GYÓGYÍTÓ KÖVEK, KRISTÁLYOK

Kristály terápia – képzések online ( távoktatás )

Mentés

Mentés

 FIGYELEM!

Új ajándék került feltöltésre, amit az AJÁNDÉK menüben találsz!

 

Mentés

Mentés

Üdvözöllek itt, !

Köszönjük, hogy bizalmaddal megtiszteltél, és jelentkeztél a tanfolyamunkra! Gratulálunk döntésedhez, amiért csatlakozol a gyógyító kövek, kristályok ismerőinek és használóinak táborához!

Ezzel a hozzáállással azok közé tartozol, akik vállalják egészségükért, és életük minőségének javításáért a felelősséget, készen állnak a cselekvésre, és a cél elérése érdekében a fejlődésre. Számunkra rendkívül fontos, hogy segítsünk téged ezen az úton, ezért engedd meg nekünk, hogy hozzád hasonlóan fontosnak érezzük, elhivatottak legyünk a céljaidat illetően. Mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy Te is megismerd és a magad szolgálatára hasznosítsd ezt a sok csodát, amit a kövek, kristályok nyújtanak számunkra.

A kristályok használata a tudatossággal kezdődik

Mivel érdeklődésed a gyógyító kövek felé fordult, bizonyára már Te is tudatossá váltál az alternatív lehetőségekre. Tanfolyamaink tananyaga a gyakorlati megvalósításra helyezi a hangsúlyt, aminek köszönhetően napról-napra egyre közelebb fogsz kerülni az első sikereidhez, akár az egészségedről van szó, akár más életterületekről. Igyekeztünk minden lépést nagyon érthetően leírni, elmagyarázni és rávilágítani olyan dolgokra, amelyekről eddig  még nem hallottál, vagy csak nem hoztad összefüggésbe őket.  Ne aggódj, bárki számára megvalósíthatóak ezek a lépések!

Arra azonban felhívom a figyelmedet, hogy nem vagyunk orvosok, mi nem diagnosztizálunk és nem gyógyítunk! A beteg gyógyul, ami az Ő saját, gyógyulásába vetett hitén, akaratán és megértésén múlik. Mi ebben tudunk segíteni a kristályokkal, sok – sok szeretettel, türelemmel és figyelemmel.

Azt sem mondjuk a betegnek, hogy ne menjen orvoshoz, ne szedje, vagy hagyja abba a gyógyszer szedését! A vizsgálatok, diagnosztizálás és a gyógyszer javaslat kizárólag az orvos feladata, és mi mindig tiszteletben tartjuk ezt!

Zárt oldal

A fenti menüsorban egyértelműek lesznek számodra a lépések. Ezen az oldalon, – ahová bejelentkezésed után jutsz,- fogunk neked üzenni, ha új tartalom került az oldalra.

A Tananyagaid menüben találod az Online Tanfolyamod lépésről lépésre megvalósításához szükséges tudásanyagokat, haladj rajta végig, tervszerűen, és ha bármilyen segítségre lenne szükséged, írj nekünk!

Mivel Te a Kristálygyógyítás I.modul  tanfolyamra jelentkeztél, jelenleg ezt a tananyagot, valamint Bónusz ajándékodat találod a Tananyagaid menüben. Gratulálunk választásodhoz, mivel ezzel az anyaggal megalapozod az ismereteidet. Ha időközben úgy érzed, hogy szeretnél tovább haladni, a menüben szintén megtalálod a Kristály Asztrológia és a Kristályprogramozás tanfolyamaink információját és a jelentkezési lehetőséget.

Mivel szeretünk ajándékozni, egy új menü is bekerült, ahová időről időre újabb ajándékok kerülnek fel. Nézd meg tehát az Ajándékod menüt is, szeretettel adjuk át, amit ott találsz!

Mindig egy mérföldkő az ember életében, amikor új fába vágja a fejszéjét. Szeretettel kívánunk neked kitartást, és rengeteg sikerélményt a megvalósításhoz! Illetve ne feledd: bármilyen kérdésed van, írj bátran a fenti menüsorban található Kapcsolat gombra kattintva!

Akkor irány a gyakorlati pálya! Kezdd el még ma a leckék elsajátítását, és kerülj minden nap közelebb a kristályok birodalmához!

Kellemes tanulást és sikereket kívánok a tanultak gyakorlati alkalmazásához!

Molnár Ágnes

kristálygyógyítás tanfolyam

kristálygyógyítás tanfolyam

Mentés

kristálygyógyítás tanfolyam

kristálygyógyítás tanfolyam