ÖRÜLÜNK, HOGY ÉRDEKLŐDSZ
A KRISTÁLYOK, ÁSVÁNYOK IRÁNT.

A Kristályok, ásványok ismerete 3 moduljának részvételi díja
most összesen csak

5.000 Ft

Ez a díj magában foglalja a zárt, saját jelszavaddal védett oldaladon elhelyezett 3 modul összesen 27 részletes tananyagát.

  • A kedvező díjon felül, még egy ajándékot is felkínálok: A tanfolyam zárt oldalára már feltöltöttem a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című e-bookot, amiből megtudod, hogy milyen tünetet milyen lelki állapot vált ki. Ez az e-book segítségre lesz a kristályok kiválasztásánál is, mivel minden tünet magyarázata mellett megtalálod azt is, hogy milyen kristályok alkalmasak annak harmonizálására.

Kérlek, olvasd el ezt a rövid összefoglalót a Kristályok ismerete kurzusról!

A kurzus online, tehát személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve sajátíthatod el az ismereteket, akkor és annyi időt töltesz vele, amennyi neked jól esik.

A kurzus anyagához való hozzáférésed örökös, tehát bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert a résztvevőknek (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályok, ásványok ismerete kurzus 3 modulból áll, modulonként 8 – 8 különálló fejezet (összesen 24 + 3 bónusz) amelyek három nagy életterületet ölelnek fel.Jó ütemben haladva átlagosan havonta egy modult tudsz elvégezni, de nyugodtan haladhatsz a magad ütemében gyorsabban, vagy lassabban, ahogy neked jólesik.

A teljes kurzus ára  most csak 5.000 Ft

ÚTMUTATÓ AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉHEZ

Mielőtt kitöltöd az űrlapot, az érvényes jogszabályok (GDPR) értelmében tájékoztatnunk kell arról, hogy a megadott személyes adataid nálunk biztonságban vannak.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod

Ha elfogadod a fent írtakat, kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

Amikor minden adatot pontosan beírtál, kattints az alján lévő zöld színű Jelentkezem!gombra!

Ha sikeresen elküldted a jelentkezést, azonnal olvashatod a választ. Ha továbbra is a jelentkezési űrlapot látod magad előtt, akkor valószínűleg nem sikerült elküldened. Ebben az esetben nézd át, hogy minden adatot kitöltöttél – e (pirossal bekeretezve látod, amit pótolnod kell) majd kattints még egyszer a gombra, vagy a Kapcsolat menüből küldj egy üzenetet nekem!

Ne feledd: A halogatással gyakran elmúlik az alkalom!

Szeretettel várlak, és örömmel adok át neked minden információt, legjobb tudásom szerint.

Molnár Ágnes

Az űrlap kitöltésével elküldheted jelentkezésedet.

FONTOS!

Amikor elküldöd a jelentkezést, az automata rendszer azonnal kiküldi a címedre a visszaigazolásomat, amiben megadom a további teendőket. A levelezőrendszerek beállítása azonban sokszor megtréfál minket, és valahová eldugja a fontos leveleinket is. Ha nem találod azonnal a tisztaforras2008@gmail.com címről érkezett levelet, írd be az e-mail címemet a levelezőrendszered keresőjébe, és azonnal megmutatja, még akkor is, ha esetleg a spam mappába tette.
Amiben biztos lehetsz, amikor elküldted a jelentkezést, egy percen belül nálad van a visszaigazolás.

Munkánkat támogatja: borkaszandal.hu

Honlapunk címe: kristalyinfo.hu