A kövek használatának további rejtelmei

KRISTÁLYOK, REZGÉSEK, REZONANCIA

Nyugodj meg, nem fizikaórát tartok, csak a drágakövekről mesélek.

Ha olvasod a bejegyzéseimet, mostanra igencsak messzire jutottunk a kövekkel kapcsolatban, amire a mai napon feltesszük a koronát.

Eljutottunk a lényeghez.

A kövek viselésekor az általuk kisugárzott rezgések áttételesen, a lelkünk gyógyításán keresztül hatnak a testünkre.

Ezáltal kettős hatás figyelhető meg.

Amit hamarabb észreveszünk, az a test regenerálódása, gyógyulása. De a háttérben zajlik egy másik, lassabban észrevehető gyógyulás is, azoknak a „sebeknek”, azoknak a „lelki sérüléseknek” a helyrehozása, amelyek a testünk megbetegedéséhez vezettek.

Az életünk során összeszedett sérüléseink származhatnak konkrét személyektől vagy kiróhatta ránk a sors anélkül, hogy ténylegesen bárkit felelőssé tehetnénk érte.

Okozhattuk őket saját magunknak is meggondolatlanságból, hanyagságból, figyelmetlenségből, negatív hozzáállás miatt, és még ezer más okból is.

A köveknek nem számít, honnan ered a probléma.
Ha őszintén és önmagadba vetett hittel változni, testileg és lelkileg gyógyulni akarsz, akkor a tudatalattid segíteni fog a célod elérésében.

Mire gondolok amikor arról beszélek, hogy …

Többféle kő is segít elhatárolódni a lelki megterheléstől és a nem kívánt befolyástól.

Az egészség és a betegség is a fejben, a gondolatainkban kezdődik.

A szervezetünk ellenálló képessége nagy mértékben függ képzeteinktől, gondolatainktól és érzelmeinktől.

Amikor megszüntetjük elménkben a félelmet, depressziót, kétségbeesést és ezeket szeretettel, és más pozitív érzelmekkel helyettesítjük, fokozhatjuk védekező képességünk erejét és megelőzhetjük illetve lerövidíthetjük a betegségek lefolyását, gyorsíthatjuk a gyógyulás folyamatát.

Érzéseink, hozzáállásunk minden másnál többet tehet az ellenanyag-termelés fokozásáért.

A stressz, a depresszió, az egyedüllét érzése és a kétségbeesés gátolja az immunrendszer működését.

Amikor folyamatosan félelmet, bűntudatot, haragot, neheztelést, irigységet, ellenségességet és aggodalmat érezünk, vagy elítélünk másokat, akkor ezek a negatív érzelmek egy idő után kóros elváltozásokká válnak saját szervezetünkben, gyengítik az ellenálló képességünket, szabad utat adva ezzel a vírusoknak.

A kristályok, ásványok segítenek a negatív érzéseinken úrrá lenni, csökkentik a befolyásolhatóságunkat, gondolatainkat pozitív frekvenciára hangolják.

Gondolataink hatalma

Minden érzést valamilyen gondolat idéz elő.

A gondolat nem más, mint valamilyen képzeletbeli képet alkotni lelki szemeink elé.

Ha például a szomszédunk, barátunk valamit könnyen elér, amit nekünk erőfeszítések árán sem sikerül, vagy elbocsájtanak bennünket a munkahelyünkről, míg a többiek maradhatnak, és erről gondolati képet alkotunk, máris tetten érhető az irigység érzése, talán még haraggal, nehezteléssel is fűszerezve.

Néhány percen belül ezek a negatív érzelmek feszült, kényelmetlen, és felháborodott érzéssé alakulnak bennünk. A negatív érzéseinket nehéz megváltoztatni, ha már elkezdődtek.

Nagyon könnyű lett volna viszont kitörölni az agyunkból azt a legelső gondolatot, amivel elkezdtük összehasonlítani magunkat másokkal.

 

Amikor a negatív gondolatok újra és újra kellemetlen érzelmeket váltanak ki belőlünk, akkor azok valódi betegséggé alakulhatnak, mint például magas vérnyomás, vírusfertőzés, vagy rossz esetben akár daganatos megbetegedés.

Örömhír, hogy hasonló módon, de ellentétes végeredménnyel, amikor elfogadóvá válunk magunkkal és másokkal szemben, amikor szeretettel fogadjuk az élet történéseit és meglátjuk annak szépségeit, akkor olyan pozitív energiával telítődünk fel, ami erősíti az ellenálló képességünket, sőt akár még súlyosabb betegségből is meggyógyulhatunk.

Vannak olyan gyógyító kövek, amelyek által gondolkodásunk, az életről vallott nézetünk megváltozik, így immunrendszerünket olyan erőssé teszik, hogy képessé válik ellenanyagok sokaságát létrehozni a fertőzésekkel, betegségekkel és természetesen a daganatos sejtekkel szemben is.

A kövek segítségével képessé teszed önmagad a pozitív érzésekre, és a csoda nem fog sokáig váratni magára!

Ráadásul a gondolatainkra is igaz a dominó hatás, a jó jót hoz, a rossz rosszat.

Most biztosan arra gondolsz, hogy ez így túl egyszerű!

Pedig az igazán használható dolgok mindig egyszerűek!

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Ha szeretnéd megismerni a gyógyító köveket, kristályokat, ásványokat, és azokat az egészséged megőrzésének vagy a gyógyulásnak érdekében használni is, a linkre kattintva most jelentkezhetsz a Kristálygyógyítás online kurzusunkra, ahol mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Online tanfolyamunk előnye, hogy személyes részvételt nem igényel, a világ bármely pontjáról, otthonodban ülve tanulhatsz.

Munkásságom és a weboldal támogatója: borkaszandal.hu

Tovább….