KRISTÁLYOK, ÁSVÁNYOK ISMERETE

III. MODUL 

KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

 Online ismeretek ( távoktatás )

FIGYELEM új információ!

Kristályismeret online kurzus
3 modul egyben
most kedvezményesen csak

5.000 Ft

Jelentkezési lehetőség ide kattintva

Mentés

Mentés

Az I.modul ismertetőjét
IDE KATTINTVA
olvashatod el

Ez az oldal a Kristályok, ásványok ismerete kurzusának

III. modulja, a

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

tájékoztató oldala

A képzéseken bárki részt vehet, sem országhatárhoz, sem iskolai végzettséghez nincs kötve!

Csak annyit kérünk, hogy a megszerzett tudás által kifejlesztett képességeid gyakorlását szeretettel végezd Önmagad és mások javára!

A szeretettel végzett programozás során nem csak a kövedre, hanem mindannyiszor Önmagadra is áldásos hatást gyakorolsz!

Ha most jelentkezel a tanfolyamra, és a díjat is befizeted, mindhárom modult egyben megkapod összesen mindössze 5.000 Ft-ért.

Ne feledd! A halogatással gyakran elmúlhat a jó alkalom!

A II.modul ismertetőjét
IDE KATTINTVA
olvashatod el

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Mentés

Az online kurzus III.Moduljának,
a Kristály programozásnak az időtartama

A kurzus folyamatosan, a jelentkezéseknek megfelelően indul. Mindhárom modul 8 – 8, egymástól különálló részből áll. Összesen tehát 24 különálló ismeretanyagot kapsz, a három témában.

Befizetésedet követően egy zárt oldalon hozzáférést biztosítunk az ismeretanyagokhoz, amit bárhonnan, bármilyen eszközről, korlátlan ideig használhatsz. Ha akarod, letöltheted saját gépedre, és akár ki is nyomtathatod! Ugyanezen az oldalon találod majd Bónusz ajándékodat is!

Miről szól a kurzus Kristályprogramozás modulja?

Hogyan segítenek a kristályok?

Megismered, hogy a kristályok milyen energiamintákat szívnak magukba, hogyan képesek kifejezésre juttatott igényeidet kiszolgálni. A kristályok segítenek neked vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában.

Kívánságok pontos megfogalmazása

Jártál már úgy, hogy valami történt, amit szerettél volna, mégsem voltál megelégedve? Lehet, hogy kívánságodra sok pénzt kapsz – majd jön egy váratlan kiadás, ami azonnal el is viszi.

A programozásnál nagyon fontos, hogy kívánságodat pontosan fogalmazd meg! Ebben a modulban megtanulod, hogyan fejezd ki önmagad kívánságát egyértelműen, hogy az valóban a céljaidat szolgálja.

Személyes fejlődés

Személyes fejlődésedet segítő technikákat dolgozhatsz ki Önmagad és mások számára, miközben a kristályenergiákban rejlő végtelen lehetőségeket is felfedezed.

A hegyikristály, mint Jolly Joker

Talán tudod, hogy a hegyikristály sok mindenre jó, de arra biztosan nem gondolsz, mire lehet képes, ha beprogramozod?

Milyen módszerekkel választhatod ki a megfelelő kristályokat?

Minden élethelyzetre más technika

Hogyan válaszd ki és programozzad saját személyiségkristályodat, ami mindenben a segítségedre van?

Fizikai, lelki és szellemi jól - lét

Ebben a részben egy kicsit visszatérünk az egészségre, egy másik nézőpontból, mint ahogyan azt az I. modulban tettük.

Szerelem, társkapcsolat

Életünk meghatározó területe. Ebben a részben egy olyan témával foglalkozunk, ami sokak számára tabu téma, talán neked is csak mélyen dédelgetett vágyálmod.

Bőség, gazdagság

Hogyan válassz követ és milyen program szükséges ahhoz, ha bőséget, anyagi javakat kérsz? Szintén nem szívesen beszélnek a pénzzel kapcsolatos vágyaikról az emberek. A pénzt valami bűnös dolognak tartják, pedig érdemes egy olyan eszközként tekinteni rá, amit folyamatos áramlásban tarthatunk az életünkben.

