• Virágok – Virágesszenciák

  Ismerd meg a virágok csodálatos hatását!

Hazánk és a világ eseményei most számtalan olyan érzést elevenít fel bennünk, amit nagyon nehéz kezelnünk.

„Bizalmatlanság, félelem, düh, keserűség, bűntudat… A különféle lelkiállapotaink harmonizálásának képességével rendelkező virágok a természet csodálatos ajándékai, amelyek képesek viselkedésünk megváltoztatására és a világhoz fűződő viszonyunk jobbá tételére.

Ezek a virágok abban is segítségünkre vannak, hogy túljussunk ingadozó lelkiállapotainkon, és leküzdjük az abból származó testi problémáinkat.

A virágok mindenekelőtt fejlődésünket és átalakulásunkat elősegítő katalizátorok, amelyek hozzásegítenek minket emberi küldetésünk megvalósításához, a képességeink kiteljesítéséhez szükséges érzékenységünk, tudatunk felébredéséhez. Sajátos válasszal szolgálnak korunk kihívásaira, és mindnyájunk számára lehetővé teszik, hogy megtaláljuk helyünket mai világunkban.” (Philippe Deroide)

Ha szeretnél részt venni most rendkívül kedvezményes áron a Virágok – Virágesszenciák online kurzuson, az oldal alján lévő jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhetsz.
Otthonodban tanulhatsz, akkor amikor arra időd van.

A virágok ismerete egy olyan szelíd módszer, aminek elsajátításához semmilyen előképzettség nem szükséges. Használatuk sem iskolai végzettséghez, sem életkorhoz, vagy nemhez nem kötött, a virágokból készült esszenciát pedig akár házilag is elkészítheted, de szabadon vásárolható gyógyszertárakban, gyógynövény boltokban, vagy akár az interneten keresztül is itthon, és külföldön egyaránt.

A Virágok – Virágterápiák online kurzusát azért hoztam létre, hogy azok is részt tudjanak venni rajta, akik a nagy távolság miatt másként nem tudnák elvégezni.

Az 52 részből álló online kurzus ára most kedvezményesen csak:

5.000 Ft

A kurzus témaköre:

Ez az ismeretanyag 52 részből áll, ami négy témát ölel körül.

 • 1

  Az első terület a következőkhöz képest rövidebb időt vesz igénybe. Ez a rész betekintést nyújt a virágok hatásába, megismerkedsz a virágesszenciák – nagyon egyszerű – elkészítésének és alkalmazásának módjaival, valamint részletesen kifejtem benne, hogyan tudsz egy lelki problémát felismerni, és meghatározni. Ezen ismeretekkel már gyerekjáték lesz a megfelelő esszenciát kiválasztani, vagy akár elkészíteni.

  Minden esszencia úgy tökéletes, ahogy van, mégis tökéletesítheted még tovább, ha finoman ráhangolod a legapróbb lelki rezdülésre is. Mint amikor kikevered a színt a palettán: még egy leheletnyi valamiből, hogy pontosan azt a színt kapd, ami a legjobban kifejez téged.

  Így már a kurzus kezdetétől használhatod is azt az esszenciát, amire lelki állapotodnak megfelelően szükséged van. Ha van egy kis virágoskerted, ahol vegyszermentesen kertészkedsz, akár magadnak is el tudod készíteni az alkalmas esszenciát, de – mint feljebb írtam – készen meg is vásárolhatod azt.

 • 2

  A második negyedben a modern kutatásokból származó 96 féle virágesszenciának a pontos hatásával ismerkedsz meg, képekkel illusztrálva.

  Minden virágnál részletesen tárgyaljuk azokat a lelki állapotokat, amelyekre a virág információja rezonál.

  A kurzusnak ebben a részében bemutatott virágesszenciák reális szükségletekre adnak választ. Már tapasztaljuk, hogy milyen nehéz feladatok, drámai konfliktusok, és olyan élethelyzetek  előtt állunk, amelyek komoly fizikai és erkölcsi erőt, és nyugalmat igényelnek. Az itt sorba vett esszenciák nagy része már több, mint  30 éve bizonyítanak, tulajdonságaikat széles körben elismerik, hatásukat klinikai esetek igazolták.

