Mi is az a számmisztika?

„Gyakran csak ülök, és gondolkodom az életen, tűnődöm, mi a fenét keresek én itt. (…) Miért kelek fel ugyanakkor, és miért csinálok mindent éppen úgy mindennap.

Miért?

Mi készteti az embert arra, hogy azt tegye, amit, miközben valahol mélyen mindnyájan szeretnénk kiszabadulni a mókuskerékből?” –J. A. Redmerski

Miért?

Elfogadtuk, hogy szellemi, spirituális lények vagyunk, akik tapasztalásainkon keresztül jutunk el a megértéshez, fizikai testben kaptunk lehetőséget fejlődésünkhöz. Mindannyian egy feladatot vállaltunk leszületésünk előtt (Lélekcél), melyet most véghez kell vinnünk. Fontos, hogy elinduljunk fejlődési spirálunkon, be kell járnunk utunkat, hogy megvalósíthassuk Önmagunkat.

Mi a feladatunk, hol tartunk az önmegvalósításában és milyen úton kell végigmennünk?

Ebben segít nekünk a számmisztika.

“Amikor megszületünk, szüleinktől egy nevet,

a Világegyetemtől pedig egy számot kapunk.”

Dan Millman

Születési számunk az „energiatérképünk”. A számok most nem mennyiséget, hanem különböző minőségű energiákat jelentenek. A betűk pedig számok és energiák. Ezek dekódolásával születik meg az elemzés. Fontos még a neved energiájának a megismerése, megértése is.

Püthagorasz alkotta meg a Számmisztika (numerológia) rendszerét. (Ezt tanultam meg, ezt alkalmazom.) Nagy tudással rendelkezett a Bolygókkal kapcsolatosan is. Felfedezte, hogy az égitestekhez is tartozik egy-egy szám, sorsszám, mely a jellemünket alakítja.

Az elemzésekben a kiszámított számok nem azt jelentik, hogy el kell fogadnunk a sorsunkat, hanem egy lehetőséget is ad arra, hogy megismerjünk és elfogadjunk saját magunkat. Elfogadhatjuk a fejlődési lehetőségeket és tovább is léphetünk, fejlődhetünk.

Fontos még megemlítenem, szükséges egy teljes elemzés ahhoz, hogy egészében lássuk magunkat. Életünk bármely területén is van az elakadásunk, tudnunk kell, ez miből adódik.

Például, tegyük fel, párkapcsolati gondunk van, nem találjuk a megfelelő párt.

Rá kell látnunk teljes, egész önmagunkra, csak akkor tudunk változtatni és változni, ha pontosan tudjuk, hol szükséges beavatkozni.

Az elakadások általában egy magatartás-, hit-, felfogásbeli probléma, mely bárhol lehet a Lelkünkben. Elképzelhető (számtalan esetben így van), hogy kizárólag a magunkról kialakított és viselt kép fékezi be a megvalósulást.

Ezért szükséges alaposan, részletekben feltárni, mi is van „odabent”?

Ehhez a munkához nyújtok segítséget azoknak, akik kérik.

Ha úgy döntesz, elindulsz az önmegismerésed útján, szívesen segítek!

Keress bátran!

Szeretettel:

Meszes Mária (Marcsi)

Szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot?

Ha kérdeznél tőlem,
használd a lenti  űrlapot, és küldj nekem levelet.

Írj bátran, örülök levelednek!

A gombra kattintva elfogadod az  Adatkezelési Tájékoztatót

“Ha szíved hangját követed, soha nem fogsz csalódni”
Meszes Mária

Ide kattintva kérheted a “Születési napszámok” írásomat és feliratkozhatsz hírlevelemre. Elfogadod Adatkezelési szabályzatunkat.

A gombra kattintva elfogadod az  Adatkezelési Tájékoztatót