A Tigrisszemről másként…

… a színe is szól hozzád!

A minap hazaérkezett egy gyönyörű szép Tigrisszem marokkő és egy karkötő. Írnom kell róla, mert annyira magával ragadott.

Egyszerűen meg kellett vennem. Tudom, hogy szükségem van rá. Ha vele meditálok, forró a kezemben és nagyon mocorog. Dolgozik. Segít.

„A tigrisszem tekintetünket önmagunkba, legmélyebb bensőnkbe irányítja. Megértőbbé tesz, gondolkodásunkat friss kreativitással, elevenséggel, nagyobb áttekintéssel gazdagítja. Hatására ismét nyitottabbá válunk a céljaink beteljesüléséhez közelebb vivő sokféle lehetőségre.

A Tigrisszem azt mutatja meg, hogy az élet folyamatos mozgásban van. Felszólít minket, hogy menjünk tovább, nézzünk mélyebbre, míg saját bensőnkben meg nem találjuk az aranyló bőség kincsét, mely meleget, boldogságot és biztonságot ad.”

Bővebben a Tigrisszemről az alábbi szövegre kattintva olvashatsz:

A Tigrisszem hatása testre és lélekre

És a színe!

Csodálatos meleg barna és árnyalatai egészen az aranyig. Gyöngyházasan játszik rajta a fény.

A színterápiában a barna a földhöz kötődik. Megnyugtató, biztonságot ad, melegséget áraszt.

Ha barnát viselünk, vagy otthonunkat dekoráljuk e színnel, hatását bevisszük szervezetünkbe.

Jól tesszük, ha szeretünk kertészkedni, a földdel dolgozni, mert nagyon jó hatással van ránk. Sokan mondják is, megnyugtatja őket a kerti munka.

A BARNA pozitív rezgése a szilárdság, a megbízhatóság, az önuralom. A barna ruházatú ember magabiztosságot sugároz, mutatja, megbízhatunk benne, hűséges és gondoskodó.

Negatív aspektusa az önbizalomhiány. Aki a BARNÁT elutasítja, lehet visszahúzódó, depresszióra hajlamos, frusztrált és elutasító. Általában elégedetlenek az életükkel, párjukkal és mindennel, ami körül veszi őket.

Mint mindenben, a barna szeretetében, használatában is keressük

az egyensúlyt!

Szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot?

Ha a színekkel kapcsolatban van kérdésed,
használd bátran a lenti  űrlapot, és küldj nekem egy rövid levelet.

A gombra kattintva elfogadod az  Adatkezelési Tájékoztatót