ÖRÜLÜNK, HOGY ÉRDEKLŐDSZ
A KRISTÁLYOK, ÁSVÁNYOK IRÁNT.

A Kristályok, ásványok ismerete 3 moduljának részvételi díja
most összesen csak

5.000 Ft

Ez a díj magában foglalja a zárt, saját jelszavaddal védett oldaladon elhelyezett 3 modul összesen 27 részletes tananyagát.

  • A kedvező díjon felül, még egy ajándékot is felkínálok: A tanfolyam zárt oldalára már feltöltöttem a Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel? című e-bookot, amiből megtudod, hogy milyen tünetet milyen lelki állapot vált ki. Ez az e-book segítségre lesz a kristályok kiválasztásánál is, mivel minden tünet magyarázata mellett megtalálod azt is, hogy milyen kristályok alkalmasak annak harmonizálására.

Kérlek, olvasd el ezt a rövid összefoglalót a Kristályok ismerete kurzusról!

A kurzus online, tehát személyes részvételt nem igényel. Kényelmesen, otthonodban ülve sajátíthatod el az ismereteket, akkor és annyi időt töltesz vele, amennyi neked jól esik.

A kurzus anyagához való hozzáférésed örökös, tehát bármikor visszatérhetsz a saját, jelszóval védett, zárt oldaladra. Ez azért is lényeges, mert a résztvevőknek (a régieknek is!) gyakran adunk olyan ajándékot, ami a nyilvános oldalakon nem érhető el.

A Kristályok, ásványok ismerete kurzus 3 modulból áll, modulonként 8 – 8 különálló fejezet (összesen 24 + 3 bónusz) amelyek három nagy életterületet ölelnek fel.  Jó ütemben haladva átlagosan havonta egy modult tudsz elvégezni, de nyugodtan haladhatsz a magad ütemében gyorsabban, vagy lassabban, ahogy neked jólesik.

A teljes kurzus ára  most csak 5.000 Ft

 

Mielőtt elküldöd a részvételi szándékod, az érvényes jogszabályok (GDPR) értelmében tájékoztatnunk kell arról, hogy a megadott személyes adataid nálunk biztonságban vannak.

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod

Ne feledd: A halogatással gyakran elmúlik az alkalom!

Szeretettel várlak, és örömmel adok át neked minden információt, legjobb tudásom szerint.

Molnár Ágnes

Az űrlap kitöltésével elküldheted jelentkezésedet.

Kérlek, töltsd ki ezt az űrlapot!

FIGYELEM!
 Időnként előfordul, hogy a technika ördöge játszik, és nem érkezik be hozzám a jelentkezési lap. Ha 24 órán belül nem kapod meg a visszaigazolást, kérlek küldj egy e-mailt a tisztaforras2008@gmail.com címre.

Köszönöm szépen!
Molnár Ágnes

 

 

Munkánkat támogatja: borkaszandal.hu

Honlapunk címe: kristalyinfo.hu