MI vagyunk MI

Írok a karakterről, majd példákon keresztül bemutatom az értelmezését.

Kezdjük ott, mi is az a karakter, azon kívül, hogy nyelvtanilag egy főnév.

Vannak különböző „típusú” emberek, köztük mi is, különböző lelki alkattal, különböző magatartással, tulajdonságokkal, személyiségjegyekkel, erkölcsi és egyéb jellemvonásokkal.

Ettől vagyunk egyediek és megkülönböztethetők, ettől vagyunk MI.

Egyszerű voltam és érthető, ugye?

Az évezredes megfigyelések szerint a születési dátumunk, napszámunk (ahányadikán születtünk) nagy valószínűséggel és pontossággal leírja, körülírja jellemünket, többek között életfeladatunkat, életcélunkat is.

A napszámunk a mi saját lelki rezgésünk, a mi saját lelki energiánk.

Nagyon fontos ezt tisztán megélnünk. Merjük megélni tudatosan, hisz a miénk! Célunk, hogy minél magasabb tudatszinten tegyük ezt. Tapasztaljuk, hisz ebből építkezünk!

Merjünk felelősséget vállalni önmagunkért, a döntéseinkért, az életünkért!

Nos, karakterek…

Vannak egyszerű és összetett karakterek.

Nem szaporítom a szót ebben a témában, olvastál részletesebben erről a „Születési napszámok és karakterek” című jegyzetemben írok, melyet ajándékba megkaptál, amikor feliratkoztál hírlevelemre.

Ha még nem kaptad meg, jobb oldalon fent, van lehetőség, hogy kérd.

Hogyan értelmezzük a karakterek jelentését?

 Sokan azért nem értik a numerológiát, mert nem mélyülnek el alaposabban az egyes számok energiájának értelmezésében. A kiküldött elemzések végén mindig, mindenkit kérek, ha van kérdése, valamit nem ért, vagy nagyon nem vonatkozik rá, írjon nekem és megbeszéljük, letisztázzuk. Ez FONTOS!!!

Most menjünk tovább!

Minden számnak van pozitív és negatív aspektusa. Ki így, ki úgy éli meg.

Egy példán keresztül bemutatom.

Itt van például Pista.

Pista 1-én született (egyszerű karakter)

Az 1-es karakter általános jellemzői: vezető egyéniség, impulzív, szereti a kihívásokat, az újrakezdést, bátor, magabiztos. (Pozitív tulajdonságaiban)

De Pista egy önfejű, hirtelen haragú, hatalmaskodó pasi, aki egoista, önző és elvárásai vannak.

Tehát Pista az 1-es vibrációit negatívan használja!

Géza 23-án született. (összetett karakter, két energia, a 2-es és a 3-as PLUSZ, ha egy számjegyre redukáljuk, akkor játszik még az 5-ös is!!!)

Mit mondhatunk Gézáról?

Feltételezzük, hogy magasabb tudatszinten működteti számait, ezért 3-asként (belső tulajdonsága) szeret tanulni, jó képességű, bölcs ember. Hangulathullámzásai (2-esből külső tulajdonság) megnehezíthetik életét, diplomatikus és segítőkész.

Szereti a szabadságot, nem tűri a korlátozást. Szabadon él és gondolkodik. A párkapcsolatban sem lehet őt korlátok közé zárni, mert akármennyire is imádja párját, el fogja hagyni, ha megérzi a „köteleket”.

De, ha Gézánk alacsonyabb szinten, azaz negatívan működteti számat, hát akkor egy szószátyár, pletykás, nagy dumás fickó, (3), aki képtelen szeretni másokat (2) és szabadságát úgy éli meg, hogy munkahelyeit, a nőket váltogatja, sehol nem tud gyökeret ereszteni és egy nagy szélhámos is lehet.

Nos? Érzed, miről szólnak, mit is jelentenek ezek a drága kis számok az ő drága kis vibrációjukkal?

Én nagyon szeretem őket!

Írta: Meszes Mária