Szeretettel üdvözöllek ezen az úton!

A Te választásod most a hat kép közül a másodikra esett. Olvass arról, éppen hol tartasz.

2. kép

A beteljesülés időszaka

Nem vagy biztos benne, hogy mennyi ideig fog tartani az út, ahogyan abban sem, hogy hova tartasz pontosan, de egy biztos: érezni fogod, ha megérkeztél.

Hosszú, fárasztó utazás áll előtted, és bár az úton soha nem fogod látni, hogy a kanyar után mire számíthatsz, minden egyes pillanatát élvezed, mert az agyad egy hátsó zugában már pontosan tudod, hogy ezáltal megerősödsz, és olyan területekre nyersz bepillantást, ahova azelőtt soha.

És egy biztos: utad végén már nem ugyanaz a személy leszel, mint aki voltál.

Szeretettel kívánok sok sikert életed beteljesedéséhez!

Hazánk és a világ eseményei most számtalan olyan érzést elevenít fel bennünk, amit nagyon nehéz kezelnünk.

Felgyorsultak az események, jelentős fizikai és energetikai változások zajlanak, hihetetlen energiáknak vagyunk tanúi az utóbbi időkben. Az előrejelzések szerint ez még tovább fokozódik. Ez tükröződik hazánk és a világ eseményeiben is, de a környezetünkben, az egészségünkben, társkapcsolatban is, így minden ember életét érintik.

Akik nem ismerik a gyors változás okát, azok kétségbeesetten, és értetlenül állnak a hirtelen változások előtt. Akik ismerik, azok fel vannak készülve és örömmel üdvözlik, szeretettel fogadják az újabb tapasztalásokat. Az események őket sem kerülik el, de mivel nem uralkodik fölöttük a félelem, könnyebben túljutnak a nehézségeken. ……. folytatás ide kattintva

energia vibráció

Régi honlapom a Natura Gyógynövény, ahol szintén sok érdekes olvasnivalót találsz.