SAJÁT ELMÉD BÖRTÖNÉBE ZÁRVA

MERJ KILÉPNI A KOMFORTZÓNÁDBÓL!


Úgy gondolod, hogy jobb a biztos rossz, mint a bizonytalan jó?
Sok embert izgatja a nagy kérdés, hogy van-e élet a halál után, miközben félelmükben elfelejtenek élni a halál előtt.
Nem az egós értelmeddel kell eldöntened, hogy ezentúl elengeded a szenvedést hozó tapasztalásokat, mert az sohasem elég.

A kis lábujjadtól a fejed búbjáig minden sejtben ott kell lennie az érzésnek, hogy elengeded mindazt, ami már nem szolgál téged, és helyére beengeded az új tapasztalásokat.

Nem csak a fejben, hanem a testben is!
Törekedj arra, hogy minden nap egy kicsivel többet lépj ki a gondolataidból, hogy egész lényeddel tapasztalhasd a Valóságot, azt, ami Itt és Most történik.

Szinte egész életünkben versenyt futunk az idővel:
-Hamarabb múlik- e el a jó érzés, amit az adott pillanat hozott, vagy utoléri-e valami kellemetlenség, amit nem tudott elkerülni?

-Hamarabb érem – e el az életem céljának megismerését, mint ahogy a halál vagy a leépülés beköszönt?

Rohanunk, hogy hamarabb érkezzen meg az az áhított állapot, ami vágyálomként lebeg a szemünk előtt? S közben folyamatosan űzött vadként tekintünk a hátunk mögé, a sötét sarkokba, hogy hol rejtőzködik az ismeretlenben valami váratlan, amire nem lehet felkészülni, amit nem lehet elkerülni, csak talán túlélni?

Ha mélyebben belegondolunk az életünkbe, és őszintén szembe merünk nézni vele, akkor kiderül, hogy szinte folyamatosan félelemben, szenvedésben telik, amit csak időnként, hosszabb-rövidebb időre vált fel valami kellemes élmény.

Ennél talán csak az a rosszabb, ha egyfajta rózsaszín ködbe menekül az ember, ahol minden szépnek és jónak tűnik, de a köd illúziója csak eltakarja a valóságot.

Pedig a félelmet, a menekülést a rossz élmények elől bármikor abba lehet hagyni, mert aminek utol kell érnie minket, az úgy is megtalál, nem tudunk elfutni előle! Nem élhetjük az életünket attól rettegve, hogy mikor történik valami rossz?

Csak meg kell engedni, hogy történjen bármi, ami történik az életünkben, csendes szemlélőként tekinteni a történésekre.
Így a negatív dolgokban is felfedezhetjük a pozitív üzenetet, hiszen semmi sem csak fehér vagy fekete.

Igazán megélni csak akkor lehet az örömöt és boldogságot, ha a rosszat is meg merjük engedni. Sokszor az lesz igazán nagy, aki mer kicsi lenni.
Aki nem fél a sötétségtől, nem fél a negatív tapasztalásoktól, az tud igazán haladni életében.

A sorsszerűség továbbra is előttünk van, csak meg kell ragadni a kínálkozó lehetőségeket, és nem elfutni sem a világ, sem pedig önmagunk elől!

Tapasztalhatjuk, hogy a mostani időszak minden tekintetben az átalakulásé. Ha kitekintesz a nagyvilágba, ott is láthatod, micsoda erők feszülnek egymásnak. Biztosak lehetünk abban, hogy a hamis, félelmeken alapuló dolgok lebomlanak és felváltja a valódi, szereteten alapuló világ.

Ahogyan kint,úgy bent is!
Ez Univerzális törvény!
Ugyanez zajlik bennünk is.

Tekints hát bele lelked legmélyebb bugyrába, mert elérkezett a megvalósítás időszaka. Eddig alakultál, vizsgáltad magad, behívtad az erőket, magadba néztél, egységet kerestél – most pedig valósítsd is meg mindezeket!

Cselekedj, tegyél, lépj!
Alakulj át!
Lépj ki a komfortzónádból!
Lépj ki elméd börtönének falai közül!
Dönts, lépj, határozd el magad az új és valódi mellett,
s hagyd leomlani körülötted a nem működőt!

Az utóbbi időben rengeteg e-mailt kapok, ami arról szól, hogy a helyzet nemhogy javult volna, egyre több zűrzavar, káosz jelenik meg az életükben. Jól tudom, hogy ez el is keserítheti az embert.
Utam kezdetén rövid ideig én is voltam ebben a helyzetben – pedig nem volt akkor se vírus, se gazdasági válság -, de nem adtam fel.

