Belső béke, lecsitult érzelmek, egyensúly…

♥   ♥   ♥

Köszi, jól vagyok!

2018-ban jött elém a Bach-virágterápia, mégpedig egy ajándékba kapott numerológia tankönyvben. El sem olvastam, úgy éreztem, nincs vele semmi dolgom.

Majd egyszer csak, valahogy mégis… átböngésztem az összes virágesszenciát és arra a következtetésre jutottam, nekem mindet meg kell innom egyszerre és minél hamarabb. /Általában ezt érzi, aki a témába belenéz./


Mi is ez? Finomenergetikai szinten a kibillent lelkiállapotunkat, negatív, vagy éppen túlzottan erőteljes érzelmeinket hozzák a cseppek egyensúlyba. Amire leginkább szükségem volt, az a félelem, az önbizalomhiány, az egyensúly… Akkoriban egyáltalán nem mondhattam, hogy „Köszi, jól vagyok!”

Megvásároltam az első Bach-virágcseppes ládikámat – mindjárt az egész készletet – és használni kezdtem. Figyeltem az érzelmeimet, figyeltem az érzéseimet és ha találtam kibillenést, azonnal bevittem a megfelelő elixírt a testembe.

Szépen, módszeresen haladtam magammal, majd jött a többi családtag, majd a barátok, ismerősök.

Érzékeltem és láttam is a változást. Nagyon tetszett és imádok vele dolgozni a mai napig is.


Mivel hivatalosan csak természetgyógyász fitoterapeutaként lehet az esszenciákat ajánlani és a feltáró beszélgetést lefolytatni, ezért is volt fontos számomra, hogy ezt a végzettséget is megszerezzem.

A szakvizsga után külön még rátanultam a Bach-virágterápiára, hogy megfelelően tájékozott és képzett legyek.Ma már nem csak Bach – , hanem több száz más kortárs esszenciával is dolgozom.

Ilyen például az Indigo-, a Relerandra, a Bailey- , a Findhorn, az Európai – DEVA esszenciák.

Személyesen és online is kereshetsz ha kérdésed van, vagy ha virág-, és/vagy ásványenergiákkal szeretnéd egyensúlyba hozni testedet, lelkedet.


Igaz, természetgyógyász végzettséggel rendelkezem, de

nem vagyok orvos, sem semmiféle gyógyító. Nem ígérek gyógyulást. Az esszenciák használata nem helyettesíti az orvosi ellátást, terápiát!

Ha bármilyen állapotváltozás mutatkozik, az kizárólag a szervezet öngyógyító mechanizmusának aktiválódására utal.

ITT  KÜLDJ  ÜZENETET  NEKEM!

Ha kérdésed van, vagy ESSZENCIÁS ENERGIARENDEZÉSRE jelentkeznél
kérlek küldj egy üzenetet, hamarosan válaszolok.

Meszes Mária (Marcsi)

Adataidat tiszteletben tartjuk, nem osztjuk meg senkivel.
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod el.


Itt küldhetsz üzenetet!