Szeretettel hívlak, tarts velem!

Teremtsd meg saját világodat!

Mielőtt feltennéd a kérdést, hogyan tehetnéd ezt meg, biztosíthatlak, hogy már most is ezt teszed. Minden, amiben részed van, legyen az jó, vagy kellemetlen, Te teremted magadnak. Most, ebben a pillanatban is a holnapodat, a jövődet teremted. Úgy lettünk kondicionálva, hogy az

  • elért eredményeink,
  • sikerünk,
  • kudarcunk,
  • anyagi gazdagságunk vagy
  • szegénységünk,
  • egészségünk,
  • betegségünk,
  • egy másik ember,
  • vagy a külvilág eseményei stb.

határozzák meg, hogyan érezzük magunkat. Örülünk, boldogok vagyunk, sírunk, haragszunk, dühöngünk, vagy mély depresszióba esünk, annak megfelelően, hogyan szólnak hozzánk, hogyan bánnak velünk, vagy milyen a munkahelyünk. Közben pedig mesterek és tanítók, Buddhától Jézuson át egészen a mostani időkig évezredek óta próbálják megértetni velünk, hogy földi világunk önmagunk torz tükörképe, mindennek az ellenkezője igaz. A külső világunk tapasztalatait ugyanis azzal teremtjük meg, amit érzünk.

Az öröm és boldogság belőlünk fakad, lelkünk mélyéből, onnan, akik valójában vagyunk. Ennek fenntartása eredményes életet, egészséget, sikereket, anyagi gazdagságot eredményez és felemel. Az elkeseredettség, düh, és harag a mélybe taszít. Eredménye a betegség, sikertelenség, kudarc, szegénység, és minden más, amit szeretnénk elkerülni, ám kondicionáltságunk miatt elutasítjuk a változás lehetőségét.

Ha úgy érzed, hogy az életed bármely területe nem a megfelelő mederben halad, itt az idő, hogy változtass rajta. Nem kell elhinned, amit fentebb írtam, csak légy nyitott és adj egy esélyt magadnak arra, hátha mégis a fordítottja igaz annak, amit eddig gondoltál erről. Ezek megértésére és gyakorlati alkalmazására hoztam létre  a Teremtés Művészete intenzív online önismereti tréninget.

Ahogy egyre jobban megismered és megérted önmagad,  együtt tudsz majd haladni az új, energetikai változásokkal is. Olyan eszközt adok a kezedbe – feltéve hogy használod is -, amivel hozzám hasonlóan képes leszel Te is megteremteni saját békés, örömteli életedet, függetlenül attól, hogy mi zajlik a külvilágban.

Amikor belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül!

Következésképpen ha szeretnél megismerkedni  az életedet irányító saját belső erőddel, önmagad hatalmával,  akkor közöttünk a helyed. Az, hogy életedben megjelenő tapasztalás fájdalmas, vagy örömteli lesz, egyedül rajtad múlik.

Szeretettel hívlak, lépj be Te is közénk!

Az önismereti tréning személyes részvételt nem igényel!

Mivel sürget az idő, az eddig ismert önismereti tréningeket „gyorsító pályára” tettem. Ahhoz, hogy gyorsan beépüljön, és mielőbb meghozza a változást a Te életedben is, naponta időt kell szánni rá. Ezen kívül szükségesnek tartom azt is, hogy ha szeretnél, azonnal közvetlenül szólhass hozzám – akár virtuálisan „négyszemközt”is, – amint kérdésed van a saját életeddel, problémáddal kapcsolatban. Amit mondok, vagy írok, nem megtanulni kell, hanem megérteni.

Ezért én is nap – mint nap jelen vagyok, figyelek, és válaszolok. E célom megvalósítására hoztam létre a Facebookon „A Teremtés Művészete önismereti csoportot”, mely egy zárt csoport, csak a résztvevők léphetnek be és olvashatják a tartalmát.

Az önismereti tréning minden hónap 1-én indul, de érdemes hónap közben is becsatlakozni. Jelentkezésed – és a részvételi díj beérkezése – után beregisztrállak a csoportba, és a belépéshez meghívót küldök. A tréningen napról – napra  végigvezetlek a tudatos teremtés folyamatán. Ennek hatására olyanná „varázsolhatod” az életed, amilyenné szeretnéd.

A szintén naponta megjelenő másik két bejegyzés változó lesz, annak megfelelően, hogyan értelmezhetjük és fordíthatjuk a szolgálatunkra a külvilágban zajló eseményeket. Mert – most talán még nehéz elhinni –  minden ami a világban zajlik,  a mi fejlődésünket szolgálja. Amikor megérted, önmagától, szinte észrevétlenül beépül az életedbe. Időről – időre jönnek az „aha élmények”.  Olyan képességeidet fedezed fel, amelyek eddig rejtve voltak előtted. Akkor már csodálkozni fogsz azon, hogy eddig miért másképp láttad a világot, hiszen így annyira egyszerű és örömteli az élet.

A teremtés művészete önismereti tréning belépési díja most mindössze

5.000 Ft,

ami magába foglalja az igény szerinti személyes konzultációt is.

******

A Jelentkezési űrlapot IDE KATTINTVA töltheted ki.

Itt olvashatod el az  Adatvédelmi Tájékoztatónkat.
Adataid nálunk biztonságban vannak.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….