MIÉRT TETSZIK NEKEM AZ ACHÁT?

Ajándék e-book!

Válj részesévé annak a sok csodának,
amit a kristályok nyújtanak nekünk!

Mit tesz érted az achát?

Az achát stabilizáló és erősítő hatású, szükséged van arra, hogy elősegítsd a belső egyensúlyod elérését. Mivel az achátot választottad, feltétlenül őszintének kell lenned saját magaddal az érzéseidet illetően! Tudnod kell, hogy bárkit becsaphatsz, de önmagadat, saját legbelső Énedet, testedet, lelkedet nem tudod becsapni!

Az elfojtott rossz érzések – pld. boldogtalanság, féltékenység, rosszindulat – akadályozhat Téged az igazán boldog kapcsolat elérésében, mert mások a kisugárzásodból ösztönösen érzékelik ezt és távol tartanak maguktól.

Az achát kő gyógyít, biztonságérzetet teremt, ellazít. Ha használod, akkor segít neked, hogy úgy fogadd el magad ahogy vagy, ezáltal elősegítve azt, hogy más is elfogadjon Téged!

Valószínűleg azért választottad az achátot, mert erős ösztönzést érzel arra, hogy behatóbban foglalkozz a kövek megismerésével!

Mivel az achátot választottad, ezért nyilvánvaló, hogy rejtett képességeid lehetővé teszik önmagad fejlesztését, hogy gyógyításra használd a köveket önmagad és mások javára!

Az achátot ősidők óta használják a szerelmi és egyéb varázslatokhoz, mert vonzza a Föld bőségét minden tekintetben.

Az achátot beprogramozhatod arra, hogy gyakorlati megoldásokat találj a szerelmi és partnerkapcsolattal összefüggő problémáidra, ezen kívül „ párvonzó „ hatása is van!

Hallgass a megérzéseidre a képességeiddel kapcsolatban, és sajátítsd el ezt a tudást, az Univerzum energiái most a segítségedre lesznek a továbblépésben. Kattints IDE a bővebb információkért.

Lehet, hogy befolyásolható vagyok?

Az achát bátorságot, kitartást, stabilitást és kiegyensúlyozottságot nyújt.
Minden helyzetben segít neked, hogy hűséges maradj Önmagadhoz és megtaláld az utat önmagad kiteljesítéséhez.

Minden tekintetben képes Téged megvédeni a nemkívánatos befolyásoktól.

Ha Te az achát követ választottad, az azért történhetett, mert fizikailag és lelkileg ez a kő tud téged legjobban segíteni!

Az achát színe a földtónusok hihetetlen gazdagságát tárja a szemed elé, gyakran a talaj, vagy a kőzetek rétegezettségére emlékeztető formában és struktúrában.

Mivel elhivatottságod van a kövekkel való gyógyításban, ennek támogatására az achát olyan földies rezgéseket társít, amelyek segítenek abban, hogy a mindennapi élet sokféle kihívása közepette is képes legyél tudásodat elmélyíteni és hasznosítani önmagad és mások javára.

Segít, hogy minden szituációban hű maradj önmagadhoz, bebizonyítsd bátorságodat és kitartásodat életfeladatod beteljesítésében.

Szilárdságot és magabiztos kiegyensúlyozottságot kölcsönöz neked és megóvja belső lényedet a nemkívánatos befolyásoktól.

Kényes téma, de tedd fel a kérdést: Szereted önmagad?

A régi nézetek szerint egoista az, aki önmagát szereti. Szerencsére ez mára már kezdi idejét múlni, mivel ez a nézet az utóbbi évtizedekben számtalan gyógyíthatatlannak mondott betegséget okozott!

Igenis, szeretnünk kell önmagunkat!

Hogyan várhatom el, hogy bárki szeressen engem, ha olyan kishitű vagyok, olyan kevésre becsülöm önmagam, hogy még én magam sem szeretem saját magamat?

Hogyan mondhatom én bárkinek is, hogy szeretem, ha nem vagyok képes még magamat sem szeretni?

A helytelen önértékelésből adódó önbizalom hiánya olyan lelki diszharmóniát okozhat ami kihat a kedélyállapotra. A lelki zavarok hosszabb távon fizikai megbetegedéseket okoznak. Nagyon jól tudjuk, hogy a legtöbb betegséget az alacsony önértékelésből, önbizalom hiányából fakadó lelki sérülések okozzák. Ezek nem fordulhatnak elő, ha valaki szereti önmagát! Ha tudni szeretnéd, hogy melyik betegséget, tünetet milyen lelki probléma okozza, olvasd el a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című könyvet! Ez az e-book később is a segítségedre lesz, mivel minden betegséghez megtalálod benne azt a követ, amit használhatsz a gyógyításhoz. A tanfolyamon pedig elsajátítod, hogyan használd a köveket, hogy azok segíteni tudjanak.

Az achát segít neked ebben is!

Erősíti az önbecsülést és saját tested értékelését. Élesebbé teszi tekintetedet saját és mások rejtett lelki indítékainak felismerésére.
Az achát alkalmas a negatív gondolatok és érzések megszüntetésére, önmagad elfogadására.
Segít a problémák megoldásában, gyógyítja az érzelmi sérüléseket.

achát metszet kristalygyogyitas.hu

gyönyörű achát metszet kristalygyogyitas.hu

Mentés

A képen egy gyönyörű achát metszet látható kristalygyogyitas.hu

achát metszet kristalygyogyitas.hu

Mentés

Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel? Könyv kristalygyogyitas.hu

Az achát nyugtató hatású, és elhivatottságodban szilárd alapokat teremtő kő, ami segíti kiépíteni a kiegyensúlyozott és gyakorlatias hozzáállást az élet dolgaihoz.

Türelemre és kitartásra ösztönöz, szelíd sugárzása helyes látószögbe helyezi az eseményeket.

Ha szeretnéd azt az utat követni, amit választott köved, az achát biztosít neked, szerezd meg hozzá a tudást is, amiről bővebb információt  IDE KATTINTVA olvashatsz!

Ha szeretnél másik követ választani, IDE KATTINTVA megteheted!

Végül, de nem utolsósorban pedig tájékoztatlak, hogy nálam nem lehet kristályokat venni. Szeretettel ajánlom elsősorban az alábbi két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok: Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum