűjtés hazai és külföldi terepen, földrajz szakos ált. isk. tanári diploma, drágakőismerői szakképzés a Victoria Gem Kft-nél, csiszolás hobbigépeken.
Üzletét Szolnokon rendezte be.

Kéthavonta frissíti és bővíti árukészletét, érdekességeket és ritkaságokat is be tud mutatni.

Feleségével együtt dolgozik, aki kreatív ötleteivel tervezi egyedi és gyönyörű ékszereiket.

Érdemes benézni – a linkre kattintva –  webáruházukba, ahol szinte mindent megtalálsz, amit keresel.

Bemutatkozik a

Kristály Centrum

Budapest XIV. ker. Utász utca 9

„Már a kezdetek óta igyekszünk minél szélesebb választékot, szakértelmet ( drágakő-meghatározói végzettség 1994-1995 Victoria Gem Kft. ) és kedvező árakat biztosítani vásárlóinknak.

2015 őszén megnyitottuk Webáruházunkat a www.kristalycentrum.com címen (a linkre kattintva)  gondolva azokra is, akik csak ritkán vagy egyáltalán nem tudnak személyesen felkeresni minket üzletünkben.

Ha még nem találkozott az ásványok érdekes, változatos és gyönyörű világával reméljük felkeltjük érdeklődését a természet ilyen formában előforduló csodái iránt. Viszont ha már felfedezte őket szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy ásványboltunkon keresztül elérhetőek legyenek az ön számára.

Ha természetes, szép, jó minőségű, és
kedvező áru ásványokat szeretne vásárolni,
akkor irány a
Kristály Centrum Ásványbolt!”

A Kristály Centrum 1994 márciusában nyílt meg Budapesten, majd 2003 őszén költöztek át jelenlegi helyükre, a XIV. Utász utca 9-be. Több alkalommal is vásároltam az üzletben, többek között azért, mert elvarázsolt a szelenit tornyok szépsége, amivel csak ebben az üzletben találkoztam. Bár akkor mindegyik tovább is ment tőlem, most saját részre is beszerzek belőle.

Ha Budapesten laksz, feltétlenül nézz be ebbe az ékszerdobozba!

Ha Veszprémben, vagy a környékén élsz, szeretettel ajánlom egyik kedves tanítványomat Ferenczy Juditot, aki Lélekműhelyében a kristály kezeléseken kívül angyali energiákkal is dolgozik.

Facebook elérhetősége, ahol 1 órán belül választ kaphatsz kérdéseidre: Ferenczy Judit

Címe: Veszprém, Petőfi S. út 19
Bejelentkezés: 70 / 335 6609

Az IET – Integrated Energy Therapy® – egy új energiaterápia, amely Ariel Angyal kezdeményezésére jutott el az emberekhez.
Egyszerű és gyengéd angyali energiákkal dolgozó, érzelmi felszabadulást hozó módszer, segíti az ember fizikális és energiatestében az életerő áramlását, ezzel támogatva az öngyógyító folyamatokat.

Az IET kezelés feléleszti a belső erőt, kiegyensúlyozza a kezelt személy életét és egészségét valamint elősegíti egy mélyebb, tudatos állapot megteremtését.

Mire számíthatsz egy személyes kezelés során?


Az IET gyógyító kezelés kb. 1 – 1,5 órát vesz igénybe és kizárólag a kezelendő személy és a terapeuta között zajlik.
A háttérben nyugtató zene mellett a kezelt személy felöltözve egy kezelőágyon ellazulva helyezkedik el és fogadja a kezelést.
A terapeuta a kezelt személy testét ujjaival gyengéden megérintve közvetíti a gyógyító energia rezgéseit a test különböző speciális területeire. A gyógyítási folyamat nem a terapeuta irányítása alatt áll, ő csak rendelkezésre áll az angyali energia csatorna megnyitásához ill. a gyógyító energia rajta keresztül a kezelt személyhez áramoltatásához. A gyógyítási folyamat teljes mértékben a gyógyító angyalok irányításával történik.
Az IET kezelés befejezése után gyakori az a tapasztalás, hogy a testet és a szellemet elönti a béke, a megújulás és a megkönnyebbülés érzése. A kezelt személy úgy érzi, hogy kész az élet újabb kihívásaival szembenézni és a boldogságot életébe beengedni…