A vizualizáció

a színgyógyászatban is fontos szerepet tölt be. Ahhoz, hogy a színekkel kezeld önmagad, vagy Kliensedet, magabiztosan kell alkalmaznod.

Kurt Tepperwein: A teremtő képzelet csodái című könyve az elsők között szerepelt, melyet annak idején e témában olvastam. Gondolom, nem ismeretlen számodra a Titok tanítása sem. – Amire gondolsz, az jelenik meg életedben.

Kedvencem volt az agykontroll is. Lényege, ellazult állapotban (alfa szinten) elképzeljük, hogy például eltűnik a ciszta a szervezetünkből, jó eséllyel meg is történik. Tapasztaltból mondom. Nekem sikerült vele elkerülni a műtétet.

Használtam és gyógyultam is vele, általa. A mai napig is szeretek ebben az ellazult állapotban „lebegni”. Pihentet, ha úgy akarom, gyógyít, ha arra használom és segít a megvalósításban, ha azt szeretném.

Az alkotó vizualizációt sok területen használják. A szellemgyógyászok, szellemsebészek, a távgyógyítók is így dolgoznak. Ahhoz viszont, hogy az említett kezelésekben gyógyulhasson valaki, szükséges ezt a módszert elsajátítania. Színkonzulensként én is gyakran ajánlom a szín-vizualizációt. Ennek lényege, hogy a kezelni kívánt területre azt a színt irányítjuk, mely a tünetet képes megszüntetni. Alkalmazható különböző lelki problémák kezelésére is.

Jól működik, ha például megerősítéseket szeretnél magadban elültetni.

Ezen kívül még számos esetben is hasznos és fontos, saját érdekünkben érdemes megtanulni és rendszeresen használni.

Ez egy relaxációs technika, melynek a lényege a belső csend megteremtése, majd a kívánt kép (ami a várt helyzet, esemény, állapot) részletes megalkotása, mely rögzül a tudatunkban, majd manifesztálódik (megjelenik) fizikai valóságunkban. Egyszerűbben fogalmazva, megtörténik, amire gondolunk.

Hogyan végezd?

Teremts magadnak nyugodt légkört, ahol senki nem zavar meg egy rövid ideig. Lehet ez reggel, felkelés előtt, vagy este, miután bebújsz az ágyadba. (Nem baj, ha belealszol! Az elképzelt kép nélküled is dolgozik.)

Amikor tanulod, nagyon fontos a nyugalom. Később már fog menni akárhol és bármikor. Persze autóvezetés közben azért ne használd! 😀

Gyújts meg egy gyertyát, vagy füstölőt. Ha van és velük élsz, fogd kezedbe kedvenc kristályodat. Én Ametisztet használok, de ez a kívánt helyzettől függ. Például, ha valahol nagyon fontos, hogy jól és jót beszéljek, akkor a Türkizemet fogom, miközben belsőmben látom, ahogy megtörténik az esemény és úgy, ahogy szeretném.

A következő lépés az ellazulás, a test ellazítása. Erre több remek anyagot is találsz az interneten. Kezdőként elsőször jó, ha vezetett relaxációt választasz, azaz valaki mondja, hogy haladj végig a folyamaton. Később használhatsz zenét is, de maradhatsz magadban, csendben. Én ezt szeretem leginkább.

Miután ellazultál (0-4 Hrz közötti a rezgésszinted), lásd a kívánt helyzetet, érzést, képet lelki szemeid előtt. Maradj ebben az állapotban legalább 20 percig.

A végén, mikor kijössz belső templomodból mindig köszönd meg a Teremtőnek (Istennek, a segítőidnek), hogy veled voltak és segítettek, segítenek neked.

Javaslom, tanuld meg és tedd mindennapjaidban szokássá. Meglátod, mennyivel könnyebben fog menni minden!

Ne légy türelmetlen, adj időt magadnak a tanulásra, a gyakorlásra. Lehet, nem sikerül elsőre, de ez nem azt jelenti, hogy nem működik. Gyakorolj, légy kitartó és meg is lesz az eredménye!

Ajánlom elolvasásra Shakti Gawain – A teremtő képzelet című könyvét

KÉSZÍTETTEM EGY 3 RÉSZES ISMERETANYAGOT A SZÍNEK TUDATOS HASZNÁLATÁRÓL…

ÉRDEKEL?

HA IGEN, KATTINTS ERRE A SZÖVEGRE ÉS OLVASS RÓLA!

Kapcsolat

Ha a fentiekkel, a színekkel, a színterápiával kapcsolatosan van kérdésed, töltsd ki az alábbi űrlapot és küldd el nekem, hamarosan válaszolok!

Adataidat tiszteletben tartjuk, nem osztjuk meg senkivel.
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod el.

Itt küldhetsz üzenetet