 • 3

  A harmadik negyedben részletesen átvesszük a Bach virágterápiát, amiben Dr.Bach 38 hagyományos virágesszenciájával és azok hatásával foglalkozunk. Ez a rész egy kisebb „tanfolyam a tanfolyamban”. (A Bach virágterápia önmagában is egy tanfolyamnyi anyag)

  A 38 virágesszencia mindegyike szintén egy-egy kedélyállapothoz társítható. Tehát ezek között sem találunk különböző betegségekre ható esszenciákat, hanem azokra a lelki állapotokra, amelyeknek következményei lehetnek a szervi panaszok, úgymint félelemre, bizonytalanságra, aggodalomra, önbizalomhiányra, stb.

 • Tehát a fent megismert összesen 134 féle virágesszencián kívül meg tudsz majd különböztetni több, mint 2000 különböző lelki (kedély) állapotot, így ezzel az ismerettel minden területre megtalálod a gyógyírt.

 • 4

  Tanfolyamunk befejező néhány tananyagát ismétlésnek is nevezhetném, ami viszont egyáltalán nem lesz unalmas, mert a tünetek oldaláról közelítjük meg a kérdést.

  Mivel itt a különböző lelki állapotokat csoportosítjuk, ezzel egy mindenkor használható segédanyagot kapsz, ahol megtalálod a jelentkező tünetet (pld álmatlanság, félelem, intimitás, stb.), amihez több lehetőség is tartozik, milyen konfliktus okozhatja ezt a kellemetlenséget.

  Elegendő csak annyit tudnod, hogy valaki pld. álmatlanságban szenved, közösen ki tudjátok deríteni, hogy mi zajlik benne, ami ezt a tünetet okozza. Mindegyik lelki állapot mellett megtalálod azt az esszenciát, amellyel eredményesen túl lehet jutni ezen az időszakon.

 • Mit kaphatsz még a kurzus ideje alatt?

  A kurzus teljes ideje alatt – igény szerint – kérhetsz skype konzultációt, vagy felteheted kérdéseidet e-mailben is, szívesen válaszolok.

A kurzus online, személyes részvételt nem igényel. Jelentkezésed, és a kurzus díjának beérkezését követően megnyitok neked egy zárt oldalt, ahol a kurzus anyagát találod. A megnyitásról e-mailben értesítelek, és megadom  a zárt oldaladhoz való belépéshez szükséges jelszót.
Ehhez a zárt oldalhoz a hozzáférésed örökös, így olyan ütemben haladhatsz, ahogy  az időd engedi.

Ha szeretnél részt venni a Virágterápiák online kurzuson, kattints ide, és a Jelentkezési űrlap kitöltésével jelentkezhetsz.

Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod.

 

FIGYELEM!

Időnként a technika ördöge megtréfál minket, és nem kapom meg a jelentkezési lapot, nem érkezik be hozzám az értesítés. Ha 24 órán belül nem kapod meg a visszaigazoló e-mailemet, kérlek küldj egy e-mailt a címemre:
tisztaforras2008@gmail.com

Megértésed köszönöm szépen!

Molnár Ágnes

Minden betegségünk lelki eredetű! Sem én, sem a virágok nem gyógyítanak betegséget, és Téged is arra kérlek, ha valami testi, szervi problémád, fizikai tüneted van, menj orvoshoz, és tartsd be az utasításait!

Azt viszont neked kell elérned, hogy gondolataid, érzéseid, lelki világod olyanok legyenek, hogy azok ne okozzanak betegséget. Most, amikor azt sem tudhatjuk, hogy holnap mi vár ránk, szinte elkerülhetetlen az aggodalom, a kilátástalanság, félelem, keserűség és hasonló érzések még akkor is, ha tudjuk, hogy minden rendbe jön.
A virágesszenciák segítenek, hogy ezt a kritikus helyzetet átvészeljük azzal, hogy más megvilágításban tekintünk életünkre. Segítenek abban, hogy bizakodva, reményekkel, és szeretettel telve várhassuk a holnapot.

Munkánkat a borkaszandal.hu támogatja

Honlapunk címe: kristalyinfo.hu

Tovább …