AZ AMETISZTET VÁLASZTOTTAM!

ametiszt kristálygyogyitas.hu

Mit gondolsz, miért tetszik neked legjobban az ametiszt?

Mentés

Mentés

Ajándék Neked!

Válj részesévé Te is annak a sok csodának, amit a kristályok nyújtanak nekünk! Gyógyító kövek, kristályok, ásványok című e-bookot adunk ajándékba hírlevél olvasóinknak!

Szeretnéd tudni miért az ametiszthez vonzódsz?

Az ametiszt egy békés, szellemi kő, ami a magasabb világokkal való kapcsolattartást segíti elő. Ha az ametisztet választottad az azért van, mert nagyon mélyen szeretnél kapcsolódni a Teremtő Erőkhöz, és inspiráló bátorításra vágysz.

Feltehetőleg úgy érzed, hogy eddigi életedben túlságosan szerepet játszott az anyagi világ, és mostanában inkább spirituális szinten érzed otthon magad. Az ametiszt egy új valóságot mutat anélkül, hogy öncsalásra biztatna téged.

Az ametiszt a feltétel nélküli szeretet köve, ha ezt a követ választottad, akkor ez felébreszti benned a médiumi képességeket is.

ametiszt kristalygyogyitas.hu

ametiszt kristalygyogyitas.hu

Ennek a gyönyörű lila kőnek erősen spirituális és védelmező ereje van.

Mivel ezt a követ választottad, valószínűleg máris magasabb tudatállapotra vagy ráhangolódva, vagy nagyon szeretnéd, hogy úgy legyen.

Egy ametiszt követ a harmadik szem csakrádhoz téve megnyithatod a különleges érzékeléseidet. Finoman és teljes mértékben a szellem birodalmához és az asztrálsík inspirációihoz tud Téged csatolni. Ezzel a segítséggel bármilyen életterületre és célra programozhatod köveidet, ha megfelelően végzed, vágyad szinte azonnal teljesül.

Meditálj az ametiszttel, így könnyebb az asztrálutazás. Tedd a párnád alá és békés álomban sok mindent megtudhatsz!

Az ametiszt kiválasztása alapos tudásról és mélységes békességről árulkodik, mégis a spirituális birodalmak felfedezésére irányuló kalandvágyról tanúskodik.

A kő bölcsességet hoz, spirituális szinteken megvéd Téged és a negatív dolgokat szeretetté változtatja.

Mivel az ametisztre esett a választásod, valószínűleg fizikailag és lelkileg érett lettél ennek a kőnek a segítségére!

Mentés

MIBEN SEGÍT MÉG AZ AMETISZT?

Az ametiszt erősíti az intuíciódat, a koncentrációdat és a figyelmedet, elmélyíti a spirituális tapasztalataidat. Akár a kristálygyógyítást alkalmazod, akár céljaid elérésére programozod a köveidet, nagyon nagy segítségedre lehet.

Az ametiszt harmonizálja a szerelmi kapcsolatodat, oldja az aggodalmaidat, a félelmeidet és a haragot.

Segít, hogy felismerd valódi feladatodat az életben.

Az ibolyaszínű ametiszt rezgésében egyesíti az életerő, az érzékek és az aktivitás vörös tüzét a tiszta szellemiség, a csend és a távlatok kék fényével.
Ezzel hidat alkot Ég és Föd között, odaadásra és bizalomra tanít Téged az Univerzum erőivel szemben. Ha az ametiszt útját követed, hatalmas sikereket könyvelhetsz el magadnak a kristálygyógyítás területén.

Gyengéd rezgései azt a fajta nyugodt valóságészlelési képességet közvetítik, amelyben feloldódik minden félelem, aggodalom s harag, ezzel a szellemed megnyílik a spirituális tapasztalatok számára.

Mélyíti koncentrációdat és figyelmedet, elvezet Téged abba az eleven csendbe, amely lényed és a jelenségek látható világának legmélyén rejtőzik, ahonnan minden dolog egyként ered, ahol vágyaid szinte azonnal teljesülnek.

Tudd, hogy nem a véletlen műve, hogy erre az oldalra jöttél! További útmutatást a kristályok használatáról és felelősségteljes programozásáról Kristályterápiák online (személyes részvételt nem igénylő) tanfolyamunkon kaphatsz. Bővebb információ IDE KATTINTVA

ametiszt

Az ametiszt erősíti a szerelmet és az isteni odaadást, segíti az én – központú gondolatok feloldását, önzetlen gondolkodáshoz és cselekvéshez vezet.

A vörös és a kék ellentétes erőit harmonikusan egyesítve magában az ametiszt elősegíti a férfi – női kapcsolatok egyensúlyát és stabilitását. Harmonizálja a szerelmi életedet, a társsal és az élettel való egység, a közösség megtapasztalásához vezet.

Az ametiszt feltárja előtted az élet azon titkait, amelyeknek megértéséhez az értelem már kevés. Segítségével megértheted a látomásaidat és az álmaidat.
Miközben alázatra nevel, felsőbb erők támogatását is közvetíti, segíti az intuíciódat és a meditációdat. Mikor rábízod magad belső vezetődre, segítségedre lesz az ametiszt abban, hogy megtaláld valódi feladatodat és rendeltetésedet, hogy azon túl életedet saját lényeddel összhangban irányíthasd.

Bővebben a Kristályterápiák tanfolyamon foglalkozunk az ametiszttel.

Ha szeretnél másik követ választani, IDE KATTINTVA megteheted!

Végül pedig tájékoztatlak, hogy nálam semmilyen ásvány nem vásárolható. Szeretettel ajánlok két olyan webáruházat, ahol én is szívesen vásárolok.

Ametiszt ásványbolt és Kristály centrum

Kristályismereti kurzusunk 3 modulja
most mindössze
5.000 Ft-ért
elvégezhető!
Mi ezzel tudunk segíteni

KRISTÁLYISMERETEK

Bővebben

Mentés

KRISTÁLY – ASZTROLÓGIA

Bővebben

KRISTÁLYPROGRAMOZÁS

Bővebben

Mentés

Mentés