Szeretettel Neked!

Fogadd szeretettel ezt az ajándék e-bookot, aminek a címe:

Érzékeny testrészeink, szerveink

Az emberek többsége azt hiszi, hogy tudja, mit jelent az egészség. És mégis, sokan még most is úgy határozzák meg a leghivatalosabban az egészséget, mint „a betegség hiányát” talán azért, mert az egészséget gyakran csak akkor tudjuk megbecsülni, ha éppen nélkülöznünk kell.

Ez azonban távol áll a valóságtól, és ma már sok orvos és természetgyógyász fáradozik egy új szemléletmódért.

Elődeink tudtak ezekről az összefüggésekről. A természetgyógyász lelkészorvosok, a sámánok és a gyógyítók olyan felismerés jegyében cselekedtek és gyógyítottak, hogy mi, emberek, nem gépek vagyunk.

Azt vették figyelembe, hogy többek vagyunk a csontok, idegek, izmok és szervek úgy-ahogy összetákolt halmazánál, amit az evolúció „véletlene” tart össze. Hogy a test, a szellem és a lélek kölcsönösen befolyásolják egymást, és feloldozhatatlan összeköttetésben állnak mindazzal, ami körülvesz bennünket – a többi emberrel, a természettel, sőt még a csillagokkal is.

Az „Érzékeny testrészeink, szerveink” című e-bookból megismerheted, hogy ha gyakran van valamilyen egészségi problémád, az miért éppen téged sújt? Vagy miért van az, hogy valaki általában „fejfájós”, és másoknak miért nem fáj szinte  soha a fejük? Miért „hajlamos” valaki bizonyos betegségekre, míg mások nem?

Minderre választ kapsz az ajándék e-book oldalain.

Érzékeny testrészeink, szerveink

 AJÁNDÉK

Letölthető e-book

Ez az e-book szeretettel készült azoknak,
akik érdeklődnek az egészség megőrzés
alternatív lehetőségei iránt

Ez is érdekelhet!

Kristálygyógyítás

Kristály Asztrológia

Kristály Programozás

Ismerd meg magad!