Válaszd ki személyes kristályodat!

A kristályok közül talán a személyes kristályod kiválasztása a legfontosabb, hiszen nem csak a valódi énedet fejezi ki, hanem a személyes lehetőségeidet is jelképezi. A személyes kristályod nem a horoszkóp szerinti szerencseköved, melyek a bolygók mellé vannak rendelve, és különböző életterületeken segítenek téged. A horoszkóp szerinti köveid maradandóak, nem változnak az életed során, hiszen születésed pillanatában éppen aktuális bolygó állások alapján lett meghatározva. A személyes kristályod életed során változhat, ahogy beteljesítette feladatát, és személyiséged egy újabb szintre lép.

Az alábbiakban 12 kristály képét láthatod. Nézd végig, és amelyik vonz, arra kattints rá, és a megnyíló oldalon elolvashatod, mi vezetett oda, hogy éppen azt a kristályt választottad? Lehet, hogy nem is Te választasz, hanem a kristály választ ki téged? Választott kristályod értelmezése meglepetést okozhat, ha olyan tulajdonságokat jelez, amelyekről nem tudtad, hogy megvannak benned.

Persze az is lehet, hogy már az első pillanatban teljesen rád illőnek találod a leírást. Ez mind azon múlik, jelenlegi életszakaszodban éppen hol tartasz. Bárhogy is legyen, személyiségkristályod segítségével könnyebben felépítheted magadban azt a személyiséget, akinek életed jelenlegi szakaszában valójában lenned kell.

Milyen formában érdemes beszerezni a személyes kristályt?

Ha úgy érzed, hogy a választott kristályra valóban szükség van, akkor érdemes beszerezni egyet belőle. Míg általánosságban véve a kristályok hatásának szempontjából rendszerint mindegy, hogy ékszerként, vagy marokkőként használod, addig a személyes kristályt először érdemes marokkő formájában megvásárolni. Nem csak azért, hogy könnyebb legyen a választás, és mert olcsóbbak, hanem azért is, mert később esetleg új személyes kristályt szeretnél majd választani. Ha úgy érzed, hogy jól választottál, és azt szeretnéd tudni, hogyan használd a lejjebb kiválasztott személyes kristályodat, ezen az oldalon arról is olvashatsz: Hogyan viseld?

Életünk során természetesen mindannyian változunk. Néha azonban ez a változás olyan mélyebb szinteken zajlik,  – mintha személyiségünk újabb rétegeire bukkannánk, vagy mintha egy másik személy is lakozna bennünk, aki éppen most kerül napvilágra. Ez mutatja emberi lényként való fejlődésünket. Ilyenkor mondjuk valakire, hogy gyökeresen megváltozott, rá sem lehet ismerni.

Személyes kristályod megkönnyíti ezt a változást, amelynek során teljesen kifejezed a kristály által ábrázolt személyiséged eddig ismeretlen oldalát, így a megfelelő időben képes leszel majd tovább lépni. Ha pedig vissza szeretnél térni egy régebben választott személyes kristályhoz, ez is teljesen rendben van. Ez nem visszalépést jelent, sokkal inkább a tapasztalat egy újabb szintjére való belépésről szól.

Személyes kristályod olyan különleges, hogy lehet, nem is kell majd erőfeszítést tenned a kiválasztásához. Előfordulhat, hogy az egyik kristály ellenállhatatlan erővel vonz, és az is lehet, hogy egy ideje már használod az adott kövek. Ha ez vonz, nyugodtan válaszd ki.

Tehát most 12 képet látsz. Ne foglalkozz azzal, mi a nevük, csak nézd végig őket, válaszd ki amelyik vonz, és kattints rá. A megnyíló oldalon elolvashatod, miért esett választásod erre a kőre.

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Végül megemlítem, hogy nálam nem vásárolható semmilyen kristály, ezért szeretettel ajánlok két olyan webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok:

Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Tovább ….

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.

Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él!

Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés