A HEGYIKRISTÁLYT VÁLASZTOTTAM!

A képen hegyikristály látható. kristalygyogyitas.hu

Mit gondolsz, miért tetszik most legjobban a hegyikristály?

Mentés

Mentés

Mentés

HEGYIKRISTÁLY A KEDVENCEM!

Mivel éppen a hegyikristály egyszerű szépsége tetszett meg, olvasd el, miért éppen erre a kőre esett a választásod? Lehet, hogy valóban igaz és fordítva történt? Nem Te választottál, hanem a hegyikristály választotta ki a gazdáját?….

A hegyikristály a legszélesebb körű tudáshoz és bölcsességhez vezet.

Mivel ezt a kristályt választottad, lelked legmélyén az igazságot keresed és alapvető kérdésekre szeretnél választ kapni!

A hegyikristály növeli a spirituális energiaszintet. Bármelyik csakrára helyezed, a megfelelő, jótékony hatást fejti ki, szabályozva ezzel a test finom energiaáramlását, fokozza a nyugodt éberséget.

A hegyikristály felszabadítja a jelenlegi és az elmúlt életekből származó eltemetett emlékeket. Segíti a pszichikus, vagy látnoki képességek és a tudatosság fejlesztését!

Ha a hegyikristályra esett a választásod, akár előre eltervezett keresési szándékkal jöttél ide, akár véletlenül nézted meg a hegyikristály leírását, akkor erre a kőre van szükséged fizikailag és mentálisan egyaránt!

Ne késlekedj!

Használd a követ marokkőként, helyezd bármelyik csakrára, akár a fürdővizedbe is beleteheted, viselj hegyikristály ékszereket, igyál hegyikristályból készített kristályelixírt és figyeld tested, szellemed változásait!

hegyikristály kristalygyogyitas.hu

hegyikristály kristalygyogyitas.hu

A hegyikristály elősegíti a teljesség és a belső szilárdság kifejlődését, szellemi és lelki világosságot, tisztaságot nyújt számodra.

Segít abban, hogy helyes döntéseket hozzál. Elmélyíti az intuíciót és a meditációt. A hegyikristály védelmet és energiát biztosít neked.

A hegyikristály a tiszta fény tökéletes hordozója. Tiszta, töretlen fénye magába öleli a szivárvány összes színét.
Ez láthatóvá is válik, amikor természetes állapotában a Föld mélyén a hegyikristály felhevül, majd hirtelen lehűl. Ilyenkor apró repedések keletkeznek benne, amelyben a fénytörés miatt szivárványszínű fényjelenség látható.

Az íriszkvarc tehát a hegyikristálynak egy gyönyörű, különleges változata, szivárványos kvarcnak is nevezik.

Az íriszkvarc gyógyhatása és lelkünkre gyakorolt hatása megegyezik a hegyikristály hatásával.

hegyikristály - íriszkvarc kristalygyogyitas.hu

LELKED KAPCSOLÓDÁSA A MINDENSÉGHEZ

A hegyikristály azzal a teljességgel és ősi energiaforrással fűz össze Téged, amely isteni szikraként lelked legmélyén lakozik és teremtő erejével mindent áthat.

A hegyikristály fáradhatatlanul és folyamatosan tölt, hogy sugárzó fényéhez hasonlóvá tudj válni.
Segít, hogy lelked kapcsolatba kerüljön a mindenség lelkületével, megakadályozza az elzáródásokat és az energetikai blokádokat, az aura tisztátalanságát és a lélek diszharmóniáját, vagyis mindazt ami az egység útjában állhat.

Így nyerhetsz a hegyikristályból világosságot és tisztaságot, így erősíti szellemedet és lelkedet.

A hegyikristály segít, hogy rátalálj saját utadra és helyes döntéseket hozz.

Mélyíti az intuíciót és a meditációt, újra – és újra friss energiával tölt fel. Az ametiszthez hasonlóan a hegyikristályt is világszerte spirituális és meditációs kőként tisztelik napjainkban éppúgy, mint a régmúltban.

A hegyikristály az álmaidat is világossá teheti, ha éjszakára karkötőként használod, vagy egy hegyikristály marokkövet a párnád alá teszel!

Ez a kő elkíséri lelkedet a más dimenziókban tett útjai során. ( sok nép a sír mellé hegyikristályt tesz, ami kiszűri a földsugárzásokat és egyéb geopatikus zavaró zónákat.)

Mivel a hegyikristály környezetéből meglehetősen nagy mennyiségű rezgést nyel el, amelyet jelentősebb igénybevétel esetén csak részben képes semlegesíteni, ezért nagyon fontos, hogy időnként energetikai tisztítást végezz rajta!

hegyikristály kristalygyogyitas.hu

Mentés

hegyikristály kristalygyogyitas.hu

Mentés

A HEGYIKRISTÁLY GYÓGYHATÁSA

A hegyikristály szinte minden betegség esetén használható, minden élethelyzetben segít!

A hegyikristály a legszélesebb sprektumú gyógyhatást felmutató kövek közé tartozik. Hatása miatt ma már a hagyományos orvoslás is használja, orvosi műszerekbe beépítve.

A hegyikristály mindenhol oldja az energia szabad áramlását megakadályozó elzáródásokat és blokádokat.
Harmonizálja, tisztítja és óvja auránkat.

Különösen jó hatással van az egyensúlyzavarokra és a szédülésre. Ilyenkor ajánlott folyamatosan hegyikristály karkötőt viselni.

A kristálygyógyászatban az a legszebb, hogy a kristályok által felismerjük azt, hogy a betegséget nem legyőzni kell, nem harcolni ellene, hanem megérteni, miért alakult ki. Abban a pillanatban, amikor megérted, hogy honnan jött a tünet, mi alakította ki benned, akkor azt is tudni fogod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy a valódi okot megszüntesd. Ennek következtében a természetes gyógyulási folyamat azonnal beindul. Csak így juthatsz el a teljes gyógyuláshoz!

Ha ismered az egyes tünetek lelki hátterét, többé nem esel bele abba a hibába, hogy stresszeld magad olyan dolgok miatt, amik téged megbetegítenek. Gondolataid erejével és a kristályok segítségével vissza tudod állítani az egészségedhez szükséges egyensúlyt!

A Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című könyvből megtudhatod, hogy egyes tüneteidet, betegségeidet milyen lelki folyamat indított be.  A hegyikristály segítségével képessé válsz a betegséget a gyökerétől kezelni és úgy gyógyulni, hogy az a betegség soha többé ne térjen vissza. Most AJÁNDÉKBA megkaphatod!

Betegséged lelki világod tükre! kristalygyogyitas.hu

FIGYELEM!

Kristályismeret online kurzus 3 modul
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

A “Tanfolyam” menüben olvashatsz bővebb információt róla.

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Végül pedig megemlítem, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom, ennélfogva szívesen ajánlok két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok. Itt találod: Ametiszt ásványbolt   és Kristály centrum

Tovább…