ÖRÜLÜNK, HOGY ÉRDEKLŐDSZ
A KRISTÁLYOK, ÁSVÁNYOK IRÁNT.

! Figyelem!
Rendkívüli közlemény!

A világban és országunkban is zajló helyzet, a gyorsan változó körülmények arra késztetnek bennünket, hogy átgondoljunk sok dolgot, és amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű feladat – mindenképpen szeretnénk pozitívan tekinteni, és nagyon szeretnénk ezt a pozitivitást Neked is átadni.

Éppen ezért

A Kristályok, ásványok ismerete 3 moduljának részvételi díja
36.990 Ft helyett most, a rendkívüli helyzetre való tekintettel

mindössze

5.000 Ft

Hogy miért csökkentettem az árat olyan mértékűre, ami szinte a honlap fenntartásának költségét is alig fedezi?

  • Meggyőződésem, mert tapasztalom, hogy a kristályok segítenek nekünk! Most, amikor azt sem tudhatjuk, hogy holnap mi vár ránk, szinte elkerülhetetlen az aggodalom, a kilátástalanság, félelem, keserűség és hasonló érzések még akkor is, ha tudjuk, hogy minden rendbe jön.
  • A kristályok – mint minden amit a Természet ad nekünk -, segítenek, hogy ezt a kritikus helyzetet átvészeljük. Úgy érzem, meg kell adnom a lehetőséget mindenkinek, hogy hozzám hasonlóan bizakodva, reményekkel, és szeretettel telve várhassa a holnapot.
  • A kedvező díjon felül, még egy ajándékot is felkínálok: A tanfolyam zárt oldalára már feltöltöttem a Mit üzen a tudatalattink …? című e-bookot, amiből megtudod, hogy milyen tünetet milyen lelki állapot vált ki. Ez az e-book segítségre lesz a kristályok kiválasztásánál is, mivel minden tünet magyarázata mellett megtalálod azt is, hogy milyen kristályok alkalmasak annak harmonizálására.

Kérlek, olvasd el ezt a rövid összefoglalót a Kristályok ismerete kurzusról!

A kurzus online, tehát személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve sajátíthatod el az ismereteket, akkor és annyi időt töltesz vele, amennyi neked jól esik.

A kurzus anyagához való hozzáférésed örökös, tehát bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert a résztvevőknek (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályok, ásványok ismerete kurzus 3 modulból áll, modulonként 8 – 8 különálló fejezet (összesen 24 + 3 bónusz) amelyek három nagy életterületet ölelnek fel.  Jó ütemben haladva átlagosan havonta egy modult tudsz elvégezni, de nyugodtan haladhatsz a magad ütemében gyorsabban, vagy lassabban, ahogy neked jólesik.
A harmadik modulnál érdemes tananyagonként 1 – 1 hetet számolni, mivel a programozott kívánságaidnak érdemes időt adni, így a III.modul kb. 2 hónapot vesz igénybe.

A teljes kurzus ára 36.990 Ft helyett most csak 5.000 Ft

ÚTMUTATÓ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉHEZ

Mielőtt kitöltöd az űrlapot, az érvényes jogszabályok (GDPR) értelmében tájékoztatnunk kell arról, hogy a megadott személyes adataid nálunk biztonságban vannak.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod

Ha elfogadod a fent írtakat, kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

2020.július 1- től a törvény előírja, hogy ha van adószámod, azt fel kell tüntetnem a számlán. Kérlek ezért, ha adószámos magánszemély vagy, vagy vállalkozó, a jelentkezési lapon írd be ezt a számot!
Magánszemélyeknek erre nincs szükség, nem a 8-al kezdődő adóazonosító jelet kérjük.

Amikor minden adatot pontosan beírtál, kattints az alján lévő zöld színű Jelentkezem! gombra!

Ha sikeresen elküldted a jelentkezést, azonnal olvashatod a választ. Ha továbbra is a jelentkezési űrlapot látod magad előtt, akkor valószínűleg nem sikerült elküldened. Ebben az esetben nézd át, hogy minden adatot kitöltöttél – e (pirossal bekeretezve látod, amit pótolnod kell) majd kattints még egyszer a gombra, vagy a Kapcsolat menüből küldj egy üzenetet nekem!

Ne feledd: A halogatással gyakran elmúlik az alkalom!

Szeretettel várlak, és örömmel adok át neked minden információt, legjobb tudásom szerint.

Molnár Ágnes

Az űrlap kitöltésével elküldheted jelentkezésedet.

FONTOS! 

Amikor elküldöd a jelentkezést, az automata rendszer azonnal kiküldi a címedre a visszaigazolásomat, amiben megadom a további teendőket. A levelezőrendszerek beállítása azonban sokszor megtréfál minket, és valahová eldugja a fontos leveleinket is. Ha nem találod azonnal a tisztaforras2008@gmail.com címről érkezett levelet, írd be az e-mail címemet a levelezőrendszered keresőjébe, és azonnal megmutatja, még akkor is, ha esetleg a spam mappába tette.
Amiben biztos lehetsz, amikor elküldted a jelentkezést, egy percen belül nálad van a visszaigazolás.