Színesek vagyunk, akár hisszük, akár nem…

Színesek vagyunk, ha látjuk, ha nem.

A színek szépek. Csodásak. Van, amelyiket jobban szeretjük, de olyan is van amelyik kevésbé, sőt egyáltalán nem szimpatikus.

Egyik esetet sem hagyhatjuk figyelmen kívül. A színek fontos információkat közölnek velünk, rólunk. Ha egy szín egy bizonyos érzést kelt bennünk, adjuk át magunkat neki, figyeljünk oda rá, értelmezzük!

Segít megérteni egyes helyzeteket, utal egészségi állapotunkra is. Ehhez azonban meg kell ismernünk jelentésüket. Megtanulható, nekem is sikerült.

Tudjuk, nem csak fizikai test vagyunk, hanem rendelkezünk úgynevezett finom-energetikai testekkel is. Ez az auránk, ami több rétegből áll és a különböző energetikai pontok, 7 nagyobb fő csakra és számtalan kisebb.

Mindegyik színekben pompázik, és minden szín különböző frekvencián rezeg. Nem mindenki látja ezeket a testeket, de mérhető, ma már elfogadott és köztudott dolog.

Elválaszthatatlan részünk a fény és a szín. Minden szervünkhöz tartozik egy szín és mindannyian színeket sugárzunk. Mindenkinek megvan a saját színe, ezt belső színtestnek nevezzük, mely információt hordoz rólunk. Ha egy színt választunk, az belső színrezgésünkkel áll kapcsolatban és sok mindent közöl fizikai, érzelmi és lelkiállapotunkról. Minden érzelmünk és érzésünk egy adott színnel kapcsolatos.

Ha egy színt elutasítunk, az nem azt jelenti, hogy nincs szükségünk rá, hanem jobbára azt, hogy dolgunk van vele. Például, ha valaki nem szereti a barnát, valószínű, hogy nem találta meg a helyét élete valamelyik területén és nincs meg a biztonsága, nem érzi a talajt a lába alatt.

A kedvenc színeink elárulnak rólunk mindent a szín értői számára. Például, ha valaki rajong a vörösért, egész biztos, hogy energikus, lendületes ember, aki nem fél a változástól és nincs az a nehézség számára, melyet ne tudna megoldani.

Találkoztam olyan emberrel is, aki egyáltalán nem szereti a színeket. Ennek üzenete, Ő se szeretni, se elfogadni nem tudja önmagát.

Ne higgy el semmit nekem, míg meg nem tapasztalod! Írd meg, melyik a kedvenc színed, majd váltsunk pár levelet, segítek megfejteni üzenetét!

Kapcsolat

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, vagy
kérdésed, hozzászólásod van,
akkor küldj egy üzenetet, hamarosan válaszolunk.

Adataidat tiszteletben tartjuk, nem osztjuk meg senkivel.
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatod el.

Itt küldhetsz üzenetet