Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A TIGRISSZEMET VÁLASZTOTTAM!

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mit gondolsz, miért tetszik a tigrisszem?

Mentés

Mentés

ÉN VÁLASZTOTTAM A TIGRISSZEMET,

VAGY A TIGRISSZEM VÁLASZTOTT ENGEM?

Mit gondolsz, miért éppen a tigrisszem kőre esett a választásod a többi kő közül? A tigrisszem hatalmas védelmező erejéről ismert, valaha átkok és egyéb veszélyek elleni védelemként használták.

A tigrisszem nagyon jó segítő, ha pénzügyeid veszély fenyegeti, kiváltképpen akkor, ha lopástól vagy csalástól kell tartanod.
A tigrisszem segít szilárd alapon állni a talajon és alkalmat ad arra, hogy a “tigris szemével” láthassad a valóságot.

Általa képessé válsz felismerni saját valós igényeidet és különbséget tudsz tenni saját és mások igényei között.

Mivel a tigrisszemre esett a választásod, feltehetőleg pénzügyi fenyegetettségben élsz. Előfordulhat, hogy azért érzed sebezhetőnek magad, mert nem bízol pénzteremtő képességeidben.

Tartsd a tigrisszemet napfényes helyen és nézz bele, hogy elméd befogadja a kő sugalmazását!

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

TIGRISSZEM, A SZERENCSEKŐ

Ha a tigrisszemet valóban szíved szerinti kőnek tartod, akkor ez a csodálatos kő energiát, bátorságot és szerencsét hoz neked!
Barna és sárga árnyalatai a Nap tüzét a Föld szilárdságával ötvözi. Ha a tigrisszemet választottad, valószínűleg ambiciózus személy vagy, aki jól tudja, hogy nem szabad túlbecsülni a képességeit!

A tigrisszem segít neked, hogy két lábbal állj a földön, miközben a csillagok felé tartasz.

Ez a kő segít neked észrevenni a lényeges információt és összekötni a szálakat.

Ha a tigrisszemre esett a választásod az azért van, mert fizikailag és lelkileg erre a kőre van szükséged!

Ne habozz!
Viselj tigrisszem ékszert és nincs más dolgod, csak figyeld az életedben bekövetkező változásokat!

kristalygyogyitas.hu tigrisszem medál

Mentés

A TIGRISSZEMMEL TISZTÁBBAN LÁTJUK

A VALÓSÁGOT

A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt. Segít befelé tekinteni és felismerni belső korlátaidat. Új nyitottságra, megértésre és kreativitásra ösztönzi szellemedet.

A tigrisszem melegíti a testet és segít, hogy hamarabb kilábalj a betegségekből.
Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gálásokat.

A tigrisszem fontos része a csakra harmonizáló köveknek, mivel a napfonat – csakrára ( Solar plexus ) van kiegyensúlyozó, harmonizáló hatással.

A nyugati asztrológia szerint a tigrisszem a Szűz, Oroszlán, Ikrek, Skorpió és a Nyilas csillagjegy szülöttjeinek kifejezetten szerencsekövévé válik ha magánál hordja, feltéve ha valóban szíve szerinti kőnek tartja ezt a gyönyörű követ.

A tigrisszem üzenete az élő melegség. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthatsz, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz a kőnek. Meleg sugárzását selymes arany és barna tónusainak köszönheti.

Amikor védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozol, a tigrisszem tudatosítja benned, mit is keresel valójában: meleget, boldogságot és aranyló bőséget, amelyet azonban csakis saját magadban lelhetsz meg.

A tigrisszem arra tanít téged, hogy ez a vágyad csak akkor teljesül, ha nyitott és mozgékony maradsz ahelyett, hogy konvenciókba merevednél, vagy rég elmúlt vágyak beteljesüléséhez ragaszkodnál.

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu tigrisszem golyó

Mentés

Mentés

Mentés

VÁLJ NYITOTTÁ A LEHETŐSÉGRE!

A tigrisszem tekintetedet önmagadra irányítja. Megértőbbé tesz, gondolkodásodat friss kreativitással, elevenséggel, nagyobb áttekintéssel gazdagítja.

A tigrisszem hatására ismét nyitottabbá válhatsz a céljaid beteljesüléséhez közelebb vivő sokféle lehetőségre.

A tigrisszem azt mutatja meg, hogy az élet folyamatos mozgásban van. Felszólít téged, hogy menj tovább, nézz mélyebbre, míg saját bensődben meg nem találod az aranyló bőség kincsét, mely meleget, boldogságot és biztonságot ad.

Rendbe hozza az önértékelési zavarok, az önbírálat és a blokkolt kreativitás következményeit. Segít felismerni a tehetségedet és a képességeidet, no meg a hibáidat is, amelyeket jó lenne legyőzni. Bármilyen függőségben szenvedsz is, támogat abban, hogy változtatni tudj eddigi életviteleden.

Összeköti a két agyféltekét, és lehetővé teszi, hogy semmi ne kerülje el a figyelmed. Segít összegyűjteni a felbukkanó információkat, és megtalálni közöttük az összefüggéseket. Előmozdítja a dilemmák és a belső konfliktusok megoldását, főleg azokat, amelyeket a hiúság és a csökönyösség idéz elő.

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A TIGRISSZEM GYÓGYHATÁSA

A tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást. Melegíti testet és segít, hogy hamarabb kilábalj a náthából. Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gátlásokat. Enyhíti az asztmás tüneteket is.

Hatással van az ízületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén is ajánlott.
Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben.

A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség.
A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre.
Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában.

A tigrisszem révén feloldhatók az emocionális blokádok.
Amint az már ránézésre is látszik, e kőben többféle rezgés egyesül, így a segítségével megtanulhatsz távolságot tartani, s egy bizonyos sorrendet felállítani.

Bizonyára tudod, hogy minden fájdalmad, tüneted, betegséged valamilyen lelki konfliktusból ered, amit elszigetelten éltél meg, legbensőbb érzéseidet nem osztottad meg senkivel. Mit üzen a tudatalattid a betegségekkel? című könyvünkből beazonosíthatod, hogy melyik betegségedet milyen rejtett érzelmeid okozták. Amikor ezt felismered, és ezt az érzelmet alakítod át önmagadban, a betegséged örökre elmúlik, hiszen  a gyökerektől kezeled azt.

Ha szeretnél másik követ választani, IDE KATTINTVA megteheted!

kristalygyogyitas.hu tigrisszem

Mentés

Mentés

Mentés

kristalygyogyitas.hu betegséged lelki világod tükre

Mentés

Mentés

Mentés

Kristályismeret online kurzus
most
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Mit tartalmaz ez a tanfolyam?

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Olyan recepteket is megismersz, mint a kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. Továbbá több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is, a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Ennek eredményeként megtalálod a saját gyógyító kristályaidat, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Mi több, megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Végül, de nem utolsó sorban gyakorlottá válsz, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Ilyen körülmények között “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén. Ebben a modulban a Kristálygömb jövendöléssel is foglalkozunk.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mellékesen jegyzem meg, hogy kristályok, ásványok eladásával nem foglalkozom, ennélfogva szívesen ajánlok két webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok. Itt találod:  Ametiszt ásványbolt   és Kristály centrum

Mentés

Mentés

Mentés