Kristályterápiák

Tartogatunk neked valamit!

Válj részesévé annak a sok csodának, amit a kristályok nyújtanak nekünk!

Kristályok, ásványok INGYEN letölthető útmutató e-book
gyönyörű képekkel

AJÁNDÉK NEKED!

Használod a köveket életed különböző területein, vagy egyszerűen csak szereted az ékszereket?

 • Kérd az ajándék útmutatót ITT és MOST!

  Miért ajánlom ezt? Mert szeretném ha Te is megtapasztalnád, hogy a kristályok olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek különböző energiákkal töltenek fel minket. Védik, szabályozzák a belső energiaáramlásunkat, erősítik képességeinket, elősegítik a külső energiával lévő kapcsolatunkat, megnyugtatnak és megvigasztalnak, harmonizálnak,  ami elősegítik azt, hogy életünket boldogan éljük.

 • Természetesen ezt a hatást akkor érezheted a legerősebben, amikor közvetlen kapcsolatba kerülsz egy kristállyal, a közeledben van, megfogod, folyamatosan használod őket. A legcsodálatosabb azonban az, hogy amikor felteszel egy karkötőt, nyakláncot, vagy csak egy gyűrűt, fülbevalót,  egy megnevezhetetlen, kellemes érzés formájában akkor is jelentkezik a hatása ezeknek a természet adta gyógyító kincseknek.

 • Éppen aktuális érzelmeid, problémáid, minden esemény ami az agyadban pont most, ebben a pillanatban játszódik, rendkívül erős frekvencián rezgő energiát bocsát ki. Amikor ez az energia találkozik egy olyan energiamezővel ami jó hatással van rá, akkor ösztönösen kihasználja annak harmonikus, stimuláló hatását.  A kristályok szintén nagyon erős energia rezgést sugároznak. A benned lezajló folyamat energiarezgése így azonnal képes kiválasztani azt a kiegyenlítő hatást, amivel feltöltődhet.

 • Hogy is van ez?

  Szeretnéd tudni, miért, és hogyan képes hatni rád a karkötőd, nyakláncod, gyűrűd, vagy fülbevalód?

 • Ha megadod az e-mail címedet és keresztnevedet,  azonnal elküldöm neked e-mailben az ingyenes, gyönyörű képekkel illusztrált  e-bookot, aminek címe: Kövek, kristályok, ásványok. Az e-book a kristályokkal kapcsolatos olyan alapismereteket tartalmaz, ami akkor is hasznos számodra, ha csak ékszerként használod a köveket.

  Természetesen személyiségi jogaidat tiszteletben tartom, ezért mielőtt megadod a címedet, hogy semmi kétséged ne legyen, olvasd el Adatkezelési tájékoztatómat.

 • Nem baj, ha nem ismered a köveket! Az útmutató könyvecskében található gyönyörű képekről megismerkedhetsz  velük!

 • Ha feliratkozol hírlevelemre, máris elküldöm neked AJÁNDÉKBA a letölthető e-bookot, így azonnal hozzáláthatsz a kövekkel való ismerkedéshez!

  Adatkezelési tájékoztatót IDE KATTINTVA olvashatod

„A világi, vagy bármely más siker az életedben sokkal inkább múlik azon, hogy mennyire jól vonod be az Univerzumot és csodáit, mint azon, hogy milyen jól hasznosítod az időd és a környezeted.

A feladatod tehát NEM az, hogy agyondolgozd magad, vagy, hogy újra feltaláld a spanyolviaszt.

Az a feladatod, hogy meghatározd az álmod, elképzeld a végeredményt, és kövesd a megérzéseidet és ösztöneidet!
A többi automatikusan és erőfeszítés nélkül kialakul; egy briliáns stratégia, a legjobb helyszín, az átütő elképzelés, valamint a tökéletes időzítés a megvalósuláshoz. Bár az Univerzum láthatatlan, mégis ELEVEN és minden tevékenységedben aktív szerepet játszik.

Tanuld meg, hogyan hasznosítsd!” (Dr.Joe Vitale)