GYÓGYÍTÓ KÖVEK, KRISTÁLYOK

Kristály terápia – képzések online ( távoktatás )

I.Modul: Kristálygyógyítás

II.Modul: Kristály Asztrológia

III.Modul: Kristály Programozás

Mentés

Mentés

Üdvözöllek itt, !

Köszönjük, hogy bizalmaddal megtiszteltél, és jelentkeztél a tanfolyamainkra! Gratulálunk döntésedhez, amiért csatlakozol a gyógyító kövek, kristályok ismerőinek és használóinak táborához!

Ezzel a hozzáállással azok közé tartozol, akik vállalják egészségükért, és életük minőségének javításáért a felelősséget, készen állnak a cselekvésre, és a cél elérése érdekében a fejlődésre.

Számunkra rendkívül fontos, hogy segítsünk téged ezen az úton, ezért engedd meg nekünk, hogy hozzád hasonlóan fontosnak érezzük, elhivatottak legyünk a céljaidat illetően. Mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy hozzánk hasonlóan Te is megismerd, élvezd és a magad szolgálatára hasznosítsd ezt a sok csodát, amit a kövek, kristályok nyújtanak számunkra.

A kristályok használata a tudatossággal kezdődik

Mivel érdeklődésed a gyógyító kövek felé fordult, bizonyára már Te is tudatossá váltál az alternatív lehetőségekre. Tanfolyamaink tananyaga a gyakorlati megvalósításra helyezi a hangsúlyt, aminek köszönhetően napról-napra egyre közelebb fogsz kerülni az első sikereidhez, akár az egészségedről van szó, akár más életterületekről.

Igyekeztünk minden lépést nagyon érthetően leírni, elmagyarázni és rávilágítani olyan dolgokra, amelyekről eddig  még nem hallottál, vagy csak nem hoztad összefüggésbe őket.  Ne aggódj, bárki számára megvalósíthatóak ezek a lépések!

Egyet azonban mindig tarts szem előtt: Nem vagyunk orvosok! Nem gyógyítunk, segítségünkkel és útmutatásunkkal a beteg magától gyógyul, feltéve, hogy gyógyulni akar.

Szeretettel és jól együttműködve azonban valóban csodákat tapasztalhatunk.

Zárt oldal

A fenti menüsorban egyértelműek lesznek számodra a lépések. Ezen az oldalon, – ahová bejelentkezésed után jutsz,- fogunk neked üzenni, ha új tartalom került az oldalra.

A Tananyagaidhoz és a különböző menükhöz a tanfolyami díj befizetését követően lesz hozzáférésed. Addig is a „Bevezető” menüben találod a bevezetést, ami nem kifejezetten a kristályokról szól, de általa megértheted, miért és hogyan működnek a kristályok, akár gyógyításra, akár céljaid elérésére, vagy egyébre használod őket.

Később majd modulonként jól elkülönítve találod a tanfolyam anyagának lépésről lépésre való elsajátításához szükséges tudásanyagokat, haladj rajta végig, tervszerűen, és ha bármilyen segítségre lenne szükséged, írj nekünk!

Az egyes modulokhoz tartozó  BÓNUSZ – aidat az aktuális modul végén helyeztük el, letölthető formában. 

Mindig egy mérföldkő az ember életében, amikor új fába vágja a fejszéjét. Szeretettel kívánunk neked kitartást, és rengeteg sikerélményt a megvalósításhoz! Illetve ne feledd: bármilyen kérdésed van, írj bátran a fenti menüsorban található Kapcsolat gombra kattintva!

A tanfolyami díj beérkezése után irány a gyakorlati pálya! Kezdd el még ma a leckék elsajátítását, és kerülj minden nap közelebb a kristályok birodalmához!

Kellemes tanulást és sikereket kívánunk a tanultak gyakorlati alkalmazásához!

Molnár Ágnes és Wein László

Mentés

kristálygyógyítás tanfolyam

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés