Kristályismeret online kurzus
3 modulja egyben
most mindössze
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

Ide kattintva tudsz jelentkezni

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Hallottál a kristályok harmonizáló erejéről, és mégsem érzed nyakláncod, karkötőd hatását? Akkor alapvetően még nem tudod, hogy mire figyelj. Találkoztál már programozott kristállyal, sőt vettél is már ilyet, neked mégsem működik, abban az esetben is itt a helyed! A kristályok tudatos használatával hamar rájössz arra, hogy valóban hasznos segítőtársaink. A természet ezen adománya elsősorban akkor működik hatásosan, amikor kihasználod működése alapelveit, és Te programozod magadnak, a saját vágyaiddal!

Miért mutatnám meg mindezt neked?

Elsősorban azért, mert szeretem a természetet, és életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele.  Hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem, de nem sajátítok ki semmit. Mindez a Tiéd is, és Mindenkié, aki a Földön él! Abban az áldásban részesültem, hogy megérthettem a kristályok működésének titkait, és azt is, hogy minden összefügg mindennel!

Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad. Hiszek abban, hogy harmonikus életminőségünk az egész ember múltját és jelenét figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható. Ebben szeretnék neked segíteni, és szívesen állok rendelkezésedre, amikor kérdéseid vannak a kristályok használatával kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Ezzel a szándékkal hoztam létre a Kristályok – ásványok ismerete online kurzust,
ahol  szeretettel adom át Neked
minden tudásomat, tapasztalatomat.

 • Szeretnéd úgy használni a kristályokat, hogy azok az ÉLET minden területén Téged szolgáljanak?

  Ezt a tudást lépésről – lépésre haladva, rövid idő alatt elsajátíthatod.

 • A szomszédban laksz, vagy több ezer km - re, külföldön?

  Ez sem gond. Nálunk távoktatásban sajátíthatod el az ismereteket úgy, hogy ki sem kell mozdulnod az otthonodból.

 • Kevés az időd, nem tudsz együtthaladni a többiekkel?

  Saját ütemedben tanulhatsz, akkor amikor ráérsz és annyit, amennyi időd éppen van!

 • Szeretnél új dolgokat tanulni, viszont a vizsgán stresszes vagy?

  Nyugodtan hátradőlhetsz, elsősorban Önmagad előtt fogsz vizsgázni.  Tisztában vagyok a vizsga stresszhatásával ennek következtében tudom, hogy a stressz megváltoztatja a kristályok rezgését is. Mást érünk el vele, mint amit nyugalmi állapotban, minden külső körülménytől zavartalanul elérhetünk.

  Kövesd azokat az ismereteket amit átadok neked, így megérted a kristályok működését. Ennek eredményeként az életminőséged, különböző életterületeid olyan látványos mértékben fordítod jó irányba, hogy aki kapcsolatba kerül veled egyből elismeri: Kitűnőre vizsgáztál!

  Nekünk ezt nem kell bebizonyítanod, ezért nincs vizsga.

Mit tartalmaz ez a tanfolyam?

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Olyan recepteket is megismersz, mint a kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. Továbbá több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is, a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Ennek eredményeként megtalálod a saját gyógyító kristályaidat, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Mi több, megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Végül, de nem utolsó sorban gyakorlottá válsz, hogyan váljék egy kő a Te „kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Ilyen körülmények között „varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén. Ebben a modulban a Kristálygömb jövendöléssel is foglalkozunk.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Kristályismeret online kurzus
3 modulja egyben
most mindössze
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

Ide kattintva tudsz jelentkezni

Mellékesen jegyzem meg, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom, ennélfogva szívesen ajánlok két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok. Itt találod:  Ametiszt ásványbolt   és Kristály centrum

Mentés

Mentés

Mentés

EZT ÍRTÁK AZOK, AKIK MÁR ELVÉGEZTÉK EZT A KURZUST

„Köszönöm szépen a tanfolyamon nagyon sok új és könnyen használható információt kaptam. Ráadásul alig 2 héttel a első modul elvégzése után már lehetőségem is van a munkára, júliusig telve van a határidőnaplóm :)”

„Köszönöm szépen a lehetőséget, jól hasznosítható és bőséges tananyagot kaptunk mindhárom modulban. Garantálom, hogy működik amit tanultunk! A kellemes események szinte azonnal beindultak :-)”

„Köszönöm szépen, rendkívüli módon meg vagyok elégedve mindhárom modullal! Számomra is hihetetlen, de sok változást hozott az életemben ez a tanfolyam! Köszönöm szépen, hálás vagyok érte!

Üzenem a jelentkezőknek, és aki csak gondolkodik rajta, hogy érdemes elvégezni, ha az életetek jobbra fordulását várjátok, nem bánjátok meg!”

„Köszönöm a tanfolyam lehetőségét, a kristály programozás nagyszerűen működik, szívesen ajánlom mindenkinek! Külön köszönet a távoktatásért, így magam oszthattam be az időmet. Remek ár – érték arány!”

„Kedves Ágnes!
Ma a 3.modul 3. napi anyagánál tartok, de régóta készülök, hogy elismerésemet fejezzem ki! Eddig mindent kipróbáltam amiről tanulok és valóban minden működik ahogyan írtad, de ilyen átütő sikerre legmerészebb álmaimban sem gondoltam. Az utóbbi napokban igazán beindultak a dolgok, de a 3/2.nap anyaga amit szerdán próbáltam ki, a mai napra frenetikus, átütő és csodálatos hatást kezd kifejteni. Szinte megijedek, mi lesz a továbbiakban? Tudok – e ennyi jót elviselni? A KÖSZÖNÖM szó kevés és nem kifejezés azért ami történik velem 🙂

Szeretettel ölellek! Jónásné Paetel Panni”

Rendkívüli módon meg vagyok elégedve ezzel a képzéssel.
„Az ár-érték arány több, mint jó! Nagyon sokat kaptunk mindhárom modulban.
Engem elsősorban a programozás érdekelt, de annyira tetszett a többi is, hogy nem bántam meg!

Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve!!!!
Köszönöm szépen!”

„Hálás vagyok a megszerzett ismeretekért, köszönöm szépen! Mindenkinek szívesen ajánlom!”

„Köszönöm, nagyon tetszett! Ha lesz még valamilyen képzés tuti jelentkezek kérek értesítést! Zsolt”

„NAMASTE Agnes, halas vagyok mindenert!  Az elso modul nagyon hasznos volt, a 2.modul rendkivul izgalmas, alig tudom abbahagyni, mert csabit a kovetkezo resz 🙂 Már a 3.modulba is belekukkantottam, eroszakot kell vennem magamon, hogy ne siessek annyira is. Koszonom koszonom koszonom!”

„Nagyon sokat kaptam a tanfolyamon, hálásan köszönök mindent. Azok a fantasztikus, szívhez szóló levelek amelyeket minden alkalommal kaptam amikor valami kérdésem volt, olyanok voltak, amik hiányozni fognak most, hogy vége a tanfolyamnak. Örülök, hogy továbbra is kapcsolatban maradhatunk. Kérlek Ágnes, készíts újabb tanfolyamokat, azt a sok ismeretet ami benned van, oszd meg velünk! Várom a hírt, mikor kezdesz újabb modult.”

Szeretettel ölellek:Icus

Vannak, akik régebben végezték a tanfolyamainkat, teszik amit tanultak, és időről – időre hosszabb levélben beszámolnak nekünk egy – egy „csodáról” ami történik velük.

I. MODUL
KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

II. MODUL
KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

III. MODUL
KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés