Rendkívüli közlemény

A világban és országunkban is zajló helyzet, a gyorsan változó körülmények  arra késztetnek bennünket, hogy átgondoljunk sok dolgot, és amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű feladat – mindenképpen szeretnénk pozitívan tekinteni, és nagyon szeretnénk ezt a pozitivitást Neked is átadni.

Bővebb tájékoztatót IDE KATTINTVA olvashatsz.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Panninak elege volt már abból,
hogy kilátástalannak látja a jövőt,

és végre kezébe akarta venni
élethelyzetének javítását!

Sőt, sikerélményei hatására ennél is merészebbé vált!

Megtanulta, hogy kívánságai valóra válhatnak, egyedül rajta múlik,
ezért titkos vágyai beteljesülését is rá merte bízni a kristályokra!

Megosztok veled egy sikertörténetet, aminek közzétételéhez hozzájárult az írója. Nevét, közös megegyezéssel csak rövidítve teszem közzé.

Két alkalommal, különböző időpontokban küldött levél következik ugyanattól a hölgytől.

Első levelét 2015. június végén írta:

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Mentés

Kedves Ágnes!
Ma a Kristályprogramozás 3. anyagánál tartok, most fogom ezt átvenni, időt szánok rá, mert ez a terület is izgalmasan hangzik, de régóta készülök, hogy beszámoljak neked.

Eddig mindent megcsináltam és kipróbáltam, amiről olvastam, így lábaltam ki a pánikbetegséggel fűszerezett depressziómból és valóban minden úgy működik ahogyan olvastam, de ilyen átütő sikerre legmerészebb álmaimban sem gondoltam.

Az utóbbi napokban igazán beindultak a dolgok, de a 3/2.nap anyaga, amit szerdán mindjárt meg is csináltam, a mai napra frenetikus, átütő és csodálatos hatást kezd kifejteni. Szinte megijedek, mi lesz a továbbiakban? Tudok – e ennyi jót elviselni?

A KÖSZÖNÖM szó kevés és nem kifejezés azért, ami történik velem.Életem legjobb döntése ez a tanfolyam.

Szeretettel ölellek! Jné P. Panni”

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A második levél egy évvel később, 2016.augusztus elején érkezett:

„Kedves Ágnes és Kedves Mindenki!

Immár több, mint egy éve végeztem el a Kristályok, ásványok ismerete kurzust. Egy évvel ezelőtt már beszámoltam az azonnali tapasztalataimról, azóta eltelt egy évben azonban sok minden történt velem. Szeretnék beszámolni róla és Ágnes kérésére nyilvánosan is megteszem.

Szorgalmas tanuló voltam, pontról pontra mindent végigcsináltam egész idő alatt. Már az elején sikereket könyvelhettem el, erről folyamatosan be is számoltam.

A kristály programozás azonban minden várakozásomat felül múlta.
Kiraktam a kristály mandalámat, benne az általam (a javasolt szertartással végezve) kiválogatott kövekkel.

Akkoriban volt egy munkahelyem, amiben “kötelességből és a megélhetés miatt” dolgoztam, bruttó olyan összegért, aminek a nettója csak ötszámjegyű.

Mellette volt egy hobbim, amit szívesen és lelkesen végeztem, de ez nem lehetett a munkám, nem vettek fel, mert “nem volt róla iskolám”. (csak tehetségem hozzá)

Kiraktam a mandalámat és a köveket a tanult szertartással arra programoztam, hogy olyan álláslehetőséget kapjak, amit szeretek csinálni és tisztességesen megélek belőle a családommal.

Persze  a kívánságomat nagyon gondosan megfogalmaztam, hiszen azt is megtanultam, – és a struccos 🙂 példából meg is értettem – hogy egyetlen pontatlanul megfogalmazott szó mennyire félreviheti a programozás eredményét. A programozást követő 2 nap (kettő!!) múlva a metrón nem messze tőlem beszélgetett két nő egy csábító lehetőségről. Tisztán hallottam, pedig a metró zaja, a beszélgetések zsongása monoton zajként mindent elnyomott.Mintha egy tölcséren keresztül jutott volna el hozzám  a beszélgetés.

Megmarkoltam a zsebemben a programozott kövek közül egyet és figyeltem az érzéseimet. A fülemben ez csengett: “Kérdezz, kérdezz, kérdezz!”

– Na de mit?  Amúgy is illetlenség, hogy kihallgattam mások beszélgetését. Még bele is szóljak? Nem az én stílusom.

A két nő láthatóan leszálláshoz készült, mire gyorsan megkérdeztem, hol van ez a lehetőség?
Az idősebb mondott egy közeli címet és azt is mondta még, hogy kizárólag személyes beszélgetés után lehet jelentkezni, addig önéletrajz sem kell…..

A kövemet szorongatva újra megszólalt bennem a hang: “Azonnal menj!”….Mivel éppen munkába igyekeztem, így nem azonnal mentem, de a hang nem hagyott nyugodni, így 9 órakor hivatalos ügyekre hivatkozva egy órára elkéredzkedtem a munkahelyemről és mentem.

Csodák csodája (ma már tudom, hogy nincsenek csodák) az a hölgy fogadott, akitől a metrón érdeklődtem.
“Már vártam” – ezzel fogadott. Elmondta, hogy nem szokott munkahelyi dolgokról idegenek előtt beszélni,  a metrón nem tudja hogyan történt, de  ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy ismerősével beszélgessen a kialakult helyzetről.

Beszélgettünk a munkámról, a “hobbimról” és minden másról…. fél óra sem telt el, megkaptam az ajánlatát: kezdőként olyan fizetést, amennyit összesen eddig a férjemmel együtt sem vittünk haza. Beiskoláznak és amikor meglesz a végzettségem is, az összeg majdnem dupláját kapom…

Most itt tartunk:

2015 júliusában fejeztem be a Kristályismeretet, bár azóta is vissza – visszanézek azokra a területekre, amelyekre éppen szükségem van..

A mandalámon a köveimet augusztus közepén programoztam.

Egy hét múlva új állásom volt, amit imádok.

Szeptemberben beiskoláztak,

2016. júniusban végeztem, már papírom van arról, ami a hobbim is, és Isten adta tehetségem.

2016 Július 1 – től hivatalosan is megemelték a fizetésemet.

 
” Isten adta tehetség” :

Mint említettem, volt egy hobbim, amit szerettem csinálni. A kurzus Asztrológia moduljában megtudtam, hogy ez a tevékenység azért a szívem csücske, mert ez az életfeladatom, erre születtem, miközben homlokegyenest más pályán tevékenykedtem addig. Nem csoda, hogy nem éreztem jól magam benne és belebetegedtem….

Sokat írhatnék még, de egyelőre ennyi elég.

Üzenem minden olvasónak, hogy használják a kristályokat a tanultak szerint, vegyék komolyan és csinálják akkor is a feladatokat, ha nem igazán hisznek benne, és elkezdenek történni a csodák!

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Jné P. Panni

Kristály programozás

Mentés

Számtalan levelet kapok végzett tanulóimtól, de Panni életének alakulása mindent felülmúlt.

Na de mi is volt az, ami így beindította az életét?

A kristályok segítenek bárkinek, viszont általában nem figyelnek rájuk.

Egy programozott kristály sem fogja a kezed és nem vezet el oda, ahol dolgod lenne. A tudatalattidat nyitja meg, hogy „észre” vedd, hogy halld és lásd azokat a dolgokat, helyzeteket, amelyek mellett egyébként elmentél volna. Megemeli az önbizalmadat, hogy merj hallgatni a hangra, amit belső hallásoddal hallasz, és merj lépni önmagad érdekében.

Bizonyára Te is voltál már úgy, hogy valamit megéreztél, valami „eszedbe jutott”, majd szinte a következő pillanatban le is beszélted magad a dologról, mert neked az úgysem sikerülhet, nem neked való, túl öreg, vagy éppen túl fiatal vagy, esetleg mit szólnak hozzá a családtagjaid, barátaid, szomszédaid, stb.  Később aztán rájöttél, hogy helyes volt az első megérzésed, azt kellett volna tenned, de már késő.

Egy kristály olyan hitet nyújt számodra, hogy kétséged sem lesz a helyes döntésről.

Mi volt az az erő, ami Pannit arra ösztönözte, hogy vegye  végre a kezébe saját sorsát?

Tudom, hiszen a kurzus résztvevőinek egy részével folyamatos kapcsolatba vagyunk. Persze azokkal, akik ezt igénylik. Nyitva áll a lehetőség mindenkinek, hogy írjon amikor kérdése van, elakad, vagy megosztana velünk valamit.