Siker, karrier, munkahely

Mit szólnál ahhoz, ha olyan munkát végezhetnél, ami szíved vágya? Ugye Te is szeretnéd, ha a munkád inkább a hobbid lenne, amit szeretettel végezhetsz és megelégedéssel tekinthetnél munkád gyümölcsére?

Védelmező kristály

Gyakran a legnyilvánvalóbb fenyegetéseket a legkönnyebb kezelni, míg a kevésbé látványosak alattomosabbak lehetnek. Például nehéz egy olyan embert beazonosítani és szembeszállni vele, aki a te energiádon élősködik, vagy éppen „fúr” téged.

Védelmező kristályod legfontosabb ajándéka az, hogy erősíti a fizikai és lelki biztonságoddal kapcsolatos megérzéseidet.

 

A programozáson kívül elsajátíthatod a kristálygömb jövendölés technikáját is!

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

Kristály programozás

Mentés

kristálygyógyítás tanfolyam

Kristály programozás

Mentés

Ugye, Te is szeretnéd, ha kívánságaid teljesülnének?
Szeretnél életminőségeden, kapcsolataidon, javítani?

Aki nem nyitott az új megismerésére,
azt elkerülik a jó dolgok!

 • Ami viszont nem kerül el:

  stressz, rossz közérzet, nyomasztó érzések

 • Eredmény:

  gyengeség, elesettség, boldogtalanság

 • A következmény:

  fásultság, elkeseredettség, rossz kedv, kilátástalanság

 • Bizonyára te is feltetted már a kérdést:

  Erre születtünk? Erről szól az élet?

Kristálygyógyítás tanfolyam

Mit szólnál, ha azt mondanánk,
hogy az ÉLET a boldog,
örömteli tapasztalásokról szól?

 • Amit eddig gondoltál az életről, az juttatott oda, ahol most vagy!

  Ahol most vagy az lehet szép és jó, lehet kevésbé kellemes.
  Bármilyen is most, elhiszed, hogy lehet még szebb, jobb, kellemesebb? Egyedül rajtad múlik!

 • Rengeteg segítőtársunk van, csak arra várnak, hogy észrevegyük őket!

  Ezek közül csak egy csoport a kristályok, kövek birodalma.

 • A kristályok azért vannak itt, hogy tanítsanak és szolgáljanak bennünket.

  Az ébredő elme szolgálatában rengeteg funkciót képesek ellátni, ha figyelsz rájuk! Ilyen például az álmokon keresztüli útmutatás, megérzések, felismerések, a test negatív energiáitól való megtisztítása, a gondolatok összpontosítása, telepátia, mentális és fizikai szintű gyógyulás, összekapcsolódás bizonyos helyekkel, és más, határt nem ismerő feladatok.

 • Programozd a kristályaidat, mert

  türelemmel, kitartással, eltökéltséggel, és a benned rejlő képességekbe vetett hiteddel együtt a kristályok segítenek felgyorsítani és a megfelelő irányba terelni minden téged érintő folyamatot. Életed bármelyik területével vagy elégedetlen, mindegyikre megtalálod a megfelelő kristályt ahhoz, hogy vágyaid teljesüljenek, céljaid megvalósuljanak!

   

Ha adsz egy esélyt önmagadnak, hátha mégis létezik az a csoda,
amit a kristályokról hallottál,

esetleg ennél is merészebb vagy,

és nem félsz attól, hogy életed gyökeresen megváltozzon,
hogy kívánságaid valóra váljanak,
ezért titkos vágyaid beteljesülését is rá mered bízni a kristályokra,
akkor nincs helye a halogatásnak!

MILYEN ELŐNYÖD SZÁRMAZIK ABBÓL,
HA ELVÉGZED EZT A KURZUST ÉS
NEM VESZEL TÖBBET ELŐRE PROGRAMOZOTT KÖVET?

Ezt egyetlen mondatban is megfogalmazhatjuk:

A kristályok a programozóban futó programot veszik át,
tehát ha Te programozol magadnak,
akkor biztos lehetsz abban, hogy a Te vágyaid teljesülnek!

 

 

 • Na de fejtsük ki ezt bővebben a programozó szempontjából

  A kristályok azt a programot veszik át, ami a programozó érzelmeiben legfőbb vágyként megjelenik. Olyan erős vágy, aminek rezgési frekvenciája eléri és összekapcsolódik a kristály rezgésével. Ez mágnesként vonzza magához a vágy tárgyát.

