Aki az achátot választja kedvenc kövének, annak feltétlenül őszintének kell lennie saját magával az érzéseit illetően! Tudnod kell, hogy bárkit becsaphatsz, de önmagadat, saját legbelső Énedet, testedet, lelkedet nem tudod becsapni!

Választottad megmondja neked, mi vezetett téged éppen hozzá!

Lehet, hogy nem is Te választottál,
hanem a kristály választott Téged?

Ezt azonnal megtudhatod, amint belépsz az ACHÁT oldalára

Ráadásul
INGYENES útmutató e-bookunkból
azt is megismerheted,
hogyan működnek a gyógyító kövek, kristályok.

50 % Kész

Csak a keresztnevedet kérem, ahogy megszólíthatlak, valamint az e-mail címedet, és máris olvashatod, mit tesz érted az achát

Máris kiválaszthatod a neked tetsző követ, és ha szeretnéd tudni, akkor akár minden nap választhatsz új követ, ami megmondja neked, milyen lelki állapotban vagy éppen.  Ajándék útmutatónkból – ami e-mail címed megadása után azonnal a levelező fiókodban lesz – pedig további hasznos tanácsot kapsz a kövek használatára.

Ha már regisztrált tagunk vagy, ne iratkozz fel újra, hanem lépj be az oldalunkra, és a “Kövek” menüben nézd meg, miért ezt a követ választottad.

Ha a tanfolyamunkat végzed, a zárt oldaladon, a belső blogban megtalálod az útmutatót is!

Mi is utáljuk a spameket, az adataid nálunk biztonságban lesznek.
NAIH-110876/2016

Mire számíthatsz, ha velünk tartasz?

Gyakorlatias sorozatot olvashatsz a Gyógyító Kövek működéséről és használatáról.Útmutatásunk messze túlmutat a szigorúan vett drágaköveken. Szemléletünk holisztikus, az egész emberre irányul, vagy tágabban nézve az egységes élővilág – társadalom – Univerzum környezetre.

Minden olyan lényeges területet érintünk, melynek ismerete segít Neked megérteni a kövek működési mechanizmusát és ezáltal a betegségek rejtett kiváltó (lelki) okaira gyakorolt hatását. Foglalkozunk az emberi természetben és gondolkodásmódunkban gyökerező azon korlátokkal, melyek a gyógyulásunk útjában állnak.

A sorozatunkkal érthetővé válik, hogy gyermekkorunktól kezdve minden jelentős esemény és tapasztalat hatással van jelenlegi helyzetünkre. Lelkünket minden jó és rossz megérinti. Különösen igaz ez a múltban ért sérelmekre, melyeket eddigi életünk során nem sikerült feldolgoznunk és ezáltal lezárni.

Tárgyaljuk a környezetünk ránk kifejtett hatását és ennek kapcsán a térrendezés, a Feng shui is szóba kerül. Szó lesz a szeretet, a megbocsájtás, a szép és a jó ránk gyakorolt hatásáról, önbizalomról, fejlődésről és önfejlesztésről, melyek elengedhetetlenek egészségünk megtartásához.

Természetesen nem maradhat ki a gondolataink hatalma, vagyis a pozitív gondolkodás és az erre épített cselekvés fontossága sem. Ha minderről szeretnél olvasni, tisztelj meg bizalmaddal és iratkozz fel sorozatunkra, majd olvasd el, milyen lelkiállapot vezetett ahhoz, hogy ma az achátot választottad.

Oldalaink támogatója: Natura Gyógynövény

Kristályismeret online kurzus
most
5.000 Ft-ért elvégezhető.
Személyes részvételt nem igényel.

Ha szereted a kristályokat, drágaköveket, tudj meg róluk mindent,
és élvezd segítő erejüket!

Mit tartalmaz ez a tanfolyam?

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

I. MODUL
KRISTÁLYISMERET

Ebben a modulban az alapoktól indulsz, és a kristályokkal való ismerkedéstől lépésről – lépésre eljutsz a kristályokkal való harmonikus együttműködésig. Olyan recepteket is megismersz, mint a kristály balzsam, elixír, kristályvíz, testápoló, stb. Továbbá több, mint 20-féle testi tünetet dolgozunk ki mindhárom szinten (Test – Lélek – Szellem) a kristályokkal való kapcsolatban.

A tüneteknél figyelembe vesszük az Új Medicina (Biologika) szempontjait is, a lelki konfliktusokkal kapcsolatban.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

II.MODUL
KRISTÁLY ASZTROLÓGIA

A Nap, a Hold és az Ascendens kapcsolatai a kristályokkal. Ebben a modulban megismerkedhetsz a valódi szerencseköveiddel, amelyeket születésedkor a különböző bolygók együttállásának energiája rendelt melléd. Ennek eredményeként megtalálod a saját gyógyító kristályaidat, melyek a születésed folytán Téged szolgálnak. Mi több, megtudhatod azt is, hogy mi a küldetésed ebben az életben…. és még sok minden mást is. 🙂

Mindezt meg fogod tudni állapítani bárkinek, akinek tudod a pontos születési dátumát!

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről  a modulról.

 kristalygyogyitas.hu kristály asztrológia

Mentés

Mentés

III. MODUL
KRISTÁLY PROGRAMOZÁS

Végül, de nem utolsó sorban gyakorlottá válsz, hogyan váljék egy kő a Te “kiterjesztett Éneddé”. A kristályok programozása egy izgalmas tudomány! Ilyen körülmények között “varázslóvá” válhatsz a kristályaid segítségével. Megtapasztalhatod, hogyan segítenek neked a kristályok vágyaid elérésében, céljaid megvalósításában életed minden területén. Ebben a modulban a Kristálygömb jövendöléssel is foglalkozunk.

Bővebben IDE kattintva olvashatsz erről a modulról.

Mentés

Mentés

Mentés