Mi is az a számmisztika/numerológia?

„Gyakran csak ülök, és gondolkodom az életen, tűnődöm, mi a fenét keresek én itt. (…) Miért kelek fel ugyanakkor, és miért csinálok mindent éppen úgy mindennap.

Miért?

Mi készteti az embert arra, hogy azt tegye, amit, miközben valahol mélyen mindnyájan szeretnénk kiszabadulni a mókuskerékből?” –J. A. Redmerski

Miért?

Elfogadtuk, hogy szellemi, spirituális lények vagyunk, akik tapasztalásainkon keresztül jutunk el a megértéshez, fizikai testben kaptunk lehetőséget fejlődésünkhöz.

Mindannyian egy feladatot vállaltunk leszületésünk előtt (Lélekcél), melyet most véghez kell vinnünk. Fontos, hogy elinduljunk fejlődési spirálunkon, be kell járnunk utunkat, hogy megvalósíthassuk Önmagunkat.

Mi a feladatunk, hol tartunk az önmegvalósításában és milyen úton kell végigmennünk?

Ebben segít nekünk a számmisztika.

„Amikor megszületünk, szüleinktől egy nevet,

a Világegyetemtől pedig egy számot kapunk.”

Dan Millman

Születési számunk az „energiatérképünk”. A számok most nem mennyiséget, hanem különböző minőségű energiákat jelentenek. A betűk pedig számok és energiák. Ezek dekódolásával születik meg az elemzés. Fontos még a neved energiájának a megismerése, megértése is.

Pythagorasz alkotta meg a Számmisztika (numerológia) rendszerét.  Nagy tudással rendelkezett a Bolygókkal kapcsolatosan is. Felfedezte, hogy az égitestekhez is tartozik egy-egy szám, sorsszám, mely a jellemünket alakítja.

Az elemzésekben a kiszámított számok nem azt jelentik, hogy el kell fogadnunk a sorsunkat, hanem egy lehetőséget is ad arra, hogy megismerhessük és elfogadhassuk saját magunkat. Vagy másokat! Megértsük, miért olyan, amilyen, miért nem tud MÁSMILYEN lenni.

Rá kell látnunk teljes, egész önmagunkra, csak akkor tudunk változtatni és változni, ha pontosan tudjuk, hol szükséges és érdemes.

Ehhez a munkához nyújtok segítséget azoknak, akik kérik.

Ha úgy döntesz, elindulsz az önmegismerésed útján, szívesen segítek!

Keress bátran!

Szeretettel:

Meszes Mária (Marcsi)

A gombra kattintva elfogadod az  Adatkezelési Tájékoztatót