  Mi történik akkor, ha nem Te programozod a kövedet?

  X úr árulja a programozott köveket, jó esetben Ő is programozza. (?) Rosszabb esetben egy nagykereskedésben vette, előre csomagolva, cimkézve.

  Mit gondolsz, lehet – e X úrnak valami iránt olyan erős vágya, mint neked? Ez elképzelhetetlen, hiszen a vágy tárgya mindenkinél más formában jelenik meg. Valószínűleg neked más az elképzelésed a párkapcsolatról, az anyagi bőségről, sikerről, egy vizsgáról, stb.

  X úr egyetlen vágya, hogy eladja a „programozott” követ. Ez érthető hiszen ezért árulja. Lehet, hogy a kenyere, vagy a csekk befizetése múlik ezen.

  Ha valóban programozta a követ, akkor a kő teljesíti is ezt a vágyat, hiszen Te megveszed, ráadásul el is hiszed, hogy azt a programot kaptad, ami a vágyad. Valóban elhiszed?

  Elhiszed, hogy X úr neked programozta a lottó ötöst és nem magának? (ez csak egy szójáték volt, a tanfolyamon megtanulhatod, mit programozz helyette!)

  Ha X úr hisz a programozás erejében, és képes is elvégezni ezt a gyönyörű szertartást, akkor két okból is nem árul programozott köveket! Mit gondolsz, miért nem?

  Először is azért, mert akkor saját magának programozna követ egy olyan programra, ami által nem kellene kitenni magát egy bizonytalan bevételi forrásnak.

  Másodszor pedig egy valódi programozásra ráfordított idő a hozzáadott érzelmekkel sokkal többe kerülne, mint amennyiért el tudná azt adni. Saját tapasztalatom szerint egy nap egy követ tudunk beprogramozni saját magunknak úgy, hogy az valóban működjön! A programozás ideje alatt érzelmeink annyira átveszik a vágyott célt – ezt érdemes is minél tovább fenntartani -, hogy egy ideig nem is tudunk egy másik célra ugyanígy fókuszálni.

  A fentiektől függetlenül programozhatunk követ másnak is, de csak azután, amikor már a saját köveink működnek, vagy ha pl. a gyerekednek programozol, akit feltétel nélkül szeretsz és képes vagy együttérezni a problémájával, háttérbe szorítva a magadét (pl.anya, a beteg gyermekének). Ezt a tanfolyam végére meg is érted.

 • A Te szempontodból

  Ez a modul elsősorban rólad szól, a kristályok pedig az eszközök, amelyek segítenek abban, hogy önmagad belső munkáját sikeresen végezd. Amikor elsajátítod a kristályprogramozás technikáját, a kristályok felgyorsítják a folyamatot, hogy mielőbb sikerélményed legyen.

  A sikereid motiválni fognak, nagyobb önbizalomra teszel szert, hiszen már látod, hogy nincs lehetetlen számodra, bármit elérhetsz, bárkivé válhatsz.

  Valószínűleg neked is vannak vágyaid, akárhol is tartasz.

  Lehet, hogy csak egy egészen kicsi vágy, ami csak mostani helyzetedhez képest nagy, az is lehet, hogy mersz nagyobbról álmodozni. A teljesülés szempontjából a kristálynak mindegy, hogy kicsit akarsz lépni, vagy nagyobbat, a lényeg az, mennyire erős a vágyad valami iránt.

  A tanfolyamon megtanulod, hogyan válaszd ki azt a kristályt, ami a Te célodat fogja beteljesíteni. Amikor elméd elcsendesedik, vágyad ereje nagyon pontosan azt a követ fogja magához vonzani, ami erre a célra megfelel. Kétséged sem lesz afelől, hogy jó követ választottál-e?

  Olyan ez, mint amikor A-ból – B-be akarsz eljutni és minden közlekedési eszköz a rendelkezésedre áll. Van egy kerékpárod, egy autód, vagy akár repülőre is ülhetsz. Kétséget kizáróan tudod mihez nyúlj, ha csak a sarki boltba akarsz menni, esetleg 100 km-re a barátnődhöz, vagy több ezer km-re a tengerentúlra.

