Szeretettel üdvözöllek ezen az úton!

A Te választásod most a hat kép közül a hatodikra esett. Itt elolvashatod, életutad melyik szakaszán tartasz most.

6. kép

A jó élet időszaka

Az utóbbi időben keményen dolgoztál, nem kímélted magad, szinte egyetlen percre sem álltál meg, így megérdemled végre a minőségi szabadidőt.

Úgy véled, hogy a pénz az, ami igazán boldoggá tesz az életben, ezért többnyire nagyon elfoglalt ember vagy.
Soha nem rejtetted véka alá, hogy a legjobbat akarod az élettől, és minden esélyed meg van rá, hogy ezt egyszer meg is kapod, ám jól teszed, ha most egy darabig átengeded magad az édes semmittevésnek.

Kívánom, hogy felismerd azt, hogy szükséged van a pihenésre,
mert az élet legfontosabb dolgait pénzen nem veheted meg.

Szeretettel hívunk, tarts velünk!

Hazánk és a világ eseményei most számtalan olyan érzést elevenít fel bennünk, amit nagyon nehéz kezelnünk.

Felgyorsultak az események, jelentős fizikai és energetikai változások zajlanak, hihetetlen energiáknak vagyunk tanúi az utóbbi időkben. Az előrejelzések szerint ez még tovább fokozódik. Ez tükröződik hazánk és a világ eseményeiben is, de a környezetünkben, az egészségünkben, társkapcsolatban is, így minden ember életét érintik.

Akik nem ismerik a gyors változás okát, azok kétségbeesetten, és értetlenül állnak a hirtelen változások előtt. Akik ismerik, azok fel vannak készülve és örömmel üdvözlik, szeretettel fogadják az újabb tapasztalásokat. Az események őket sem kerülik el, de mivel nem uralkodik fölöttük a félelem, könnyebben túljutnak a nehézségeken.

Legyünk óvatosak és elővigyázatosak, de miközben zajlanak a külső események, egy pillanatra vegyük le róluk a fókuszunkat és vegyük észre, amint beépülnek tudatunkba az új energiák!….. Folytatás itt

energia vibráció

Előző honlapom már több, mint 20 éves, ma is sok hasznos olvasnivalót találsz ott: Natura Gyógynövény