MEDITÁLJ A KRISTÁLYOKKAL

Az oldal alján ki tudod választani azt a kristályt, ami éppen most – a választás idején – a legnagyobb szolgálatodra lehet a meditációban. Előtte azonban olvass el néhány alapvető információt a meditációról, és a kristályok szerepéről. Minden kristály finom energiát nyel el, és bocsát ki, ugyanakkor minden egyes kristálytípus egyéni vibrációs tulajdonságokkal rendelkezik. Bárhogy tekintesz is rájuk, az alábbiakban megismerheted azt a saját választású kristályod által közvetített egyedi kódot, melynek segítségével számos területen javíthatsz az életeden.

A meditáció olyan megváltozott tudatállapot, amelyben elménk inspirációhoz és olyan felismerésekhez jut, amelyen keresztül megtapasztalhatjuk a világ és önmagunk egységét. Ez gyógyító erővel hat a testünkre, és felemelő élményben van részünk. Ez a tudatállapot nem valami misztikus dolog, egyáltalán nem szokatlan, hiszen mindig itt járunk, amikor nem véve tudomást a külvilágról elmerengve álmodozunk – bár lehet, hogy nem vesszük észre az erejét.

A meditációban is szerepelnek képzeletbeli, belső utazások. Minden ilyen gyakorlat rendkívül hasznos a mai rohanó, materialista világunkban. Amikor kristályokkal meditálunk, kiválasztott kristályunk segítségével könnyebben beléphetünk egy békés, alternatív valóságba, amit nevezhetünk asztrális síknak is.

Az okkult tudományok szerint az asztrális síkon nagy ereje van a képzeletnek. Az általunk megteremteni kívánt dolgok először itt öltenek alakot, mielőtt eljutnának a hétköznapi valóságba. A meditációhoz kiválasztott kristályunk vizualizációs képességünket fokozva segít tisztán és hatékonyan összpontosítani a valódi kívánságunkra.

A csakrák (energiaközpontok) szerepe a meditációban

A csakrák olyan energiaközpontok, melyek fontosak a meditáció szempontjából. Spirituális testünk az asztrál síkon létezik, de ugyanazt a teret foglalja el, mint a fizikai testünk. Néhányan képesek arra, hogy fizikai testükből kilépve utazzanak az asztrális síkon, de ugyanezt megtesszük mindannyian éjszakánként, álmunkban. Nem célom, hogy a csakrák ismertetésével itt részletesen foglalkozzak, viszont a kristályok szempontjából egy kis alapismeretre szükség van.

Meditáció közben csakráink – melyek az energiaközpontjaink – aktiválódnak. A legtöbb kristály valamilyen csakrához kapcsolódik, azaz amelyik csakrához köthető, annak működését harmonizálja.

Hét fő csakránk van.

Ezek a fejtetőn, a homlokon, a toroknál,  a mellkason, a solar – plexuson, az alhasnál, és a gerincoszlop tövénél helyezkednek el. A gyökércsakrától és a vörös színtől kiindulva a csakrák a  szivárvány színeiben tündökölnek. Nem minden esetben, de sokszor a kristályok színe alapján meg tudjuk határozni, hogy melyik csakra harmonizálására alkalmas.

  • gyökércsakra – a gerincoszlop végén – a túléléshez, és az ürítő szervekhez, valamint kis mértékben a szaporítószervekhez kapcsolódik.
  • szakrális (vagy köldök)csakra – az alhasnál – ez utóbbiakhoz kötődik, így az intimitásról, és mély érzésekről szól.
  • napfonat csakrához – köldök fölött a solar – plexusnál – tartozik a központi idegrendszer és az emésztés, valamint az énkép, a fejlődés és a kreativitás is.
  • szívcsakra – a mellkas közepén – természetesen a szívhez mint szervhez, és a szívvel összefüggő dolgokhoz kapcsolódik, spirituálisan a szeretet, beleérzés, együttérzés képességéhez.
  • torokcsakra – a toroknál – a beszédközpontokkal, és a kommunikációs képességgel áll összefüggésben.
  • harmadik szem csakra – a homlok közepén – az agyhoz, és a finomabb érzékelésekhez tartozik.
  • koronacsakra – a fejtetőn – köt össze minket az Istenséggel és a valódi megvilágosodással.

Válaszd ki meditációs kristályodat

Mivel meggyőződésem, hogy tudatalattink képes kiválasztani azt a kristályt amire éppen szükségünk van, most 12 olyan kő képét láthatod, amelyek alkalmasak arra, hogy diszharmóniában lévő csakráidat – és a vele összefüggő életterületedet – harmonizálják. Csendesedj el egy kicsit, majd nézd végig alaposan – akár többször is – a képeket. A kövek nevét nem írtam oda, csupán képeket látsz.

Gondolatban kérd, hogy tudatalattid vezessen el ahhoz a kristályhoz, amelyikre most szükséged van. Csak az érzéseidre figyelj, ne foglalkozz most azzal, hogy felismerd, milyen kristály képét látod, csak kattints a képre. Az első választásod lesz az, amelyik kristály segítségére most a legnagyobb szükséged lenne.

Ha van ilyen kristályod, használd azt a meditációdhoz. Mindegy, milyen formában van, lehet marokkő, vagy egy karkötő, nyaklánc, dísztárgy…. maga a kő a fontos. Ha nincs ilyen kristályod, és úgy érzed, valóban szükséged van rá, ajánlatos beszerezni egyet. Tehát nézd végig az alábbi képeket (12 db), majd amelyik megtetszett, kattints arra és olvashatsz arról, mi vezetett oda, hogy éppen azt választottad. Lehet, hogy nem is Te választottál, hanem a kő választott ki téged?

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom

(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom
(kattints rá)

Ezt választom

(kattints rá)

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket,
tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Ha hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, de mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását, akkor valószínűleg kevés az információd arról, hogy mire figyelj.  Ha hallottál már a a programozott kristályról, sőt vettél is már ilyet, de neked mégsem működik, akkor itt a helyed! A kristályok használatával hamar rájössz arra, hogy ehhez a finom érzékelés kifejlesztéséhez elengedhetetlen a hozzá tartozó információ megismerése. A kristályok, kövek akkor működnek igazán, ha kihasználod működésük alapelveit, amikor Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Hogy miért mutatnám meg mindezt neked?

Mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit, hiszen mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hiszen tapasztalom, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak a kristályok, kövek, ásványok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezért hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

 

Bővebben

Mentés

Mentés