  Megtanulod, hogyan fogalmazd meg úgy a kérésedet, hogy ne érjen csalódás a beteljesülés után. Nem is hinnéd, mennyi hibás megfogalmazás van, miközben a legjobbat akarjuk elérni.

  Bár kérhetsz pénzt is, de van ennél jobb megoldás.

  Gondoltál már arra, hogy mi a pénz? Ha dolgozol és a fizetésed a bankszámládra megy, amiről esetleg levonják a hiteledet, a számláidat átutalod, bankkártyával vásárolsz az üzletben, hol volt itt pénz? Itt csak számok voltak egy felületen.

  Nem csoda, hogy hiábavaló minden próbálkozás a bőség megteremtésére. Figyeld meg, hogy többet dolgozol, esetleg nagyobb számok mutatják a fizetésedet, hónap végére mégis ott tartasz, ahol voltál, anélkül, hogy jobban éltél volna.

  Tudsz tenni azért, hogy ez megváltozzon! Egyszerűen mást teszünk a bankszámlára és mást a pénztárcánkba!

  Mit tegyél, és mit kerülj el, ha anyagi bőséget szeretnél az életedbe bevonzani? Nagyon rövid idő alatt megvalósíthatod a kristályok segítségével!

Végül nem mellékes előny az sem, hogy a kristályok segítségével
minden életterületeden tudsz javítani
!

Lehetőségeidnek csak a képzeleted szab határt!

MIT KAPSZ MÉG BÓNUSZ AJÁNDÉKKÉNT HA JELENTKEZEL ERRE A KURZUSRA?

 • Amit sehol máshol nem kapsz meg

  Ennek a modulnak a BÓNUSZ ajándéka  Az Inga titka című e-book, amiből elsajátíthatod az ingázás tudományát. Ennek ismeretével bármilyen kérdésben könnyebben tudsz dönteni, kérdéseidre határozott választ kapsz.

Ezt írták azok, akik már elvégezték  a tanfolyamot

Kedves Ágnes!
Én nagyon meg vagyok elégedve a tanfolyammal. Jól, szeretettel összeállított, érdekes, könnyen érthető az anyaga, nagyon szerettem, kár, hogy csak ez a három része van. Sikerélményeim is vannak már. Köszönöm szépen!

Császárné Lilla

Kedves Ágnes! Köszönöm szépen, hogy lehetőségem volt elvégezni a tanfolyamot, különösen a III.modulban tanultakat.Itt kaptam választ arra, miért azok a kristályok a kedvenceim amik kijöttek személyes kristálynak.Sok kristályom van,nagyon szeretem őket és a kedvencein lettek a személyes kristályaim.
Köszönök mindent:Csilla

Kedves Ágnes!
Megkaptam az okleveleket is,nagyon szépen köszönőm ,és hálás vagyok mindazért Önnek amit megtanított.

Tisztelettel:Nuralin Angéla.

Köszönöm mindazt amit kaptam Tőled 3 hónapon keresztül, mialatt végére értem a tanfolyamnak! Azon kívül amit a kristályokkal kapcsolatban megtanultam, magam is folyamatosan változtam.A kristályoknak köszönhető, vagy azoknak a válaszleveleknek amit a kérdéseimre küldtél? Nem tudom,de nem is keresem rá a választ. Azt mondják, három hónap alatt kicserélődtem 🙂 Köszönöm!

Kedves Ágnes! Köszönöm az eddigi anyagokat!
Nagyon értékes és érdekes tudnivalók vannak bennük. Alig várom a folytatásokat!
További sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Üdvözlettel: Mné P.M.

Nagyon sokat kaptam a tanfolyamon, hálásan köszönök mindent.Azok a fantasztikus, szívhez szóló levelek amelyeket minden alkalommal kaptam egy -egy kérdésemnél, olyanok voltak,amik hiányozni fognak most,hogy vége a tanfolyamnak. Kérlek Ágnes,készíts újabb tanfolyamokat,azt a sok ismeretet ami benned van,oszd meg velünk! Várom a hírt,mikor kezdesz újabbat.