Panni egészségi állapota megromlott az utóbbi években, egyre gyakrabban jelentkeztek a depressziós tünetek, ezért férjével való kapcsolatában is elkezdődtek a problémák, gyermekeivel is kezdte elveszíteni a bizalmas kapcsolatot.

Nem nyugodott bele kiszolgáltatott helyzetébe, tudta, érezte, hogy többre hivatott, mint minimálbérért olyan munkahelyen dolgozni, ahol ráadásul nem is érezte jól magát.

Mindenkinek felteszem a kérdést, amikor kapcsolatba kerülünk a kristályok által, neked is ott volt az első, üdvözlő levemben: Írd meg, mi ösztönzött arra, hogy megismerkedj a kristályokkal?

Panni akkoriban azonnal válaszolt: „Negyven elmúltam, és úgy érzem, lábujjhegyen lopakodok a sír felé ahelyett, hogy élném az életem. Tudom, hogy az élet ennél többről szól! Azt is tudom, hogy az irányt nekem kell megtalálnom. Most ezt keresem. Egy mocsárban érzem magam és választanom kell: belepusztulok, vagy kikapaszkodom. Élni akarok és ezért mindent megteszek!”

Panni szorgalmas volt, valóban leckéről – leckére mindent követett, ahogy tanulta. Már az első hónapban javult az egészségi állapota, a depresszióját mintha elfújták volna. Levelei egyre több örömöt sugároztak. Általában 3 – 4 napot foglalkozott 1 – 1 tananyaggal.

Mit tanult az első nyolc fejezetben?

  • Az alapoktól indultunk, így megismerkedett a kristályok működésével, letisztázódott előtte, miért fontos azok gyakori tisztítása és feltöltése.
  • Megértette, mit jelent a különböző anyagok rezgési frekvenciája és szorgalmasan harmonizálta kristályával önmagát.
  • Érezte, hogy egyre erősebbé válik, javult az önbecsülése, elkezdődött a fejlődés. Másként látta a férjével és gyermekeivel a kapcsolatot, másként reagált a dolgokra, máshogy válaszolt kérdéseikre, és ezt a családja nagyon hamar észrevette.
  • Megtapasztalta, ahogy egyre jobban érzi magát a bőrében, egyre boldogabb és a környezete is kezd megváltozni. A kezdetektől számított második hét után írott levelében lelkendezve számolt be arról, hogy hosszú idő után béke uralkodik a családjukban.
  • Megtanulta kezelni önmagát a kristályokkal. Ebben előnyben részesítette a bónuszként ajándékba kapott ismereteket. Szerinte ez kényelmesebb, mint a testet masszírozni.
  • Recepteket tanult különböző kristályelixírekről, kristálykrémekről. Időközben kamasz lánya pattanásait olyan sikerrel kezelte, hogy nem csak a pattanások tűntek el, hanem az évekkel ezelőtt elveszettnek hitt bizalmas kapcsolatuk is helyreállt. Panni egyik leveléből tudom, hogy a tini lány ezt így fejezte ki: „Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó fej vagy Anya!” Egy későbbi leveléből pedig kiderült, hogy ma már a barátnők barátnőinek is Panni készíti a „híres” pattanások elleni lemosót és kristálykrémet.
  • Családja összes fellépő problémáját sikerrel kezeli a kristályokkal. A kezelésekben mindig figyelembe veszi a lelki kiváltó okot. (Mit üzen a tudatalattink c. e-bookot használja hozzá)

Panni a második nyolc tananyagot (a Kristály Asztrológiát) is szorgalmasan tanulta, amiből nem csak a saját életfeladatát ismerte fel, hanem képessé vált egész családjának alapos megismerésére.

Ma már jól tudja, hogy azok a viselkedésminták, amit a családjában és környezetében tapasztal, honnan erednek és a kristályok segítségével sikerül neki a jó tulajdonságokat erősíteni, miközben a kellemetlen dolgok szinte beavatkozás nélkül tűnnek el.

A harmadik része a tanfolyamnak a kristályok programozása, ami szintén nyolc tananyagot tartalmaz. Panni beszámoló levele a sikerről magáért beszél!

Mentés

Ha adsz egy esélyt önmagadnak, hátha mégis létezik az a csoda,
amit a kristályokról hallottál,

esetleg ennél is merészebb vagy,

és nem félsz attól, hogy életed gyökeresen megváltozzon,
hogy kívánságaid valóra váljanak,
ezért titkos vágyaid beteljesülését is rá mered bízni a kristályokra,
akkor nincs helye a halogatásnak!