Ismerj meg!

Ki vagyok – és ki nem?

Az vagyok, aki Te is lehetsz, ha hallgatsz a szívedre!
Leborulok az élet titokzatosságai előtt, nyitott vagyok a csodákra, derűsen és lelkesen viszonyulok mindenhez, amit csinálok.

(Paulo Coelho)

 • Meggyőződésem, hogy nem a nevem vagyok, nem a kifüggesztett és a fiókokban lapuló okleveleim.

  Melletted járok, és nem előtted, ezért nem vagyok, és soha nem is leszek sem a mestered, sem a gyógyítód. Fogom a kezedet, hogy felállj, és segítek, hogy megtedd első lépéseidet.

  Egy lámpás vagyok, aki szeretettel világíthatja az utadat, amikor erre szükséged van.
  Jól tudom, hogy Benned is ott van a fény, és csak egy szikrára vársz, hogy lobogó fáklyaként Te is világíthasd mások útját.
  Lehetek a mentorod, és ha kéred, szívesen és szeretettel segítek neked, támogatlak abban, hogy megismerkedj a Természet adta lehetőségekkel, az Univerzum törvényeivel.

  Nem vagyok orvos, és nem gyógyítok, gyógyulást sem ígérek, ha velem tartasz. Ha megérted, hogy minden gondolatod teremtő erejű, ezekre igényed sem lesz.

 • Mit csinálok?

  Elsődleges célom, hogy megismertessem az érdeklődőkkel a kristályokat, ásványokat, gyógynövényeket, virágokat, az Univerzum egyetemes törvényeit, és mindazt, ami ezekkel összefügg

  Nem gyógyítok, hanem megmutatom, hogyan őrizheted meg az egészségedet.

  Mivel tanulmányaimat a Biologikára (Új Germán Medicina – csak a név más, a tartalom ugyanaz) is kiterjesztettem, ezért minden témát az önmagunkban dúló belső, lelki konfliktusból közelítek meg.

  Miért vezetnélek be Téged a Természet e csodálatos rejtelmeibe?

  Mert szeretem és tisztelem a Természetet,  élvezem annak minden áldását. A növények, virágok,  kristályok és ásványok életem, mindennapjaim meghatározó részévé váltak. Tudom, hogy minden, amire testileg szükségünk van az Élethez, az a természetben megtalálható.

  Ezt a sok csodát, amit eme ajándékok által nap – mint nap megtapasztalok, nem tarthatom meg magamnak.

  Téged is ide hívlak meg, hogy ebbe a tárházba, ebbe a kincses ládába tudj belepillantani!

  Ingyenesen letölthető Kristály útmutatóval, folyamatosan frissülő bloggal és a Facebook oldalunkkal támogatunk Téged abban, hogy eligazodj ebben a csodálatos világban!

  Ingyenes útmutatómat, amiből megtudhatod, hogyan használd a kristályokat, IDE kattintva tudod elérni.

  Ha pedig az is érdekel, hogy tüneteid gyökerei milyen saját belső konfliktusodból indultak ki, a Mit üzen a tudatalattink?  című könyvemből megtudhatod. Ezt ITT éred el, a limitált bónuszokkal együtt!

 • Miben különböznek az én kurzusaim másokétól?

  Különféle kurzusok, tanfolyamok ma már online is elérhetők, de többségük nem  testünk harmonikus működésére, hanem a betegségre fókuszál.  Nem veszik figyelembe a bölcs mondást:

  „ Amint belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül!”

  Én azt mondom, hogy a betegséget hagyjuk meg azoknak, akik erre specializálódtak.
  Nekem évtizedek óta életem része a gyógynövények, virágok, kristályok, ásványok használata, valamint a tudat formálása, és nem csak az egészség, hanem minden életterületen használom is ezt az ismeretet. Ennek köszönhető, hogy ebben az életkorban amiben vagyok, amikor másoknál már régen a „korral jár” tünetek jelentkeznek, engem ez elkerül.

  Téged is arra biztatlak, hogy szemléleted legyen holisztikus, Önmagadra, az egész emberre irányuljon, akinek a testi egészségén kívül érzelmi, lelki szükségletei, érzékeny pontjai, fizikai igényei is vannak. Bármelyiket figyelmen kívül hagyod, a testi tünetek valahol, valamilyen formában jelentkeznek!

  Ismeretterjesztő kurzusaimon, szóljon az a Kristályokról, Virágokról, vagy az önismereti tréningeken, mindig figyelembe veszem a tanulóim egyedi igényeit, amelyekre a többi tanulótól elkülönülve, saját személyére szóló, egyedi megoldásokat dolgozunk ki közösen.

 • Mióta csinálom?

  A gyógynövényekkel, fitotherápiával, aromaterápiával 1987-ben kezdtem el ismerkedni, az Életfa központban, Dr.Nagy Géza – tanítványainak Géza bácsi – tanítványaként. A kristályokkal 2002 óta foglalkozom.

  Ezt követte a Bach virágterápia, ami annyira fellelkesített a hatása miatt, hogy az Általános virágterápia – tanácsadó végzettséget is megszereztem. Valószínűleg ennek köszönhetően indultam el a „lélek útján”,  ezért innen egyenesen a Biologikához, majd a Recall Healinghez vezetett az utam.

  Azóta életem csodálatos fordulatot vett, mert magam is tapasztalom, hogy minden belülről indul, legbensőbb lényünkből, érzéseinkből, gondolatainkból, és csak ezután nyilvánul meg a külvilágunkban. Semmi nincs az életünkben – legyen szó az egészségünkről, az emberekkel való kapcsolatunkról, vagy anyagi körülményeinkről – ami nem belőlünk indul ki.

  Az évek folyamán még számos tanfolyamon, képzésen vettem részt, amelyek ismeretével kiegészíthetem, és amit beépíthetek a kristályok, virágesszenciák, az emberi lélek, vagy önmagam és a családom egészségének megőrzésébe. Ilyenek pld. a Biologika, a Recall Healig, Theta Healing….. a tanulást pedig folytatom tovább a mai napig is.

  2019-ben találkoztam a Csodák Tanításával, majd néhány intenzív kurzus után teljesen elköteleződtem iránta. Így 2020 júniusától egy szintén intenzív (az év 365 napján ezzel foglalkozó) 12 éves kurzusba kezdtem bele. Olyan ismeret ez, amiről tudom, hogy amíg fizikai formában ezen a földön élek, addig tanulom.

  A Kristályok, ásványok ismerete kurzust  2015. április 15-én indítottam útjára majd a nagy érdeklődés miatt kibővítettem a Kristály – Asztrológiával, ezt követően pedig a Kristályprogramozással is, ami feltette a koronát a tanfolyamra, a tanulóim által visszaigazolt sikereik miatt.

  Tapasztalataim és tanulmányaim által sok információ halmozódott fel bennem a kövekről, kristályokról, virágokról és gyógynövényekről, valamint a tudatunk formálásáról, amit szívesen osztok meg veled is.

  2018. május 2-án indult útjára az első egy évig tartó online kurzus, Virágok, virágesszenciák ismerete címmel. Azért ilyen hosszú, mert nem csak a Bach -, hanem az Általános virágesszenciákkal is megismerkednek a résztvevők, amibe bele foglaltatik több, mint 2000 lelki állapot megkülönböztetése is.
  2020.szeptemberében – a nagy sikerre való tekintettel – a Virágok ismeretének anyaga is teljes terjedelmében felkerült a zárt oldalra, a Kristályterápiák mellé, így mindenki a maga tempójában tudja elsajátítani az ott talált információkat.

  Ha Te is szeretnéd, akkor minden lehetséges segítséget megadok ahhoz, hogy otthonodban képes legyél szelíd módon harmonizálni testi működésedet, megtanuld a sorsodat egy boldogabb irányba fordítani, céljaidat elérni, vágyaidat megvalósítani!

  2018-ban egy új lehetőség nyílt meg a számomra. A véletlen (nem hiszek a véletlenekben!) újra összehozott egy régi kedves barátnőmmel, akivel évekig külön – külön, mégis egymás mellett haladtunk, majd az Élet több, mint 10 évre elsodort minket egymástól. Bár továbbra is külön utakon járunk, tanulmányaink mégis hasonlóak, egymást kiegészítők voltak.

  2018 végén úgy döntöttünk,  hogy  tudásunkat, ismereteinket összehangolva, ezen a honlapon keresztül együtt szolgáljuk tovább azokat, akik nyitottak és érdeklődők arra, amit mi nyújthatunk nekik.

 • Mi az a plusz, amit még nálunk kapsz?

  Minden olyan tapasztalatot megosztunk veled, melynek ismerete segít neked megérteni a kristályok, ásványok működési mechanizmusát és ez által életed minden területére gyakorolt hatását.

  Megosztjuk veled az emberi természetben és gondolkodásmódban gyökerező azon korlátokat, melyek a kiegyensúlyozott élet útjában állnak. Megismerkedhetsz a kristályok és a bolygók kapcsolatával és azzal, mit tehetünk ahhoz, hogy céljainkat elérjük, vágyaink  megvalósuljanak.

  Megosztjuk veled a színek és a számok titokzatos világának ismereteit, hogy több nézőpontból tekinthess a világra és minden oldalról megismerhesd önmagad.

  Mi a természet szerepét tekintjük a legfontosabbnak életünk folyamatában. Ezért a szellemi és érzelmi összetevőink figyelembevételére nagy hangsúlyt fektetünk.

  Segítünk neked abban, hogy a személyiséged mélyén, belső világodban rejlő problémákat fel tudd számolni, mert ezek határozzák meg életminőségedet. Éppen ezért amikor hozzánk fordulsz, a kristályok hasznossága mellett a színeket, számokat, és több, más szempontot is figyelembe veszünk, legjobb tudásunknak megfelelően más lehetőséget is ajánlunk önmagad harmonizálására.

 • Kik állnak a "Kristályinfo" oldalai mögött?

  A Kristályinfo oldalait szeretettel készítettük azoknak, akik nem csak a tüneteket akarják elnyomni, hanem sebzett lelki világuk harmonikus megújulására is igényt tartanak.

  A színekről és számokról szóló oldalak szerkesztője, az ezekkel kapcsolatos kurzusok, hírlevelek összeállítója Meszes Mária (Marcsi), a többi oldal, és hírlevelek szerkesztője valamint az egyéb kurzusok, tréningek összeállítója és vezetője pedig Molnár Ágnes ( Ági )

  Marcsi bemutatkozó oldalát  a Színek, számok oldalakon olvashatod.

  Én (Ági) pedig itt mutatkozok be.

  Időnként én is megdöbbenek amikor kiszámolom, de nem titok, hogy bőven elmúltam 60 éves. Többszörös nagymama vagyok, felnőtt gyermekeim,  ( 4), unokáim (egyelőre 6, de még jönnek sorban…) ma már az ország és a világ különböző pontjain élnek.

  Szeretem a természetet, ezért életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele, és hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem.

  Meggyőződésem, hogy az egészség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy egészségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

  Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a természetes kezelési módokkal kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

  A Kristályismeretek, és a Virágok, virágesszenciák ismerete kurzusokon, valamint az önismereti online tréningeken igyekszem Neked minden tudásomat  átadni.

Elérhetőségem:

5137 Jászkisér, Bacsó utca 22.

E-mail:
tisztaforras2008@gmail.com

Telefon:
+36 30 727 8490
Molnár Ágnes

Virágterápia jelentkezési lap

Mentés

Molnár Ágnes

Kedves Mesterem 2002 – ben ezt mondta:
– holnaptól a neved Ma Prem Shakti!
A név szanszkrit, jelentése: Szeretetben az erő
Mivel a szanszkrit szavak önmagukban is nagyobb jelentéstartalommal bírnak, ez körülbelül így szól: Az a feltételek nélküli szeretet, amit csak egy anya képes érezni a még meg nem született magzata iránt….

A szeretetben szavakkal le nem írható erő rejtőzik.

Ezt a fajta szeretetet igyekszem átadni, tanítani mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülök. Ennek fényében indítottam útjára a különböző online kurzusaimat.

A világon minden összefügg mindennel! Ez az ok – okozat törvénye! Kurzusaim, önismereti, önsegítő tréningjeim nem csak a kristályokról és a virágokról szólnak, hanem önfejlesztő is, hiszen ezzel a figyelemmel a résztvevők felfedezik saját belső jó tulajdonságukat is.

Ma a világon az első helyet foglalják el az önbizalom hiánya és az alacsony önértékelés miatt kialakult problémák, így a résztvevőkkel a kapcsolatunk nem is ér véget a kurzus befejeztével. Továbbra is a mentoruk, segítőjük maradhatok, ha ezt szeretnék. Csodálatos emberi kapcsolatokkal, szeretetteljes barátságokkal lettem gazdagabb ezáltal.

Azoknál, akik követik az útmutatásomat, működnek a kristályok, akik ki tudják választani a lelki állapotuknak megfelelő virágot, annak működnek a virágesszenciák is.

Ennek hatására számtalan újabb kérdés merül fel bennük, amire szívesen megadom a választ és örömmel tapasztalom, ahogyan emberek, családok gondolkodása és élete vesz egy újabb, örömteli irányt.