Szeretettel ölellek:Icus

JELENTKEZŐINK EZEKET A KÉRDÉSEKET TETTÉK FEL

Miután rendezted a tanfolyam díját, aktiváljuk a hozzáférésedet a tanfolyam zárt felületéhez. A belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót e-mailben fogod megkapni. A tananyagokat és a hozzájuk tartozó bónuszokat a zárt  felületre bejelentkezve találod majd, átlátható, modulonként külön – külön, rendezett formában, így bárhol, bármikor és bármilyen eszközről el tudod érni azt.

Korlátlan ideig van hozzáférésed a weboldal zárt felületén található ismeretanyaghoz. Bármikor bejelentkezhetsz a zárt oldalra. Ráadásul egy Pdf-ben le is töltheted a kurzus teljes anyagát és a bónuszokat is a saját gépedre, amit kinyomtathatsz, hogy akkor is megtaláld, amikor nem vagy net – közelben.

Az első két modul gyorsabban megy, de a harmadiknál azt javaslom, hogy hetente 2 anyagnál többet ne vegyél át. Így van időd pontosan megfogalmazni és ráhangolódni a kívánságodra. Fontos, hogy pontosan fogalmazd meg, mert a vágyad úgy teljesül, ahogy kéred!

Ilyen tempóban ezt a modult 1 hónap alatt  meg tudod tanulni. Már az első anyagban olyan információkat kapsz, amit azonnal használni tudsz, így végig egy izgalmas utazás lesz számodra a tanulás, és saját sikerélményed motivál. Természetesen haladhatsz ennél sokkal lassabban is, és a programozásnál hasznosabb, ha hosszabb időt töltesz egy – egy életterülettel! Ezt az anyagot nem kell kívülről megtanulnod, elegendő az hogy tudd, hová nyúlj, mit keress, amikor valamiért szükséged lesz rá. A gyakrabban használt dolgok egy idő után úgyis a részeddé válnak.

Megteheted, hogy először végigolvasod az egész anyagot, majd kiválasztod azt a programozást, ami számodra most a legfontosabb. Hagyj időt magadnak a felkészülésre, célod átgondolására és akkor végezd a programozást, amikor erre legalkalmasabb neked az időpont!

Természetesen igen. A zárt honlap felületén küldhetsz üzenetet, amire rövid időn belül válaszolok. Ezen kívül a Facebook oldalon is tartjuk a kapcsolatot tanulóinkkal. A tanfolyam elvégzése után is bármikor szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésre.

Természetesen! Az interneten nincsenek országhatárok, bárhonnan eléred a tananyagot.

A tanfolyam anyagát úgy állítottuk össze, hogy lépésről – lépésre megismerje az is a kristályokat, aki eddig még nem foglalkozott vele, és annak se legyen unalmas, aki már ismeri őket.

Természetesen igen! 🙂 Ha több ékszered van más – más kövekből, feltehetőleg megtalálod közöttük  a különböző életterületre szólókat is, hiszen van átfedés közöttük. Egyes köveket általában többféle életterületen használhatunk, ennek megfelelően különbözőképpen programozhatjuk is. Csak arra figyelj, hogy ugyanazt az ékszert egyszerre csak egy életterületre programozd. Ha rövidtávú célt tűzöl ki, és a célt elérted, akkor egy alapos tisztítás után újabb célra, vagy akár másik megfelelő életterületre újra programozhatod.

A kövek kiválasztásánál tedd le az összes ékszered és úgyis az fog „jelentkezni”, amelyik legalkalmasabb az adott programra.

Amikor egy programozott kristály beteljesítette a küldetését, akkor egy alapos tisztítással kitöröljük azt a programot. Ezután programozható más cél elérésére akár ugyanarra az életterületre, akár a kristálynak megfelelő másik életterületre is.

Számunkra nincs buta kérdés, mi is ugyanott kezdtük, ahol Te!
Amit Te „buta” kérdésnek gondolsz, arra én ráismerek hogy kezdetben nekem is ugyanez volt a kérdésem. Mivel az én időmben nem nagyon volt kinek feltenni a kérdést, vagy jó esetben is azt a választ kaptam, ami a könyvben már benne volt, ezért én minden kérdésre pontos és kimerítő választ adok. Ez a kurzus  egy kicsit önfejlesztő is, ami főleg a II. és III. modulunkban nyilvánul meg. Ekkor már minden kétséget kizáróan tudni fogod, hogy ha igazán figyelsz a kristályaidra, akkor megérted üzenetüket!