Kristályterápiák

Kérd ajándékomat most!

Ha kéred, akkor adok neked egy útmutató e-bookot gyönyörű képekkel,
Kristályok, ásványok címmel.
Az ajándék elfogadásával semmi kötelezettséget nem vállalsz.
Nem kell fizetned
Nem kell megadnod a neved és e-mail címed.
Nem küldök neked hírleveleket.
De ha kedved van hozzá, csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz,
aminek a neve:
Kristályok, ásványok, Natura gyógynövény csoport
itt találod:
https://www.facebook.com/groups/kristalyinfo

Használod a köveket életed különböző területein, vagy egyszerűen csak szereted az ékszereket?

 • Kérd az ajándék útmutatót ITT és MOST!

  Miért ajánlom ezt? Azzal a szándékkal, mert szeretném ha Te is megtapasztalnád, hogy a kristályok milyen finom energiamezőkkel rendelkeznek, ráadásul különböző energiákkal töltenek fel minket. Ennek következtében védik, szabályozzák energiaáramlásunkat, és erősítik képességeinket. Arról nem is beszélve, hogy megnyugtatnak és megvigasztalnak, továbbá harmonizálnak,  ami elősegíti azt, hogy életünket boldogan éljük.

 • Természetesen ezt a hatást akkor érezheted a legerősebben, amikor közvetlen kapcsolatba kerülsz egy kristállyal, a közeledben van, megfogod, és folyamatosan használod őket. A legcsodálatosabb az, hogy amikor felteszel egy karkötőt, nyakláncot, vagy csak egy gyűrűt, fülbevalót,  valóban egy kellemes érzés formájában jelentkezik a hatása ezeknek a természet adta gyógyító kincseknek.

 • Miért hatnak a kristályok?

  Érzelmeid, problémáid, minden ami az agyadban pont most, ebben a pillanatban játszódik, rendkívül erős frekvencián rezgő energiát bocsát ki. Amikor ez az energia találkozik egy olyan energiamezővel ami jó hatással van rá, akkor ösztönösen kihasználja annak harmonikus, stimuláló hatását.  A kristályok szintén nagyon erős energia rezgést sugároznak. Ennek eredményeként a benned lezajló folyamat energiarezgése azonnal képes kiválasztani azt a kiegyenlítő hatást, amivel feltöltődhet.

 • Hogy is van ez?

  Szeretnéd tudni, miért, és hogyan képes hatni rád a karkötőd, nyakláncod, gyűrűd, vagy fülbevalód?

 • Az útmutató könyvecskében található gyönyörű képekről megismerkedhetsz  a kristályokkal, ennek eredményeként a hatásukat is élvezheted.

Zárásként pedig megemlítem, hogy a bemutatott köveket nálam nem lehet megvásárolni, ezért két olyan webáruházat ajánlok, ahol én is szívesen vásárolok. A honlap Partnerek menüjében bemutatom ezt a két üzletet.

Célom ezzel az útmutatóval, hogy egy lépéssel közelebb kerülj önmagadhoz, és a kristályok csodálatos birodalmához. Ajándékom színes képekkel illusztrált, praktikus könyvecske, amiből lépésről – lépésre megismerheted önmagadat, a kristályokat, és hatásukat.

Molnár Ágnes
a kristalyinfo.hu weboldal megálmodója,
és álmainak valóra váltója

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus

3 modul egyben most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A „Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla. Jelentkezési lehetőség:  IDE KATTINTVA

 

Munkásságom és a honlap támogatója: https://borkaszandal.hu