ÉLETÚT TESZT

A KALANDOK IDŐSZAKA

Az Életút teszten az 1.képet választottad:  A kalandok időszakát éled

Olyan utakon jársz, ahol ember még nem járt – számodra ugyanis nem létezik kövezett út a célhoz. Szereted úgy élni az életedet, ahogy jön, amolyan „ahogy esik, úgy puffan” módjára, és az a legjobb, ha a jövő mindig meglepetéssel szolgál.

Soha nem támasztasz elvárásokat egyetlen nap elé sem, így hajlandó vagy elfogadni bármit, ami megtörténik. Egyszerűen lenyűgöz minden új élmény és megtapasztalás, és élvezed, hogy az élet jelenleg hullámvölgyeken vezet keresztül. Jól tudod, hogy a lejtő után mindig az emelkedő jön.

Ha elfogadsz mindent annak, ami valójában, ha nem ítélkezel és cselekedeteidet a szeretet vezérli, ezek a hullámvölgyek egyre inkább kisimulnak.

Ha az életedben előforduló konfliktusokat megoldandó feladatként kezeled, hamar rájössz arra is, hogy a nehézségek téged szolgálnak, ezen keresztül vezet az út a beteljesedett élethez.

Sok sikert kívánok neked életed minden területén!

 

Hazánk és a világ eseményei most számtalan olyan érzést elevenít fel bennünk, amit nagyon nehéz kezelnünk.

Felgyorsultak az események, jelentős fizikai és energetikai változások zajlanak, hihetetlen energiáknak vagyunk tanúi az utóbbi időkben. Az előrejelzések szerint ez még tovább fokozódik. Ez tükröződik hazánk és a világ eseményeiben is, de a környezetünkben, az egészségünkben, társkapcsolatban is, így minden ember életét érintik.

Akik nem ismerik a gyors változás okát, azok kétségbeesetten, és értetlenül állnak a hirtelen változások előtt. Akik ismerik, azok fel vannak készülve és örömmel üdvözlik, szeretettel fogadják az újabb tapasztalásokat. Az események őket sem kerülik el, de mivel nem uralkodik fölöttük a félelem, könnyebben túljutnak a nehézségeken.

Legyünk óvatosak és elővigyázatosak, de miközben zajlanak a külső események, egy pillanatra vegyük le róluk a fókuszunkat és vegyük észre, amint beépülnek tudatunkba az új energiák!

Mivel elérkezett az az idő, amikor teljes rendszer, hit, szemléletváltáson megyünk keresztül, valóban el kell tűnnie mindennek ami nem az új energiáknak megfelelő.

Meg kell érteni, hogy miért történik mindez, és sokkal gyorsabban, könnyebben túljutunk a nehezén! ….. Folytatás ide kattintva

energia vibráció

Weboldalam támogatója: borkaszandal.hu