Ami kívül zajlik, az csak a színdarab, ami körém/köréd van rendezve. A lényege, esszenciája mindennek ugyanaz. Minden rólam/ rólad szól.

Te se add fel, amikor valamilyen „nemszeretem”dologgal szembesülsz!
Talán most azt gondolod, hogy ez nem megy neked, de tekints áldásként erre a helyzetre! Ha ilyen történik, ez pontosan azt jelenti, hogy megindult a változás körülötted. Megkaptad a rálátás képességét, ami segít szembesülni valamivel, amit már jó ideje takargattál magadban.
Keresd az összefüggést, hogy a most kialakult helyzet esszenciája, lényege, érzése mikor volt jelen előzőleg az életedben?

Legtöbben mókuskerékben vagyunk, amikor ugyanazokat a helyzeteket tapasztaljuk meg újra és újra, csak a díszlet és a szereposztás változik. Egészen eddig nem volt lehetőséged megtalálni az összefüggéseket, de most, mivel a rálátás képességét felébresztetted magadban, vizsgálj át minden következő konfliktust az életedben.

Kivétel nélkül minden helyzetet, amiben nem érzed jól magad. Amikor megtalálod az összefüggést, biztos lehetsz abban, hogy a most kialakult probléma súlya enyhül, majd eltűnik.

Ezzel egy időben a fájdalmasan lüktető sebek is elkezdhetnek gyógyulni. Nem is sejtjük, milyen sok sebet hordozunk magunkban, amelyek lehetnek régen elveszített emberek és kapcsolatok, soha ki nem mondott érzések, elfojtott vágyak, és így tovább.
Ezekre nem szoktunk tudatosan ránézni magunkban, annyira szokásunkká vált a félrenézés. Most viszont nem fordíthatod el a fejedet!

Minden energia azt erősíti, hogy tisztázz le magadban mindent. Légy bátor és merj egészen a gyökeréig hatolni a problémáidnak, amelyek már régóta húzódnak az életedben!  

Most nagyon erőteljesen jelen vannak azok az energiák, ami által képes vagy kiemelkedni, kitörni abból a korlátból, amit Te állítottál magad számára.

MOST tedd meg azt, ami már régóta feszít, kínoz, még ha esetleg nehezedre esik is. Minden egyes lépéssel valójában kettőt, vagy még többet is lépsz.

Miért tudsz gyorsan haladni ezen az úton?

Az új energiák a rálátás képességét is megadják, így tiszta szemmel tudsz rátekinteni a következő eseményekre is. Nyitott könyvként állhat előtted minden esemény, mögé láthatsz, láthatod a mozgatórugókat, tudni fogod, mikor akar valaki megvezetni.

Nem lesznek kétségeid,  sokkal tisztábban látod az utat, amerre haladnod kell.

Amikor egy ilyen energiahullámon utazol, egyre mélyebb (vagy ha úgy tetszik, magasabb) megismerésben lehet részed. Minél kevésbé tudatosan állsz hozzá, annál kilátástalanabb és konfliktusokkal teli lesz számodra a valóság, ám ha képes vagy tudatodat kitágítani, hatalmas felismerésekre tehetsz szert.

Lépj ki végre a komfortzónádból, és merd élni az életed!

Szeretettel hívunk, tarts velünk!

Hazánk és a világ eseményei most számtalan olyan érzést elevenít fel bennünk, amit nagyon nehéz kezelnünk.

Felgyorsultak az események, jelentős fizikai és energetikai változások zajlanak, hihetetlen energiáknak vagyunk tanúi az utóbbi időkben. Az előrejelzések szerint ez még tovább fokozódik. Ez tükröződik hazánk és a világ eseményeiben is, de a környezetünkben, az egészségünkben, társkapcsolatban is, így minden ember életét érintik.

Akik nem ismerik a gyors változás okát, azok kétségbeesetten, és értetlenül állnak a hirtelen változások előtt. Akik ismerik, azok fel vannak készülve és örömmel üdvözlik, szeretettel fogadják az újabb tapasztalásokat. Az események őket sem kerülik el, de mivel nem uralkodik fölöttük a félelem, könnyebben túljutnak a nehézségeken.

Legyünk óvatosak és elővigyázatosak, de miközben zajlanak a külső események, egy pillanatra vegyük le róluk a fókuszunkat és vegyük észre, amint beépülnek tudatunkba az új energiák! ….. Folytatást itt olvashatod

energia vibráció

Oldalaink támogatója: borkaszandal.hu

Tovább …