Bőség, anyagi gazdagság, pénz
vonzása kristályokkal

Személyiséged, élettapasztalatod, életkörülményeid már kialakították a bőséggel, anyagi gazdagsággal, pénzzel kapcsolatos igényeidet. Vannak, akik ügyesen szerzik meg a pénzt, a meglévőt pedig jól kezelik, és vannak olyanok is, akikre ennek éppen az ellenkezője igaz. Az emberek életkörülményei és igényei különbözőek. Lehet, hogy általánosságba véve bőségben élsz, most mégis sürgősen egy nagyobb összegre van szükséged ahhoz, hogy egy célodat megvalósítsd. Az is lehet, hogy szűkösebben élsz, céljaid megvalósítását azonban fontosnak tartod, ezért a szűk keretekből is meg tudod valósítani álmaidat. Az is lehet, hogy örököltél, és ügyesen szeretnéd befektetni a pénzt.

Lehet, hogy a pénzzel kapcsolatos hozzáállásod bizonyos pszichológiai kérdéseket vet fel, mint például hogy szegénységtudatod van annak ellenére, hogy viszonylag jól állsz anyagilag. Ebben az esetben önmagad gátlod abban, hogy áramoljon a pénz, de erre is van megoldás. Az is lehet, hogy egyszerűen csak kifolyok a kezeid közül a pénz, akár kevés, akár sok?

Lehet, hogy ügyesen üzletelsz, és az is lehet, hogy nem tudsz ügyesen beosztani. Talán a szerencsejátékok vonzanak, talán csak elveszítetted a pénztárcádat. Bármi lehet is a helyzet, vagy a gond, a jól kiválasztott pénzkristályod segíthet abban,  hogy kiegyensúlyozott és sikeres légy a bőség, anyagi gazdagság területén is.

Ha szereted a kristályokat, és szeretnéd kihasználni segítségüket a bőség, anyagi gazdagság bevonzására, akkor javaslom, hogy használd ékszerként, vagy a térben elhelyezve azokat a köveket, amelyek energiarezgése harmonizál a saját, pénzhez való viszonyulásod, valamint a bőség áramlásának rezgésével.

Fontos még tudni, hogy az élet örökös változása és az energia áramlása az Univerzum törvényének része. Mivel az anyagiakat szintén ez az erő irányítja, ne félj attól, hogy a megszerzett pénzből jótékony célokra áldozz: az erre fordított összeg (vagy akár annak többszöröse is) előbb-utóbb visszatér hozzád.

Válassz egy kristályt

Mivel meggyőződésem, hogy tudatalattink képes kiválasztani azt a kristályt amire éppen most, a jelenlegi élethelyzetünkben és tudatszintünkön szükségünk van, lejjebb 12 olyan kő képét láthatod, amelyek alkalmasak arra, hogy segítsenek neked a pénzhez való hozzáállásod harmonizálásában, illetve a bőség, anyagi gazdagság bevonzásában.

Csendesedj el egy kicsit, majd nézd végig alaposan – akár többször is – a képeket. Ha gyújtasz egy szál gyertyát, az segít a tiszta koncentrálásban. A kövek nevét nem írtam oda, csupán képeket látsz. Gondolatban kérd, hogy tudatalattid vezessen el ahhoz a kristályhoz, amelyikre most szükséged van. Csak az érzéseidre figyelj, ne foglalkozz most azzal, hogy felismerd, milyen kristály képét látod, csak kattints a képre. Az első választásod lesz az, amelyik kristály segítségére most a legnagyobb szükséged lenne.

Ha van ilyen kristályod, használd olyan formában, ahogy azt majd olvashatod a választásod után, a kő leírásánál. Ha nincs ilyen kristályod, és úgy érzed, valóban szükséged van rá, ajánlatos beszerezni egyet. Tehát nézd végig az alábbi képeket (12 db), majd amelyik megtetszett, kattints arra és olvashatsz arról, mi vezetett oda, hogy éppen azt választottad. Lehet, hogy nem is Te választottál, hanem a kő választott ki téged?

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

zafír 5

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Munkásságom támogatja: borkaszandal.hu

Tovább…