Válaszd ki stresszoldó kristályodat!

Kristályok

Ezen az oldalon 12 kristály képét láthatod. Ezek a kristályok segíthetnek a stresszoldásban, mert úgy segít ellazulnod, ahogy neked a legjobb. A stressz feloldása valójában létfontosságú, hiszen a komolyabb betegségek, a stroke, vagy a szívbetegségek mind a stresszhez köthetők. A stressz gyengíti az immunrendszert, és a visszatérő fertőzésektől a fájdalmas migrénig további problémákat okozhat.

Kezdünk ráébredni, hogy a stressz feloldása mind egészségünk, mind tudatunk kiterjesztése szempontjából nagyon fontos. Ráadásul a feszültség falat emel közted, és a megérzéseid, belső bölcsességed, és a valódi örömök megélése között. A test és az elme ellazítását keleten már a kisgyermekek is ismerik, a nyugati embernek ezt tanulni kell.

Az alábbi 12 kristály olyan erős energiavibrációval rendelkezik, hogy még a képet nézve is képes összekapcsolódni a Te jelenlegi energiáddal. Kicsit elcsendesedve alaposan nézd végig a képeket, majd amelyik a legjobban vonz, arra kattints rá. A megnyíló oldalon elolvashatod, hogy mi jellemzi leginkább azt, akinek ez a kristály tetszik. Ezt nevezhetjük egy játéknak is, valójában viszont megdöbbentő, mennyire együtt tud rezonálni egy kristály képe annak az energiájával, aki kiválasztja.

Tegyél egy próbát, válassz egy követ!

Valójában nem is Te választasz, hanem a kő választ ki téged? Kattints a kiválasztott képre, és olvasd el, milyen tulajdonságod az, ami miatt kívánod annak a kőnek az energiáját. Ha a követ most egy üzletben látnád, szinte ellenállhatatlan vágyat éreznél arra, hogy megvedd, a tiéd legyen.

Végül pedig – mielőtt a képeket mutatnám – megjegyzem, hogy ezeken az oldalakon nem tudsz köveket vásárolni. Kereskedelemmel nem foglalkozom, csak személyes tanácsadást végzek, és online tanfolyamokat tartok. Ezekről találsz információt a menüben. Amikor nekem van szükségem egy kőre, én is máshol vásárolom. Ezért szeretettel ajánlom ezt a webáruházat, ahol én is szívesen szerzem be a vágyott követ.
Ametiszt ásványbolt

Hogyan válassz?

Csendesedj el egy kis időre, mivel túl sokat várnál el egy kőtől, ha úgy várnád el a segítségét, hogy közben feszült vagy. A benned zajló folyamatok energiái így tudják megszólítani azt az energiavibrációt, amire szükséged van a harmonikus állapot eléréséhez. Ezután pedig kattints a kiválasztott képre, és olvasd el, miben segíthet neked.

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket,
tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

KRISTÁLYISMERETEK
Gyógyító kristályok

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább ….

Mentés

Mentés